Klart Rent använder rekommendationer för att utvecklas framåt

PUBLICERAD: 17:e juni 2016 kl 17:30

Klart Rent använder rekommendationer för att utvecklas framåt

Klart Rent är en städfirma i Malmö och Lund som utför allt från flyttstädningar, fönsterputs och hemstädningar i en bransch som idag är utsatt för en hård konkurrens. Företaget har många fina rekommendationer och 4,6 i betyg på Reco.se. Jag har intervjuat den positiva och färgsprakande ägaren Urim för att ta reda på lite mer om hur de gör för att lyckas få så många nya rekommendationer och samtidigt öka på sin skara med nöjda kunder.

Idag är Klart Rent ett team på sju anställda som tillsammans gör allt för att hjälpa sina kunder till en bättre vardag. Urim och hans gäng städar alltid med omsorg och försöker ständigt tillfredsställa sina kunders växande behov till en bättre vardag. Urim menar att det är väldigt viktigt att lyssna på den feedback man får från sina kunder för att lära sig och kunna utveckla företaget för att passa sina kunders framtida behov. Genom att lyssna på den feedback de får på Reco.se har Urim fått en större förståelse för hur han kan höja sina möjligheter att hjälpa människor runt om Malmö och Lund till en trevligare tillvaro.

Urim menar glatt att han med hjälp av tjänsten har hittat fler kunder och därmed även kunnat utöka sin business. Han fortsatte med att berätta att det just nu råder benhård konkurrens i Malmö och Lund. Framför allt i en bransch där man inte längre kan konkurrera med pris. Det har därför blivit av högsta importans att ta hjälp av andra positiva egenskaper; att man utför ett riktigt bra jobb, har hög trovärdighet och att man visar sina kunder att man bryr sig om dom, på riktigt. Att kunna mäta och utveckla sådana egenskaper på en tillförlitlig sajt menar han har hjälpt företaget att träffa nya människor i området som idag är återkommande, nöjda kunder.

Idag tittar folk mycket på nätet innan de anlitar en leverantör och sedan vi började använda Reco.se har vi fått hjälp att hitta ännu fler kunder genom rekommendationer

När det kommer till flyttstäd har Urim upprättat samarbeten med ett par noga utvalda underleverantörer som han valt ut just eftersom de tillsammans genomför ett gediget jobb där största fokus ligger på att uppnå så hög kundnöjdhet som möjligt. Idag jobbar det eminenta teamet med att göra varje kund nöjd eftersom de förstår att framtiden bygger på de jobben man utför, varje dag.

Intresserad av Reco?

Bli rekommenderad

Dela den här artikeln:

Artiklar

Success stories