Riddermark Bil Arlanda

Riddermark Bil Arlanda

Ring 08-590 930 40 www.riddermarkbil.se
4.1

Varmt välkommen till Riddermark Bil, Arlanda. Vi har varit verksamma sedan 2007 och har över åren hjälpt tusentals kunder att hitta nya bilar, och vi har dessutom hjälpt en större mängd företag och privatpersoner att sälja sina bilar. Vi erbjuder hjälp till dig som företagare att hitta den smidigaste och mest flexibla lösningen...

511 omdömen om Riddermark Bil Arlanda

Mattias P
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Proffesionellt bemötande och process hela vägen vid försäljning av bil till Riddermark. Trevligt bemötande, trygg process vid försäljning och smidigt.

Carson Sverige
4.6/5 i betyg av 741 omdömen 4.6 av 741 omdömen
BadgeNineYears

Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät

Hans Jonny Jürgen E
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Är helnöjd med hur enkelt försäljning gick. Bra bemötande o en snabb värdering av försäljningen o pengarna på kontot.

Christian J
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Bra pris, snabbt och smidigt och utan massa prutande. Helnöjd !

Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1198 omdömen 4.6 av 1198 omdömen
BadgeTenYears

Volvo V50 Förväntade mig Ärligare försäljare , och företaget i helhet 15 punkter med brister/fel inom 1 vecka efter köp Inom 1 månad eft

Catherine W Catherine W
Läs mer omdömen
Leif G
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Den snabbaste och smidigaste bilaffär jag nånsin har gjort. Allt tog 24 timmar från förslag till avslutas affär. Och han som hämtade upp min bil Vlado var trevlig och proffsig. Rätt man på rätt plats. Tack.

Jacc Frederick L
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

En väldigt bra försäljningsupplevelse. Jämförde pris m 3 andra handlare innan försäljning. Själva försäljningen gick otroligt smidigt utan knussel. Trevliga rakt igenom ifrån inköp, kontrakt och upphämtning. Tekniken har verkligen förändrat branschen

Fordonsbolaget
4.8/5 i betyg av 950 omdömen 4.8 av 950 omdömen
BadgeSevenYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service

Karin L
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Snabba på att hantera affären.Allt funka schysst.

Rahman Ahmet U
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Sämsta bilfriman jag har varit med om.. Höll på i 2 dagar sen när man ska göra affär så tar de tillbaka budet.....jävligt tråkigt gjord av de...

Bilförmedlingen Stockholm
4.7/5 i betyg av 345 omdömen 4.7 av 345 omdömen
BadgeNineYears

Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍

Nicklas S Nicklas S
Läs mer omdömen
Braulia Irodina T
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Super bra! Hela familjen vart jätte nöjda med bilen!

Per N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Detta mail ser jag nu ca 2; år efter det Jag köpt en begagnad Mitsubishi Outlander HLW909. Förväntad var att finna en SUV som även hade eldrift. Försäljaren var engagerad och kunnig så det blev affär. Vid leveransen var han ej tillgänglig så en kollega lämnade ut bilen. Det var en dålig utlämning med bristfällig information som kortades av då annan kund väntade. Fortfarande finns funktioner vi inte har grepp om tex hur använda paddlarna vid ratten. Värmen svår få upp vid kyla. Hur använda fläkten utan aircon, telefon lär vara handsfree men då behövs en kod vi inte hittat. Vi

STHLM BIL
4.8/5 i betyg av 203 omdömen 4.8 av 203 omdömen
BadgeFourYears

Väldigt proffesionellt samt kundorienterat företag/ personal! Tog hand om mig som kund från sekunden jag klev in och uppfyllde mina behov!

NIKOLA S
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Sålde min bil till riddermark, betalade skatt från min egen ficka i augusti glömde ställa av den när jag levererade den till dom. Nu 2 timmar efter vill jag ha tillbaka mina pengar för skatten men dom vägrar skicka det till mig. Dom får skatten själva som jag betalat för dom ställer av bilen.

JONAS M
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en volvo v60 där motorlampan tändes på vägen hem. Ringde dom och då felet vara var en varning beslutades att jag skulle fortsätta de 60 milen hem. Efter några omstarter så slockande lampan och och verkstan hittade inte felet. Efter ett par månader hände samma sak och då stog riddermark för den kostnaden utan att strula. Bra bemött av emrik och personalen där nere. ( felet var för mycket olja i motorn ) Riddermark fixade en service på meca på aktuella orten och det gick smidigt och felet fixades tillslut

Robert Michael S
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Jag vill tacka Osman för ett oroligt professionellt bemötande och bra affär. Jag är väldigt nöjd att jag fick kontakt med just dig och rekommenderar dig till alla som vill träffa en väldigt duktig bilförsäljaren! Mvh Robban, Camilla och lilla Vera!

Håkan K
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Dålda fel på bilen, gjorde att jag behövde lacka om bilen pga rostskador på taket.

EMIL D
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Aldrig någonsin har jag blivit sämre bemött. Riktiga Kalle anka-affärsmän. Alla på hela företaget. Inte första gången man blivit dåligt behandlad av dessa.

EMMY N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Detta bilköp har lett till enorma konsekvenser för mig och helvetet är långt ifrån över! Säljchefen vid Riddermark Arlanda har tydligt i våra mailkonversationer visat på en dålig attityd och illvilja att följa konsumentköplagen (KKL) Bilen de sålde mig i nov-2019, en Nissan Qashqai+2, 2014, gick sönder efter enbart 10 dagar, och nu ett år senare är det fortfarande samma fel. Bilens två motorlampor lyser, system fault auto start/stop blinkar och antisladd är ur funktion. Det går inte att köra snabbare än 60km/h...

KASPER G
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Riktigt bra och proffessionelt bemötande av säljaren Osman. Gav mig mycket information, tips och lät mig ta min tid att provköra bilen ordentligt. Blev ett bilköp och är otroligt nöjd! Stort tack, rekommenderas verkligen!

PATRIK A
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vi är jättenöjda med vår nya bil och ett mycket bra bemötande av säljaren Osman som var kanon och hjälpsam vid försäljningen samt hjälpsam vid lite frågor efter försäljningen. Vi kommer säkerligen tillbaka när det är dags för nästa byte.. Tack Osman 🙏 👌 Patrik Andersson

Johan Peter E
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Snabb och professionell affär då vi köpte vår V90. Sen så hade vi glömt 2 barnstolar i vår inbytesbil som den väldigt serviceinriktade säljaren Dennis ser till att vi får tillbaka när de har en annan hemleverans utav bil till vår region. Då måste man ge bra betyg 🙂

Angelica Christina Ö
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vet inte riktigt vad jag ska ge för betyg. Köpte mig en VW Touareg i juli, bilen annonserades med nya däck, dom var tyvärr torrspruckna, äldre än bilen själv samt hade massa jack i däcksidorna som någon smetat någon svart gegga i (skokräm), fick dock däcken bytta, tyvärr inte till samma märke och modell som satt på men efter lite om och men efter jag blev erbjuden budgetdäck fick jag 4 nya Goodyeardäck. Har även haft lite problem med dåligt batteri som byttes innan jag hämtade bilen, en slang från spridarna som läckte...

Daniel W
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Otrolig bra service och mycket kompetent personal Köpte en bil med hemleverans för första gången och det blev överförväntad bra Vågade köpe en bil utan att se den för Riddermark hade bra betyg på alla forum och det stämde kan varmt rekommendera Riddermark för ett tryggt bilköp Daniel, Hammarö

ADIL G
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en Volvo och lämnade in min bil som en del av affären. Dom hjälpte mig med försäljningen och allt var jätte smidigt och jag är super nöjd med mitt köp. Ett extra stort tack till Osman som var bilförsäljaren som ordnade affären, super trevlig killer som hade koll på allt 👍

CHLOE P
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Emrik Bergman på Riddermark Arlanda var jätteduktig och vill tacka honom för den smidiga bilaffären vi gjorde och hjälpen vi fick med allt. Jag rekommenderar Emrik och Riddermark!

Jonas Esko Antero K
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en Audi A3 2008. Bor en bra bit från butiken så jag reserverade bilen och åkte dit 2 dagar senare. Blev väldigt bra bemött både via telefon och sedan vid köptillfället. Säljaren kom till butiken på sin lediga dag för att det skulle passa bäst med min planering. Bilen såg otroligt fin och välvårdad/städad ut, både invändigt och utvändigt. Sen påpekade säljaren de skador han upptäckt när han tvättat bilen och påpekade dessa för mig. Säljaren erbjöd en extra försäkring som han sedan bjöd på för att ge mig extra trygghet....

Jonas Esko Antero K gillar detta
Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Jonas. Tack för din recension. Vad kul att du är nöjd med vår service och bilköpet, det gläds vi åt! Stort grattis till bilen och varmt välkomna åter :)

Göran F
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en Volvo XC 70, som har varit till belåtenhet hittills. Före detta köp, var mitt senaste bilköp år 1998, en Volvo 940, och då via privat kontakt,, så min erfarenhet av bilfirmor var mao synnerligen begränsad, varför jag inte hade några särskilda förväntningar. Bemötandet från den säljare jag träffade tycker jag var bra, och några önskemål, t.ex. om vinterdäck, tillgodosågs också. Lite sämre var att ägarbytet av den gamla 940 bilen, som Riddermark Bil tog hand om, dröjde ganska länge, Vi hann även få en faktura...

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Göran. Tack för din recension. Kontakta oss gärna på kundservice@riddermarkbil.se och berätta vad vi kunnat göra bättre. Grattis till bilen och ha en trevlig helg :)

DAN N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en XC70 i december. Är otroligt nöjd med den bilen och den otroliga service jag fått. Var några småfel på bilen men åtgärdades innan försäljning. Upptäckte även ett fel någon månad senare som funnits när jag köpte bilen. Detta åtgärdades också utan problem. Omdömet går mest till den otroligt serviceinriktade och vänlige försäljaren Dennis. Tack för en bra bilaffär.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Dan! Vad skönt att höra att problemet som uppstod löste sig smidigt och att du i övrigt är nöjd. Önskar dig all lycka till med din bil, varmt välkommen åter! :-)

Samantha G
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Lurad för andra gången av riddermark, uselt. Rekommenderar inte.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Samantha! På vilket sätt har du blivit lurad? Du får gärna kontakta oss på kundservice@riddermarkbil.se och förklara mer så ska vi kika på om det finns något vi kan göra för dig. :-) Väl mött!

Daniel T
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

uselt på många sätt, köpte en passat av er, och det enda jag är nöjd med, som tur är är bilen! Bemötandet ifrån er var under all kritik på allt som går egentligen! Borde såklart kontakta er tidigare men är rätt nöjd att jag lät bli, hittade detta mail av en slump och nu har det värsta agget mot er släppt och då kände jag att jag kan väl svara. Men efter att ha läst många recensioner om er så tror jag redan ni är fullt medvetna om att ni inte är särskilt bra på någonting förutom att sälja bilar, och när jag skriver bilar...

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Daniel! Tack för din recension. Vill du kontakta oss på kundservice@riddermarkbil.se och inkomma med ett registreringsnummer? Så får vi kika närmre på detta och se om det finns något vi kan göra för dig. Väl mött!

Daniel F
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte Passat GTE och blev väl bemött. Hade inga förväntningar, men Riddermark levererade.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Daniel! Vad kul att du är nöjd. Berätta gärna om du tycker vi hade kunnat göra något annorlunda för att förtjäna fullpott :-) kundservice@riddermarkbil.se Ha en fin dag!

Alexander C
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Mitt första bilköp, min säljare heter Konstantinos Galaktios. Mycket professionellt bemötande och informativ. Generellt så kan man säkerligen vara lite osäker och rädd att bli lurad. Men Konstantinos gav verkligen ett bra intryck innan, och efter köp av bil. Även någon vecka efter bilköpet så dök något mindre upp, men utan några problem eller förhinder så hjälpte han mig med detta galant. Bilen har än idag inga problem och jag är supernöjd med köpet. Eloge till Konstantinos Galaktios som även efter...

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Alexander! Vad roligt att du är nöjd med oss, det gläds vi åt. Vad skönt att problemet som uppstod löste sig smidigt. Tveka inte på att höra av dig om det skulle vara något, varmt välkommen åter! :-)

MATHIAS B
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Var intresserad av en bil och kontaktade dem. Fick svar på några timmar och allt verkade kanon. Ville ta halva bilen på Leasing/Avbet. och fick svar omgående ifrån deras Kreditbolag att de godkände mig, och jag fick ett avtalsenligt mail om det. Tog kontakt med säljaren igen trots att vederbörande skulle återkoppla omgående vis svar ifrån kreditbolaget, och då fick jag tydligen ett avslag, men inte ifrån kreditbolaget utan av Riddermark själva, trots att jag skulle betalar mer än halva bilen kontant och resterande på leasing...

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Mathias! Vill du kontakta oss på kundservice@riddermarkbil.se och förklara detta närmre? Väl mött!

Lars Magnus P
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Så otroligt fint bemötande vid provkörning och vid bilköp. Så otroligt duktig och engagerad säljare vi hade. Stor stjärna till Emrik Bergman. Inte bara gör han allt för att hjälpa när man ska handla utan också när de är något som inte fungerat som de ska. Vi är otroligt nöjda och när de är dax att byta bil nästa gång vet iaf vi vart vi åker. Stort utbud och bra bemötande.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Lars Magnus! Vad kul att höra att ni är nöjda med oss och servicen ni fick av er försäljare, det glädjer oss. Stort lycka till med er bil, varmt välkomna åter! :-)

Anders S
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Bra service och proffsigt upplägg

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Anders :-) Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt. Varmt välkommen åter och god fortsättning!

Tobias N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Jag tycker ni är jobbiga som skickar mejl till mig. Måste tydligen ge ett betyg för att svara. Skulle utan dessa mejl givit en fyra, men nu blir det en etta.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Tobias. Tack för din recension. Vad tråkigt att du känner så. Om du annars hade gett oss fyra stjärnor, berätta gärna vad vi hade kunnat göra annorlunda för att få fullpott. Ha en trevlig helg! :-)

Pontus E
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Riktigt trevlig och bra säljare, Lanå. Beskriv bilen väldigt detaljerat då vi hade 20+ mil till uppställningsplatsen och tog enormt mycket bilder på allt han själv kunde tycka var lite negativt, vilket var bagateller för mig :) De reserverade bilen utan problem och vi fick provköra i lugn och ro och bestämma oss, så i min upplevelse var det en grymt bra bilförsäljning! Riktigt nöjd med bilen än! Tack Lanå :)

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Pontus! Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

NIKOLA N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Mycket bra proffesionellt bemötande, kunnig säljare Konstantinos följde upp och genomförde allt vi hade kommit överens. Tack!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Nikola. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

MILAD M
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Sålde min bil! Gick jättesmidigt, Armin kom och hämtade bilen, var otrolig trevlig, proffesionell, Vi kände oss otroligt trygga samt nöjda, han höll sin tid, gick igenom allt noggrant med oss samt förklarade för oss tydligt vad han testar etc genom hela köpprocessen!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Milad. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Anders B
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Väldigt trevligt bemött och tålmodig

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Anders. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Edward P
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vi köpte en bil och fick väldigt ärligt och proffsigt bemötande av Dennis på Riddermark Arlanda!! Mycket nöjd med det samarbetet!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Edward. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Mario J
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Jättebra och proffsig service genom en snabb och smidig affär!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Mario. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Martin L
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vi är väldigt nöjda med servicen och bemötandet. Allt gick väldigt enkelt och smidigt.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Martin. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Nevzat S
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vi köpte bil ifrån Riddermark Bil i Arlanda, blev bemött precis ett oprofessionellt sätt, det var ingen service känsla alls. Lite halv kaxiga i sättet, men det spelade inte någon större roll. Då jag ville köpa bilen inte dem som tur! Tack vare deras bra priser så säljer dem kan garantera att dem hade inte överlevt länge på marknaden annars. Mvh

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Nevzat. Tack för din recension. Vi beklagar att ni blivit bemötta på det sättet, kontakta oss gärna på kundservice@riddermarkbil.se och berätta vad vi kunnat göra bättre. Varmt välkomna och vi önskar dig en fin jul!

Mikaela G
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en trasig bil och fick ingen hjälp alls(felet upptäcktes tydligen försent enligt er). Jag kommer aldrig köpa en bil hos er igen och jag hoppas ingen annan gör det heller.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Mikaela! Vad tråkigt att höra om din bil. Vi hittar inte dig i vårt system, vill du kontakta oss på kundservice@riddermarkbil.se och förklara närmre samt inkomma med registreringsnummer så kan vi kika på detta? Väl mött!

László H
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Jag köpte en 10 år gammal Volvo. Mycket bra bemötande, försäljaren hämtade mig från flygplatsen. Bilen var i bra skick - precis som i annonsen. På vägen tillbaka fick jag problem med termostaten och kontaktade försäljaren. Bilen fixades i garanti. Trotts oväntade felet är jag nöjd med köpet och tjänsten. Bilen är fantastisk!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Laszlo. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär och att det löste sig med problemen, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Per Å
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Vi bytte bil under hösten hos Riddermark Bil i Arlanda stad. Vi tog först kontakt med en av deras säljare som ställde undan den bil som vi var intresserad av, till dess att vi hade möjlighet att åka ner och prova den.(Vi bor i Norrlands innersta skogar!) Vänligt bemötande från början till slut, och som vi upplevde det, en vilja av att se till att kunden alltid skall vara nöjd efter avslutad affär, verkar vara deras strategi. Förtroendeingivande personal! Tack för en ”bra affär” ! Helnöjd! //Inger och Per-Anders

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Per och Inger. Vad kul att du är nöjd med din bilaffär, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Lena N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Beg bil Väl bemött. Kan rekomendera andra att titta på bil här! En bra upplevelse.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Lena! Tusen tack för din recension. Vad kul att ni är nöjda, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Björn D
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpt en bil. Bra bemötande. Har inget att klaga på så här långt. Bilen har fungerat så jag har inte haft anledning till ytterligare kontakter.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Björn! Tusen tack för din recension. Vad kul att ni är nöjda, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Alexander N
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Utmärkt service båda under och efter köpet

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Alexander! Tusen tack för din recension. Vad kul att ni är nöjda, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Shatha A

jag har köpt en bil VW passat jag var nöjd med allt hos Riddermark Bil Arlanda

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Shatha! Tusen tack för din recension. Vad kul att ni är nöjda, det gläds vi åt! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Kiymet D
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Bra valmöte, trevliga personal, hjälpsamma!

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Kiymet. Vad kul att ni är nöjda, det är det vi strävar efter! Varmt välkomna åter och ha en fin jul!

Eva P
Skrev om Riddermark Bil Arlanda

Köpte en Volvo V 70 men hade problem med en sidospegel som säljaren inte tog på allvar men det var en trafikfara och till slut blev jag tagen på allvar av verkstaden och det ordnades inom garantin, det tog tyvärr ner mitt omdöme av företaget.

Svar från Riddermark Bil Arlanda

Hej Eva. Vad tråkigt att höra att ni blivit bemött på det sättet. Hör gärna av er till oss på Kundservice@riddermarkbil.se och berätta vad vi kunnat göra bättre. Vi önskar dig en fin jul!