rePhone
4.7 i betyg av av
129 omdömen
"Used is the new - new”
Det är miljövänligt, ekonomiskt och framförallt modernt.
rePhone är en e-handel som säljer renoverade mobiltelefoner i toppskick.
Att köpa en telefon på www.rephone.se är en trygg affär då våra telefoner är fabriksåterställda, kontrollerade och renoverade av auktoriserade montörer.
Alla våra telefoner är inköpta från de största teleoperatörerna i norden.
Då vi vill ha kontroll huruvida våra produkter vare sig är stulna eller operatörslåsta så köper vi aldrig in telefoner från privatpersoner eller företag.
Våra modeller är enbart iPhone och Samsung.
Vi har öppet köp 14 dagar, fri frakt och 12 månaders garanti.
Ett tryggt köp helt enkelt!
Det är miljövänligt, ekonomiskt och framförallt modernt.
rePhone är en e-handel som säljer renoverade mobiltelefoner i toppskick.
Alla våra telefoner är inköpta från de största teleoperatörerna i norden.
Våra modeller är enbart iPhone och Samsung.
Vi har öppet köp 14 dagar, fri frakt och 12 månaders garanti.
Ett tryggt köp helt enkelt!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag129 omdömen om rePhone
skrev om rePhone
Allt var perfekt förutom att detta en liten del på skärmen som är defekt
skrev om rePhone
Köpte mobiltelefon i nyskick. Mycket nöjd! Snabb leverans.
iphone 8 var jätte nöjd smidigt och bara bra
mobil samsung s9+
snabb leverans -
skrev om rePhone
Beskrivningen av produkten stämde! Vi är väldigt nöjda. Snabb leverans även i jultid. Jättefin kartong/låda produkten levererades i!
skrev om rePhone
Köpt en Samsung telefon, proceduren fungerade utmärkt, här ej prövad den ännu då det är en julklapp. Företaget har så långt levt upp till förväntningarna
skrev om rePhone
Köpte en Samsung och fick precis vad jag förväntade mig. Bra pris, och bättre för miljön!
skrev om rePhone
Snabb leverans och levererad i fin box och i perfekt skick.
//Jens -
skrev om rePhone
Telefonen verkar ok hitills övrigt har hela affären varit possitiv
Samsung galaxy s10e bra skick snabb leverans
Samsung galaxy s10E
Såg sprillans ny ut. -
skrev om rePhone
Snabb leverans och mobilen är som utlovat i väldigt bra skick.
skrev om rePhone
Köpte en samsung galaxy note 9. Var skeptisk från början men blev blown away över hur ny den kändes. Supernöjd!
Hej!
Jag köpte en mobiltelefon Samsung S 10 e. Den är jättebra men lurarna, skickades med funkar dåligt. Det blir ett burkigt ljud eller så hörs jag inte alls. Jag lyssnar mycket på musik i lurar men ibland lägger dom av. Verkar vara glapp någonstans.
I övrigt är jag jättenöjd med telefonen och tycker att det är en bra idé att återanvända saker och ting.
Mvh
Kristina Sohlberg -
skrev om rePhone
Snabb leverans och lyxigt förpackad telefon (som känns som sprillans ny). Allt toppen!
Supersnabb leverans!
Fin företagsidé i det här slit&slängsamhället! 🙏 -
Jag skickade efter en iPhone 8 men jag har inte fått den än
skrev om rePhone
Kändes som en sprillans ny, samt sjysst laddare som följde med där man kan ladda flera enheter samtidigt.
Snabb leverans. Produkt som förväntad. Nöjd
skrev om rePhone
De skickar bra mobil men mobilen har lite skador på sig annars allt är bra.
skrev om rePhone
Beställde mobiltelefon,bra återkoppling, snabb leverans, levererades m felaktig ladd sladd.
Efter påpekande m bifogad bild, snabb återkoppling och leverans av rätt ladd sladd.
Kommer rekomendera Rephone till andra!
/Per -
skrev om rePhone
Nej allt fungerade bra. Funderar bara var telefonen kommer ifrån från början?
skrev om rePhone
Även vid lite strul tog man ansvar på ett föredömligt sätt.
skrev om rePhone
Köpte en Galaxy S10. Smidigt och lätt att beställa och betala.
Snabb leverans. Tack. -
skrev om rePhone
Snabb leverans och en mycket fin telefon som väl motsvarande beskrivningen.
iPhone 8. Verkar vara en bra mobil i fint skick. Snygg förpackning
skrev om rePhone
Bra telefon som fungerade som avsett.
skrev om rePhone
Snabbt, bra och korrekt info på hemsidan.
skrev om rePhone
Snabb service och fint bemötande!
skrev om rePhone
Köpte en iPhone 7 i-enligt företaget-”utmärkt skick”.
Den levererades snabbt på två dagar i en väldigt trevlig box. Snyggt och proffsigt!
Mkt bra skick på mobilen (som utlovat) efter en veckas användning. -
skrev om rePhone
Köpte en mobil som motsvarade alla mina förväntningar!
skrev om rePhone
Snabb leverans, produkt som levde upp till förväntningarna .
skrev om rePhone
Bra kvalité syntes ej att mbolen är använd fin kartong
skrev om rePhone
Bra utom att jag gärna skulle ha kunnat ringa och ställa frågor.
skrev om rePhone
Köpte Iphone 8+. Grym hjälp ocy snabb hantering. Kan vsrmt rekommendera Rephone!
skrev om rePhone
Köpte en iPhone 7+. Väldigt bra bemött. De ringer när de inte hade den rätta färgen på varan jag beställt i lager, och vi löste de tillsammans.
skrev om rePhone
Jag köpte iphone 7plus för min dotter och leverans och kvalitet på produkten var utmärkt
skrev om rePhone
Iphone 7 plus. Snabbt och bra bemötande. Bra produkt i skick som överensstämde med beskrivningen.
skrev om rePhone
Köpte en Samsung Galaxy S9+ och är supernöjd.
Har bara positivt att skriva om RePhone, supersnabb leverans, bra bemötande och mejlkontakt.
RePhone rekommenderas varmt. -
skrev om rePhone
Köpte iPhone 8 som funkar väldigt bra. Blev väldigt bra bemött av Rephone.
skrev om rePhone
Jag fick snabb hjälp när jag ångrade mitt köp, kommer definitivt välja att handla där nästa gång det blir aktuellt!
skrev om rePhone
Jag fick en telefon i utmärkt skick är över förväntan nöjd.
skrev om rePhone
Jag köpte en iPhone 8 Plus !
Jag pratade inte med någon
men allt fungerade utmärkt.
Det var första gången jag köpte
något av er , hade trott att det skulle
krångla till sej , men det gjorde det inte!!!
Toppen !!! -
skrev om rePhone
Jättebra upplevelse rakt igenom! Köpte mobil i nyskick och den var verkligen riktigt fin. Jag hade nog inte benämnt batteriet som "90 % kapacitet" men så är det ju med en begagnad telefon. Jag rekommenderar hemsidan till andra som vill köpa ny (begagnad) mobil!
skrev om rePhone
Jag köpte en Iphone, bra service, telefonen var som ny och i en jättefin förpackning. Inget krångel, med andra ord, väldigt nöjd kund
skrev om rePhone
Köpte en begagnad Samsung. Inget krångel, inga konstigheter, allt gick som jag ville.
skrev om rePhone
Jag köpte en mobiltelefon som var i bättre skick än de beskrev. Positiv överraskning när paketet kom.
skrev om rePhone
Tydlig information, snabb leverans och varan (iPhone 8) var i utlovat skick.
skrev om rePhone
Jag köpte en begagnad mobil, Samsung S10 i "bra skick". Tyvärr fanns en encentimeter lång repa på skärmen, men det får man kanske räkna med når man köper begagnat. Laddaren och hörlurarna som följde med var inte original. Jag har ingen uppfattning om support eller bemötande från företaget än. I övrigt är jag nöjd.
Hej Georgios.
rePhone
Först och främst vill vi tacka ödmjukast för ditt engagemang att recensera ditt köp hos oss på Rephone.
Repor kan förekomma vid köp av kategori "Bra skick", dock inga sprickor. Vi hoppas att vår förklaring kring de olika skicken på hemsidan är tydliga.
Vidare så stämmer det att tillbehören till köp av "Bra skick" kan vara ej i original, men inte alltid. Det beror främst på hur vårt lagersaldo ser ut. Köp av "Nyskick" däremot är alltid oanvänt original.
Allt gott. -
skrev om rePhone
köpt en iphone 8 i bra skick. skicket var som förväntat. bra att kunna köpa begagnat och kollat. toppen att ni skriver % på batteriet i de olika skicken. det som var svårt att veta var hållbarheten på batteritiden vid användning.
den var väldigt enkel att få igång då det gick att föra över från min tidigare iphone. snabb leverans. en tydlig information och garanti på hemsidan. kan tänka mig köpa hos er igen eller rekommendera andra.