Alla kategorier Städhjälp Stockholms län Täby Rena Hem AB
Rekommenderat företag 2016 - Rena Hem AB
Större karta Vägbeskrivning
Rena Hem AB

Rena Hem AB

Catalinatorget 9, 183 68 Täby

4.8 i betyg av 24 rekommendationer
Behöver du städhjälp hemma i form av flyttstädning, hemstädning, storstädning eller kanske fönsterputsning? Rena Hem är sedan starten 2007 specialiserade på hushållsnära tjänster och vi arbetar i hela Stor Stockholm. Vi utför även andra tjänster som till exempel byggstädning, kontorsstädning, flyttstädning etc. Vår vision är att ständigt leverera kvalitet och trygghet till kunden för att underlätta er vardag. Välkomna!

Läs vad 24 kunder tycker om Rena Hem AB

 • Sara
  Sara skrev om Rena Hem AB
  Snabbt svar på intresseanmälan när vi ville boka en storstädning. Företaget känns professionellt. Trevligt bemötande. Punktliga. De städade vårt hem som om det var deras eget. Vi är super nöjda! Ett väldigt bra resultat av jobbet som jag kan rekommendera till mina vänner och bekanta och även anlita dem för hemstädning!
  gillar detta
 • Robert
  Robert skrev om Rena Hem AB
  Jag har en väldigt positiv upplevelse av Rena Hem. Jag fick ett bra bemötande på telefon och de kunde ordna den tjänst jag efterfrågade med väldigt kort varsel. Städningen var på toppnivå. Även städaren var mycket rar och ambitiös. Rekommenderar starkt RenaHem och skulle vara glad att få mer städhjälp i framtiden av företaget.
  gillar detta
 • Freja B
  Freja B skrev om Rena Hem AB
  Varning! Jag beställde en Storstädning från rena hem Stockholm AB med adressen webbadressen renahemstockholm.se och adress catalinavägen. Det var det värsta jag någonsin varit med om. Bla var alla dörrkarmar dammiga, man hade inte dammsugit under sängen, inte torkat av spisen eller kakelplattorna, inte torkat av utsidan på ugn, fläkt osv osv. Vi fick en omstäd men fortfarande var resultatet inte alls bra och flera av missarna (som vi så snällt tagit bilder på) var fortfarande inte åtgärdade. Jag ville då ha någon typ av rabatt men har skickat två mail och inte fått svar på snart en vecka. Dessutom har personalen varit otrevlig och inte visat någon förståelse. Detta är nog det sämsta köp jag någonsin gjort, 1500 kr i soptunnan. Känner mig verkligen lurad. Jag förstår inte varför detta företag fått så bra betyg. Det finns två företag med nästan samma namn, båda i täby, kanske använder de detta som någon typ av ursäkt för att kunna ta bort dåliga reviews och säga att "det där gäller andra företaget"? Välj något annat städbolag!!
  gillar detta
 • Monica P
  Monica P skrev om Rena Hem AB
  Skinande rent och fint överallt!
  gillar detta
 • Michael J
  Michael J skrev om Rena Hem AB
  Mycket bra bemötande. Mycket smidigt och flexibelt avseende bokning av tidpunkt för utförande och överlämning av nycklar mm.
  Väldigt nöjd med utförandet av tjänsten.
  gillar detta
 • Anna
  Anna skrev om Rena Hem AB
  Flyttstädning
  Jag har blivit mycket väl bemött från första början. Mycket snabb och smidig kommunikation inför bokningen.
  Flyttstädningen genomfördes både snabbt och med ett otroligt bra resultat. Dessutom väldigt prisvärt.
  Har inget att klaga på alls. Rekommenderas! :)
  Sirvan R gillar detta
 • Fredrik N
  Fredrik N skrev om Rena Hem AB
  Rena Hem AB levererar en städhjälp med stor flexibilitet. Vi har vid ett flertal ggr(med kort varsel)frågat dem angående att byta tid, byta tider samt lägga om alt byta någon städerska & det har aldrig varit några problem!
  Nu för tillfället har vi Sonnia som jag starkt kan rekommendera! Snabb, effektiv & noggrann.

  Vi kommer att fortsätta med Rena Hem pga bra pris, flexibla & bra resultat! Vad mer kan man kräva?
  Sirvan R gillar detta
 • Ylva K
  Ylva K skrev om Rena Hem AB
  Lite rörigt kring starttid, men mycket bra resultat.
  Sirvan R gillar detta
 • Cecilia
  Cecilia skrev om Rena Hem AB
  Vi anlitade Rena Hem för flyttstädning och är mycket nöjda med resultatet. De var lätta att ha kontakt med och utförde ett bra jobb. Vi skulle gärna använda oss av dem igen!
  Sirvan R gillar detta
 • Adam S
  Adam S skrev om Rena Hem AB
  Trevlig personal. Snabb service. Och framför allt, bra städning. 5 av 5 möjliga.
  Sirvan R gillar detta
 • Eva S
  Eva S skrev om Rena Hem AB
  Mycket väl bemött av Rena Hem.
  Vi har fått hjälp med visningsstäd och städningen var noggrann. Utmärkt städresultat, trevligt bemötande, bra kommunikation med arbetsledare.
  Rekommenderas!
  Sirvan R gillar detta
 • Shavin S
  Shavin S skrev om Rena Hem AB
  Anlitade Rena Hem AB inför flytten. Jag vart jättenöjd med städningen och rekommenderar de starkt. Nu har även min mamma anlitat de för hemstädning.
  Husse S, Sirvan R gillar detta
 • Philip S
  Philip S skrev om Rena Hem AB
  Beställde en storstädning inför visning av min lägenhet och blev positivt överraskad hur fint det kunde bli. Städningen blev betydligt bättre än vad min föregående städfirma gjorde vid inflytt. Jag kan varmt rekommendera Rena Hem till vänner och familj! Inget tvivel om vilken städfirma som kommer sköta mina städningar i framtiden, jag är mer än nöjd.

  Tack! :-)

  Mvh,

  Philip
  Sirvan R gillar detta
 • Heza S
  Heza S skrev om Rena Hem AB
  Städning i hemmet var alldeles utmärkt. Städningen gjordes väldigt nogrant. Personalen kom i tid och var väldigt trevliga.
  Rekommenderas starkt!
  Sirvan R gillar detta
 • Lisa S
  Lisa S skrev om Rena Hem AB
  Mycket positiv! Jag fick snabbt svar per telefon och en offert omgående. Personer kom i tid till avtalad städtid och var trevliga samt höll kontakten med mig då jag inte var i lägenheten under städning. Arbete väl genomfört.
  Sirvan R gillar detta
 • Sandra R
  Sandra R skrev om Rena Hem AB
  Fick vänligt bemötande på telefon när jag bokade fönsterputs.
  Dom två personer som kom hit och tvättade mina fönstermarkiser mycket trevliga och väldigt noggranna. Så på det hela taget är jag mycket nöjd.
  Sirvan R gillar detta
 • Alex C
  Alex C skrev om Rena Hem AB
  Bra kvalitet på jobbet, trevliga och kunniga personal som kan sitt jobb
  Sirvan R gillar detta
 • John
  John skrev om Rena Hem AB
  RenaHem städade min lägenhet efter renovering. Mycket trevligt och proffesionellt bemötande och en leverans som överträffade alla förväntningar.
  Rekommenderas!
  Sirvan R gillar detta
 • Jenny R
  Jenny R skrev om Rena Hem AB
  Vi har använt RenaHem s tjänster i ca 5 månader och är supernöjda. Vi blev rekommenderade av vår granne att testa RenaHem. Toppenbra städat, trevligt bemötande och allt känns som det ska. Sveta som städar hos oss är noggrann, trevlig och gör alltid det lilla extra. Rekommenderas varmt!
  Sirvan R gillar detta
 • Markus
  Markus skrev om Rena Hem AB
  Städning i hemmet - Alldeles utmärkt, kom i tid, mycket vänlig, mycket noggrant, jag var jättenöjd!
  Sirvan R gillar detta
 • Axel H
  Axel H skrev om Rena Hem AB
  Flyttstädning
  Det blev otroligt rent och fint! Professionell och noggrann personal som jag gärna anlitar igen. Rekommenderas varmt!
  Sirvan R gillar detta
 • Hanna B
  Hanna B skrev om Rena Hem AB
  Vi är jättenöjda med Rena Hem. Mycket duktig personal, noggranna och gör alltid det lilla extra. Olga som städar hos oss är super. Noggrann och väldigt trevlig. Rekommenderas varmt!
  Sirvan R gillar detta
 • Emma H
  Emma H skrev om Rena Hem AB
  Vi anlitade RenaHem Stockholm till flyttstädning av radhus och är mycket nöjda! Kan verkligen rekommendera dem. Städpersonalen gav ett proffsigt intryck och städningen blev mycket bra!
  Sirvan R gillar detta
 • Anders S
  Anders S skrev om Rena Hem AB
  Vi testade många städfirmor innan vi fann Rent Hemma som vi nu haft i över två år, både i lgh och senare i hus. Deras städerska Nelly är fantastisk och gör det där lilla extra som man själv glömt säga till om. Företaget är oerhört flexibelt och väldigt måna om att snabbt tillgodose våra behov och önskningar. Allra varmaste rekommendationer till alla att kontakta Rent Hemma för att få städhjälp!
  Sirvan R gillar detta
Kategorier