Bra och lyhörd. Jobbade på ett professionellt sett.
Marcus Topel
Marcus Topel är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Marcus Topel har varit registrerad mäklare sedan 2008-10. Marcus Topel har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.4. Marcus Topel har haft 16 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
24 omdömen om Marcus Topel
Marcus är väldigt trevlig och behaglig att ha och göra med särskilt när man är förstagångsköpare. Han har ett lugnt bemötande, inga frågor han inte kunde svara på. Kontraktsskrivningen var välplanerad och strukturerad, vi skulle rekommendera honom som mäklare till alla våra vänner!
Engagerad säljare som är intresserad.
Gjorde jobbet enligt önskemål. Knöt ihop säcken snabbt och korrekt. 5*
Proffsigt bemötande (Trevlig,Lugn, Kompetent) Våra förväntningar var att få vår lägenhet såld i en svajig marknad och det gjordes innan vi lagt ut lägenheten på marknaden. Allt gick väldigt snabbt och lätt och det kändes som att Marcus alltid ville vårat bästa.
Our broker was very responsive, clear communication and informative. As foreigner buying in Sweden, we felt totally secure with his support.
Marcus var ansvarig för en fastighet vi var intresserade av. Ringde han totalt 8-9 gånger under de ca 46 dagar fastigheten låg ute, han ringde aldrig tillbaka och inget sms om att testa senare. Fick höra av mig till deras kontor och påpeka detta först då fick jag återkoppling. Det tog sedan flera dagar innan svar på Mail. Efter väldigt dålig återkoppling kom Mail om att huset var sålt. Det verkade ej som om att han ville ha fler intressenter på huset. I min värld är det enkelt för en mäklare att sälja sig själv till...
Han var hjälpsam, trevlig och det var lätt att prata med honom.
Kompetent och mycket proffsig rakt igenom!
Ett mycket bra bemötande! Som alltid önskar man att mäklaren är lättsam och kunnig vilket Marcus motsvarande till fullo. Han får gärna sälja mina framtida bostäder utan tvekan.