Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Välkommen till Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg!
På Västra Vallgatan i Varberg hittar du oss på Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg. Vi har vår butik i gallerian Varberg där vi hjälper dig med allt från skomakeri till kemtvätt och klockbatteribyten.
Våra tjänster: Nyckelkopiering, skyltar, skomakare, gravering, skovård, kemtvätt, nyckeltillbehör, skrädderi och mycket mer.
Behöver du hjälp att slipa din kniv så tar vi hand om detta eller så kan vi byta dragkedja på allt du behöver dragkedja på. Varmt välkommen att besöka oss eller läs vad våra tidigare kunder tycker om oss.
Utmärkelser
21 omdömen om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Jag fick tips om hur jag kunde förlänga livslängden på mina stövletter, jättebra.
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Utmärkt arbete och bemötande kan rekommenderas till alla med trasiga skor 👞 👍
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Bemötande sista gångerna var tyvärr väldigt dåligt ،jag kände inte mig välkommen till butiken när jag träffade personalen.
Själva tjänster är väldigt bra tycker jag . -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Fin lagning av mina skor, klara på utsatt tid och dessutom bra skötselråd!
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Trevligt bemötande,snabbt,och riktigt gjort nycklar som passade👍👍👍
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Serviceanda hos personalen plus prisnivån
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Toppen bra bra bemötande bra utfört arbete
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Så trevligt, vänligt och proffsigt bemötande. Ställde frågor som jag fick vänliga svar på trots att det var kö bakom mig. Fick också veta att jag var välkommen tillbaka om jag inte var nöjd för att få ytterligare hjälp utan att behöva betala för det.
Töjde ut ett par skinnstövletter -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Alltid blivit vänligt bemött av pojkarna i butiken. Jättebra arbete på allt.
Mvh Wanja -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Förlängde renarna att spänna med blev mycket nöjd syntes ej att de var gjort fint jobb
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Snabb och trevlig. Tar sig även an svåra lagningar
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Supernöjd med min Nike sko som lagades
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Bra bemötande och god service,
Kommer tillbaka när det behövs. -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Blevväl bemött. Behövde inte vänta länge på service..
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Lämnade in min matta för kemtvätt.
Kanon fin service mycket trevligt bemötande.
Vi fick till och med hjälp med hemleverans!
Rekommenderas å de varmaste. -
Bra bemötande!
Gör alltid ett bra jobb med skor. -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Fick god hjälp och bemötande när jag lämnade mitt ärende. Likaså när jag hämtade ut mina varor.
Duktiga och trevliga!
Fixar det mesta. Bra service . -
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Skomakaren i gallerian är supersnabba på att kopiera nycklar. Jag har även kopierat nycklar till barnen och de för då möjlighet att välja motiv. Rekommenderar starkt Ringen i Varbergs galleria 💫🌟💫
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Gott bemötande och ett bra resultat
skrev om Ringens Skomakeri & Nyckelservice Varberg
Lämnade in en mobil som var väldigt sprucken och jag var rädd att även skärmen bakom glaset var sprucken och att det skulle bli svindyrt att laga. Det lagade telefonen på några timmar och till ett väldigt bra pris. Kan verkligen rekommendera.