Anna Rinman Familjerättsbyrå

Anna Rinman Familjerättsbyrå

4.9 / 5 baserat på 9 omdömen
Anna Rinman kan, med gedigen juristutbildning och erfarenhet, hjälpa dig med olika specialiteter inom familjerätt, såsom: arvsrätt, skilsmässor, bodelningar, testamenten, äktenskapsförord, arvskiften samt tvistemål inför boutredningsman, skiftesman, bodelningsförrättare eller domstol. Kan även förordnas som testamentsexekutor.

Några övriga familjerättsliga områden där du kan anlita Anna Rinman för professionell hjälp är samboavtal, bodelning i olika skeden eller testamentsskrivning/klander av testamente. Att fråga någon som vet kan göra det hela enklare och du behöver inte sätta dig in i alla regler kring tillvägagångssättet. Även vid dödsfall kan det underlätta att få hjälp av någon som kan ta distans och har kunskap om arvsreglerna.

Anna kan även bistå dig som är utlandssvensk, utlandsfödd eller har andra internationella band med frågor som behandlar internationell familje- och arvsrätt.

Står du i en tvist kring skilsmässa, boende eller arv? Anna Rinman ger dig råd och medlar för att ni ska slippa gå till domstol. Blir detta trots allt fallet följer hon med genom hela processen.

Utmärkelser

Läs vad 9 kunder tycker om Anna Rinman Familjerättsbyrå 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2022-02-02 Spontant omdöme
  Har tidigare anlitat en annan välkänd advokatbyrå som jag inte fick valuta för pengarna av. Nu har jag fått bra hjälp och kan därför rekommendera Annan Rinman till andra. Jag är mycket nöjd med allt jag fått hjälp med hittills.
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2018-01-22 Insamlad av företaget
  Jag behövde juridisk hjälp då jag separerade från min sambo. Anna svarade snabbt, utförligt och empatiskt på mina frågor. Jag kan varmt rekommendera henne för alla som är i samma situation.
  Gilla
 • Ann-christine K
  skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2017-12-29 Insamlad av företaget
  Anna Rinman har hjälpt mig genom en arvstvist på ett mycket proffesionellt sätt. Hon har hela tiden haft nya idéer och tankar om hur vi ska gå vidare då vi stött på motstånd från min motpart och dennes ombud. Det hela ledde till en bra lösning för mig och jag är mycket tacksam för den hjälp och engagemang Anna Rinman visade mig.
  Det har varit lite berg- och dalbana för dig i förhandlingarna med din motpart, men slutresultatet blev åndå något bättre än förväntat, tack för att du genom hela processen ändå kunde behålla ditt lugn, det har varit en intressant upplevelse för oss båda, tror jag. Tack för gott sammarbete! Anna Anna Rinman Familjerättsbyrå
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2017-11-30 Insamlad av företaget
  Första gången jag kontaktade Anna var på telefon och jag var i kris och Anna tog sig tid och lyssnade och gav mig då goda råd. Inget som hon tog betalt för. Efter ytterligare en tid kontaktade jag henne igen och behövde då konsultera henne i formerna för äktenskapsförord och testamente. Hon återkom med utförlig dokumentation och till en rimlig kostnad. Anna känns gedigen och kunnig och samtidigt empatisk. Jag är nöjd med kontakten och hjälpen jag fick.
  Tack Ewa för din rekommendtion, det gläder mig att jag kunde vara till hjälp. Anna Rinman Familjerättsbyrå
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2017-10-02 Insamlad av företaget
  Kontaktade Anna gällande ett arv och hon återkom innom utlovad tid med mycket utförlig dokumentation, till skäligt pris, för att jag kunde driva min fråga vidare.
  Tack för ditt utlåtande! Det var ett nöje att betjäna dig.
  Återkom gärna om du behöver mer hjälp.
  Anna Rinman
  Anna Rinman Familjerättsbyrå
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2017-05-15 Insamlad av företaget
  Anna har varit mig behjälplig och tillmötesgående.
  Noggrann och gett mig råd hela tiden - har aldrig varit i Tingsrätten tidigare!

  Det har känts tryggt med Anna som vet hur allt fungerar!
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2016-11-14 Insamlad av företaget
  Det är inte jag utan min syster som varit klient hos Anna Rinman. Min syster är numera dement och kan tyvärr inte svara på en sådan här förfrågan. Men jag vet att hon redan vid första besöket blivit väl omhändertagen av Anna. Fallet gäller en tvist mellan min syster och hennes f.d. sambo. Tvisten har utvecklats till en mardrömshistoria under sex år med ideliga stämningar från sambon, som dessutom ständigt överklagat domsluten. Under alla dessa år har Anna grundligt satt sig in i detta omfattande och komplicerade fall. Eftersom min syster numera inte har några pengar att betala Anna med är hon så snäll att hon inte debiterar min syster för sitt arbete!
  Tack för det omdömet. Jag vill dock uppmärksamma andra som läser detta, att uppdraget ifråga utgjorde ett undantagsfall då jag inte kunde ta betalt av en person som befann sig på ett särskilt boende. Normalt sett behöver jag givetvis debitera enligt vårt uppdragsavtal! Anna Rinman Familjerättsbyrå
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2016-11-09 Insamlad av företaget
  År 2012 var en av mina huvudmän i behov av juridisk rådgivning pga tvist om ägandet av den bostadsrätt hen var boende i. Frågan var om min huvudman var delägare tillsammans med efterlevande till en avliden sambo. Anna Rinman skötte all kontakt med motpartens juridiska ombud vars inställning var att min huvudman inte var delägare. Anna Rinman letade fram ett annat ärende av samma typ. Slutligen blev min huvudman betraktad som delägare och fick del av vinsten vid försäljning av bostadsrätten. Motpartens ombud var 2 st advokater som insåg det riktiga i Anna Rinmans argument. En mycket fin hjälp till en utsatt huvudman. Jag kan varmt rekommendera Anna Rinman.
  Gilla
 • skrev om Anna Rinman Familjerättsbyrå
  2016-11-09 Insamlad av företaget
  Anna gjorde ett bra jobb med mitt " fall" o samarbetet funkade jättebra. Hon skötte det på ett professionellt sätt o jag skulle absolut både rekommendera henne o även använda henne om det skulle behövas....
  Gilla