Micaela McClafferty

Micaela McClafferty

Micaela McClafferty är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Micaela McClafferty har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Micaela McClafferty har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.7. Micaela McClafferty har haft 28 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

93 omdömen om Micaela McClafferty

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
    • FÅLHAGEN
    2023-05-08 Verifierad kund
    Micaela är grymt duktig och erfaren. Jag är supernöjd över mitt val av mäklare.
    • FÅLHAGEN
    2023-05-08 Verifierad kund
    Mycket proffesionell. Kändes väldigt engagerad.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
    2023-03-14 Verifierad kund
    Duktig, kunnig, professionell och supertrevlig!
    2023-03-12 Verifierad kund
    Micaela är fantastisk på alla sätt, lyhörd för kundens behov, professionell som mäklare, ärlig och samtidigt med en bra energi och ett trevligt sätt.
    Tack så väldans mycket! Nu ska vi fokusera på att hitta något riktigt bra till dig som nästa bostad! Micaela McClafferty
    2023-03-12 Verifierad kund
    Trevlig, avslappnad och duktig på sitt jobb. Bra med information. Tydlig i vad vi som första-köpare behöver/behövde göra i alla steg.
    Tack! Det var ett sant nöje att få träffa er båda och grattis till det fina fina bostaden! Micaela McClafferty
  • Ingrid M
    köpte sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
    • Vittinge
    2023-02-15 Verifierad kund
    Påläst, engagerad och varm beskriver Micaela bäst. Hon var tillgänglig för oss och följde upp våra frågor snabbt och professionellt under processen. Kan varmt rekommendera henne!
    Stort grattis till ert lilla krypin! En charmig plats med ett fantastiskt hus! Så kul att ni gillade allt säljaren gjort med huset! Micaela McClafferty
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
    • Vittinge
    2023-02-14 Verifierad kund
    Trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande.
    Tack för att jag fick förtroendet att sälja ditt härliga hus, vilken energi jag fick av att vara på plats, nästan synd att det gick så fort! Micaela McClafferty
    2023-02-03 Verifierad kund
    Vänligt bemötande.
    Gick smidigt att boka en privat visning
    2023-02-03 Verifierad kund
    Otroligt påläst och kunnig om objektet och allt däromkring. Rak och tydlig i sin kommunikation.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Mikaela är otroligt dedikerad, proffsig , noggrann och kunnig.
    Snabb i återkoppling och alltid så glad o rak i kommunikation.
    Ett stort nöje att åtnjutit hennes tjänst. Kommer garanterat ge Micaela uppdrag i framtiden om det blir aktuellt