Rekommendationer i fokus

PUBLICERAD: 7:e juni 2016 kl 14:34

Rekommendationer i fokus

Den nya eran där rekommendationer står i fokus har precis börjat. Reco är den smartaste lösningen för att dra in fler rekommendationer, öka trafiken samt försäljningen.

Få äkta rekommendationer från riktiga kunder. Reco arbetar med att dra in riktiga rekommendationer från era tidigare kunder, i våra sms- och mailutskick har vi en konvertering på 20% vilket gör att ni kan visa era potentiella kunder hur bra ni egentligen är.

9 av 10 personer läser rekommendationer på nätet för att avgöra hur bra ett företag är. Rekommendationer hjälper kunderna att utvärdera olika tjänster och produkter utifrån andra personers erfarenheter. Idag har omdömesplattformar blivit en av de största källorna för konsumenter att hålla sig uppdaterade på information om olika tjänster och produkter. Men framför allt har det blivit ett sätt för konsumenter att reducera risken inför ett köp när det kommer till faktorer som pris, kvalitet eller försändelser. Idag tycker 70% att word-of-mouth är den mest trovärdiga typen av reklam.

88% litar på rekommendationer på nätet lika mycket som på rekommendationer från vänner. Genom att låta konsumenterna lämna rekommendationer om er börjar det automatiskt byggas användargenererat innehåll på sajten som leder till ökad trafik. Genom att samla in och lyfta rekommendationer via Reco ökar ni er trovärdighet med 12 gånger.

Som partner till Reco får ni tillgång till en stilren widget som är tydlig och träffsäker. Den fungerar som en förlängning av er profil på Reco.se och finns till för att lyfta era rekommendationer på er egen sajt. Widgeten finns i flera olika storlekar och varianter för att ni på ett snyggt sätt ska kunna integrera den med er nuvarande design på er sajt.

Era kunder uppskattar att kunna läsa rekommendationer om er eftersom de gör det betydligt lättare att kunna göra ett smartare och bättre val när de handlar. Forskning pekar på att de som läser rekommendationer väljer att genomföra ett köp dubbelt så ofta som människor som inte tar del av dem.

Intresserad av Reco?

Bli rekommenderad

Dela den här artikeln:

Artiklar

Success stories