Alla kategorier Byggkonsult Skåne Båstad Rot Support Sverige AB
Större karta Vägbeskrivning

Rot Support Sverige AB

Strandpromenaden 54, 269 32 Båstad

3.5 i betyg av 8 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Rot Support Sverige AB

 • Maria S
  Maria S skrev om Rot Support Sverige AB
  Anledningen till att vi valde Rot Support Sverige AB, var att vi fick en helhetslösning som inget annat företag presenterade. Från offert till färdigt jobb var vi mycket nöjda, framförallt att vi som kund blev väldigt delaktiga i renoverings processen. Jag som kvinna har krav på färg och form och detta kunde bollas med ansvariga på ett mycket proffsigt sätt. Svenska Kakels personal hjälpte till med inredningen som vi är mycket nöjda med. Kommunikationen under arbetets gång, städning, alla höll rent efter sig.

  Hälsnignar Maria
  gillar detta
 • Mattias W
  Mattias W skrev om Rot Support Sverige AB
  Vi anlitade detta företag då vi kände att detta var den mest seriösa offerten som kom in. Vi tog ändå in 6 offerter, flera var oläsliga, vissa ok.
  Genomförandet av arbetet gick bra, ordning och reda på hantverkarna tycker vi, det enda vi kan klaga på är att beställningen från Svenska Kakel tog lång tid.
  Annars mycket bra
  gillar detta
 • Svein T
  Svein T skrev om Rot Support Sverige AB
  Hej, Vi har haft Rot Support hemma för ombyggnation av vårt badrum. Ett litet badrum med många olika lösningar. Vi är nöjda med helheten, fick mycket råd och tips på vägen.
  Hantverkarna var superbra, städade efter sig, gjorde ett mycket proffsigt arbete in i minsta detalj.
  Vi är nöjda och blir det ombyggnation av köket så vet vi vem vi ska anlita
  gillar detta
 • Tore G
  Tore G skrev om Rot Support Sverige AB
  Badrumsrenovering i källarplan renoverades av Rot Support. De anlitades för att offerten var mycket seriös med ett upplägg som ingen annan hantverkare kunde presentera. Väldigt tydligt materiallista där vi tydligt kunde se vilket material som ingick i renoveringen. Badrummet skulle ta ca 15 dagar att göra enligt offert men det tog 18 dagar, detta beroende på att vi hade en omändring i badrummet. Detaljarbetet är vi mycket nöjda med, val av inredning fick vi mycket bra hjälp av en duktig kvinnlig säljare på Svenska Kakel, detsamma med kakel och klinkers.
  Sättet som Rot Support jobbar på är att hela tiden dokumentera via en sk portal, detta har varit superbra för oss som kund och ej kunniga inom denna bransch. Hela tiden har vi kunnat ställa frågor och snabbt enkelt fått svar.
  Vi tycker Rot Support har skött sig mycket väl.

  Hälsningar Tore Gunnarsson
  gillar detta
 • Petter T
  Petter T skrev om Rot Support Sverige AB
  Hej,

  Vi anlitade detta företag till att göra vår badrumsrenovering. Företaget gjorde detta enligt tidsplan, vi fick hjälp att välja inredning genom Aspen och Inr, vi är mycket nöjda.
  Ska ni göra en badrumsrenovering rekommenderar vi detta företag.

  Hlsn Pettersson
  gillar detta
 • christensson j
  christensson j skrev om Rot Support Sverige AB
  Min renovering skulle varit klar förra veckan, men är fortfarande inte det. Har fått en offert, som såg ok ut men har sen fått info om att det kommer att kosta mer! Känner att företaget manipulerar och är så trevliga men bara för att de ska få tyst på en! Akta er för att ha och göra med Rotsupport! Aldrig mer!!!!
  gillar detta
 • Linda E
  Linda E skrev om Rot Support Sverige AB
  Vi godkände offerten. Sedan behövde vi visa upp våtrumscerifikat o.dyl för vår bostadsrättförening. Vi efterfrågade dessa från Rotsupport upprepade gånger, men fick dem inte. Då valde vi att avblåsa renoveringen.
  gillar detta
 • Björn S
  Björn S skrev om Rot Support Sverige AB
  Fick ett badrum gjort av Rot Support
  gillar detta
Kategorier