Användargenererad content är ditt kraftfullaste marknadsföringsverktyg

PUBLICERAD: 12:e juni 2016 kl 18:21

Användargenererad content är ditt kraftfullaste marknadsföringsverktyg

Låt era kunder sköta snacket. Använd era rekommendationer som det mest kraftfulla marknadsföringsverktyget och se ett direkt lyft i både trafik och försäljning.

Konsumenterna har idag lärt sig hur man navigerar på en sajt och framförallt hur man undviker information som företag själva skriver, däremot litar de desto mer på vad tidigare kunder skriver om sina erfarenheter med företagen. Använd den kundnöjdhet som finns bland tidigare kunder för att skaffa nya kunder. Genom att använda Reco hjälper vi er att samla in rekommendationer från tidigare kunder, med en konvertering på 20% i våra utskick.

Din sajt är en levande enhet på internet. Varje uppdatering som sker på din sajt blir en del och spelar stor roll i hur interaktionen med besökare, kunder och sökmotorer fungerar. En sida där det inte sker några uppdateringar alls riskerar att kvalificera sig till de döda enheterna på internet, där det inte erbjuds någonting av värde. En sajt som ofta uppdateras med nytt innehåll – eller så kallat content – är en fröjd för sökmotorerna, huvudsaken är att det är högkvalitativ content som ger vettig information med någon form av inbyggt värde.

Genom att lyfta era rekommendationer på er sajt visar ni sökmotorerna att ni ofta uppdaterar sidan med nytt innehåll, det öppnar för möjligheten att nå högre rankingar bland sökmotorerna baserat på det innehåll som finns på sajten. Reco hjälper er att samla in äkta rekommendationer från era tidigare kunder och genom att lägga in widgeten på er sajt slipper ni tänka på att lägga in rekommendationerna manuellt, det sker per automatik varje gång ni får in nya rekommendationer. Eftersom att användarna som hittar till er sajt gillar att ta del av andra personers erfarenheter är chanserna goda till både ökad trafik och ökad försäljning. Börja jobba med nöjda kunder och rekommendationer idag!

Intresserad av Reco?

Bli rekommenderad

Dela den här artikeln:

Artiklar

Success stories