Mikaela Källgren

Mikaela Källgren

5.0 / 5 baserat på 5 omdömen

Mikaela Källgren är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

.

Mikaela Källgren har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. Mikaela Källgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Mikaela Källgren har haft 2 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 2

  Försäljningar

  2022-04 - 2023-03

5 omdömen om Mikaela Källgren

Sedan starten hos Reco 2022
 • köpte sin stuga med hjälp av Mikaela Källgren en del av Riksmäklaren Uppsala
  • BJÖRKLINGE
  2022-12-23 Verifierad kund
  Det var varmt välkommen vid visningen. Mäklaren Mikaela var mycket trävlig, snäll, positiv och hjälpsam person. Därför gick allt snabbare och lättare.
  Gilla
 • Holger P
  köpte sin lägenhet med hjälp av Mikaela Källgren en del av Riksmäklaren Uppsala
  • LUTHAGEN
  2022-08-28 Verifierad kund
  Jag blev oerhört proffsigt bemött av mäklaren. Hon var lyhörd för våra önskemål och kunde ge raka svar. Snabbt och effektivt tog hon våra frågor och önskemål direkt till säljaren. På så sätt fick vi en bra bild av såväl förutsättningarna för bostaden och säljarens. Detta underlättade när vi i familjen diskuterade. Vi hade höga förväntningar men mäklaren överträffade dessa med råge.

  Sammanfattningsvis visade mäklaren på förmågan att möta oss och ta våra förutsättningar på största allvar. Hon byggde bron mellan oss och säljaren på ett elegant och mycket trevligt sätt. När vi inte fick den hjälp man skulle kunna önska av min bank sedan över 40 år hjälpte hon oss så att vi tillslut fick kontakt med dem. Tack vare detta och vårt eget arbete kunde vi effektivare komma fram till att helt byta bank. Utan denna parallellhandling hade vår ordinarie bank kunnat äventyrat hela affären. Därför kan vi varmt och innerligt rekommendera Mikaela Källgren som en mäklare utöver det vanliga med ett bemötande som är i toppklass. Eftersom jag själv har jobbat med kundservice, kundkontakter i 40 år uppskattar jag särskilt Mikaelas bemötande av mig och var och en i min familj. Det blir extra tydligt då jag har upplevt raka motsatsen.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Mikaela Källgren en del av Riksmäklaren Uppsala
  • LUTHAGEN
  2022-08-22 Verifierad kund
  Vi är ännu inte klara med köpet, men än så länge så har hon varit mycket hjälpsam!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Mikaela Källgren en del av Riksmäklaren Uppsala
  • LUTHAGEN
  2022-08-22 Verifierad kund
  Jag känner förtroende för henne eftersom hon är kunnig, påläst och har ett professionellt och har ett trevligt bemötande.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Källgren en del av Riksmäklaren Uppsala
  • LUTHAGEN
  2022-08-19 Verifierad kund
  -Enkel att ha och göra med.
  -Alltid tillgänglig (inom rimliga ramar såklart)
  -Jobbade verkligen för att få upp priset när det egentligen inte krävdes
  Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende<3! Stort lycka till nu med ditt nya boende och jag önskar dig allt gott med det nya :)!. Hör av dig om du har frågor eller vill och behöver ha en mäklarhjälp igen:D.
  Keep going!

  Mvh/ Mikaela Källgren
  Mikaela Källgren
  Gilla