Alla kategorier Restaurang Skåne Malmö Restaurang Moosehead

Restaurang Moosehead

Lilla Torg 1, 211 34 Malmö — Visa karta

3.3 i betyg av 8 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 8 kunder tycker om Restaurang Moosehead

 • Qpaqex
  Qpaqex skrev om Restaurang Moosehead
  Persoanlen är detta ställets stora behållning.
  Maten är hemsk. Dåligt med bra drycker.
  Tröttsamma gäster. Färre turister. Fast det är som folk här skall överrösta allt och alla.
  Var stammis här förr, fast numera undviker jag det.
  gillar detta
 • Arne L
  Arne L skrev om Restaurang Moosehead
  Kanonmat och hyffsade priser (fast dyra drycker)
  Dålig service och attityd från den äldre blonda servitrisen som "serverade" mitt sällskap drar ned på helhetsbetyget. När hon sedan inte fick dricks, såg hon oförstående ut, trotts att vi får fel mat 3 ggr.
  gillar detta
 • Leif J
  Leif J skrev om Restaurang Moosehead
  Ett av få ställen i stan där man kan få en Malmö Akvavit & Co. Bara den kombinationen är värt ett besök. Läget vid Lilla Torg är det allra bästa och när dessutom maten är bra blir det bra betyg.
  gillar detta
 • Ami H
  Ami H skrev om Restaurang Moosehead
  Älghuvudet är en av de många barerna på Lilla Torg, svårt att skilja den ena från den andra. Det är lätt att slinka in eller slå sig ner på uteserveringen för ett glas öl när man promenerar förbi. Men charmen? Priset? Hänget?
  Kanske beror min svala recension på att jag varit där för sällan. Mig imponerade det inte så värst på.
  Tobias B gillar detta
 • linnea j
  linnea j skrev om Restaurang Moosehead
  Förstklassig och charmig personal som trivs bra och har kul tillsammans, vilket märks som gäst. Perfekt läge mitt på Lilla Torg i Malmö - mycket gäster och mycket tryck! Lång sommarsäsong med utlandskänsla. Goda drinkar och bra mat. Ett tips för studenten eller den som haft en hård gårdagskväll rekommenderas Mooseheads hamburgare. Vissa drycker säljs till överpris (undvik coca light och åbro pint), ta då hellre en vanlig stor stark eller pilsner urquell på fat. Istället för cola - ta en smarrig alkoholfri fruktig drink. Kostar en tia mer men så lätt värt!
  gillar detta
 • Jonas E
  Jonas E skrev om Restaurang Moosehead
  Om du kan med gott samvete sitta under värmelampor som spyr ut gaser som direkt påverkar växthus effekten då är Moosehead bar för dej. Alla barer sunt Lilla torg är egentligen de samma, upp med 200 gaslampor och kör på. Torskarna kommer för att de känns mysigt att sitta i lite värme....men den som väntar på nåt gott behöver inte vänta länge, 2020 behöver de säkert inga värmelampor.
  gillar detta
 • Malou G
  Malou G skrev om Restaurang Moosehead
  Väldigt trevlig restaurang med mysig inredning och uteservering året runt för de som vill sitta under värmelampor och ta en öl! De serverar suveräna hamburgare med cole slaw som jag tycker är ett klart val att äta på det här stället! Däremot har de en liten lustig blandning på menyn då de dels har husets hamburgare och entrecote, och resten är thaimat. Det stämmer inte in på inredning och atmosfär. Jag har inte provat deras orientaliska mat, men har hört av andra att även den är kanon, så så länge de gör den bra så fungerar det! En restaurang som jag varmt kan rekommendera!

  Rekommenderas väl!
  Ville L gillar detta
 • Melina G
  Melina G skrev om Restaurang Moosehead
  Stans bästa hamburgare! Riktigt amerikanska med allt man vill ha på och fräscha råvaror. Resten av maten ska också vara bra men när man väl är där är det svårt att välja något annat då de känns riktigt hemgjorda. Att resten av menyn är asiatisk känns konstigt och går inte ihop med inredningen och hamburgarna… Men personalen är trevlig och maten prisvärd.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lilla Torg 1, 211 34 Malmö
Kategorier