Rozen Clean

Välkommen till Rozen Clean!
Vi gör din vardag lite enklare. Tanken är att vi tar hand om det som brukar anses som en tråkig syssla. Det vill säga städning. Oavsett om det handlar om flyttstädning, storstädning, hemstädning eller kontorsstädning. Det gör att du får tid över till sånt som är viktigt för dig i vardagen. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig som bor i Stockholm, Uppsala och Nyköping med omnejd.
Du får alltid en provstädning så att du kan berätta för oss vad du vill ha hjälp med. Om du väljer regelbunden städning återkommer självklart samma personal varje gång. Våra städare är professionella och håller en hög kvalitet. Vi förstår vikten av trygghet när du boka någon av våra tjänster. Med full transparens ser vi till att du får trygg städhjälp till en bra pris!
  • Bra villkor för våra anställda
  • Erfarna och lojala städerskor
  • Trygghet
  • Kvalitet
Rozen Clean
"Mycket professionellt bemötande och utförande. Exceptionell kundservice."
DAVID J anlitade Rozen Clean AB Stockholm
"Vi har haft många som hjälpt oss med städningen. Rozen Clean i särklass bäst genom alla år. Bra snabb respons från back office vid olika sammanhang. Vår nuvarande hjälp, Rolanda, är suveränt jättebr..."
Göran L anlitade Rozen Clean AB Stockholm
"Enkel bokning av flyttstädning, trevligt bemötande då. Fick en uppskattning om att städningen skulle ta 5-7 timmar, kanske lite mer. Jag fakturerades för 9 timmar - och flyttstädningen hade en del bri..."
Karin Hilda D anlitade Rozen Clean AB Stockholm

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar