S.O Tak & Bygg AB

VRETENSBORGSVÄGEN 5, 126 30 Hägersten — Visa karta

4.0 i betyg av av 5 omdömen
Välkommen till S.O. Tak & Bygg!

Vi utför de flesta takarbeten och har både erfarna och skickliga plåtslagare och takläggare till vårt förfogande och de har djupa kunskaper om allt vad gäller yttertak. Vi kan stå till tjänst med allt från att laga ett litet rosthål till att lägga om taket på hela bostadskvarter och vi tar uppdrag i hela Storstockholm.

Vårt mål är att skapa långvariga relationer med våra kunder och jobbar därför med miljö, kvalitet och säkerhet som ledord. Vi strävar inte efter att bli den största aktören på marknaden, utan den bästa.

Läs vad 5 kunder tycker om S.O Tak & Bygg AB

 • Jenny Marie S

  2020-01-16

  Spontant omdöme
  Jenny Marie S skrev om S.O Tak & Bygg AB
  Vi har anlitat SO Tak tidigare och var då nöjda, men den här gången var det massa strul. Vi fick under arbetet läcka så att det rann in vatten i vårt vardagsrum - det åtgärdades, men vi fick ringa och tjatat för att de skulle komma och lägga en press på tills de kunde åtgärda läckan. Sen hängde de takrännor som på villa-ville-kulla utan att rådfråga oss. De satte steghållaren för åtkomst till skorsten på vår balkong så vi skulle vara tvungna att ta en lång stege genom köket för att komma upp på taket som vi fick tjata i månader om att de skulle flytta. Det stod i offerten att de skulle städa tomten, vilket de inte gjorde, låg spikar och plåtklipp överallt så barnen inte kunde leka på tomten. Vi betalade inte fakturan förens de var klara och de skickade då dröjesmålsränta, fast de sagt att vi inte skulle betala förens de var klara och slut besiktigat. Sen när allt var klart fick vi i år, ett år senare, en faktura på ROT, för de glömt att ansöka om det hos Skatteverket. Jäkligt struligt företag som var svåra att få tag på, ringde vi från våra mobilnummer svarade de inte, men ringde vi från okänt, eller en lånad telefon svarade de direkt - så det var väldigt svårt att lösa de problem som uppkom. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Litabygg.se/Eriell AB
  4.8 / 5 i betyg — 70 omdömen
  Badge2018
  "Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, k"
 • 2019-06-22

  Spontant omdöme
  Per Joakim F skrev om S.O Tak & Bygg AB
  Vi har anlitat S.O Tak & Bygg AB under maj/juni 2019 för takrenovering, byte av underlagspapp, läkt och betongpannor med tillhörande plåtarbeten och målning av träpaneler i anslutning till taket. Snabbt och tydligt offertförfarande. Arbetet därefter utfört i god tid enligt offert och till angiven kostnad och utan anmärkningar på utförandet. Kontaktpersonen på företaget, Kristoffer, enkel att få tag på och lätt att kommunicera med.
  Joakim Flink
  Midgårdsvägen 20 i Huddinge Läs mer
  gillar detta
 • Lena E

  2017-03-24

  Spontant omdöme
  Lena E skrev om S.O Tak & Bygg AB
  Vi anlitade S.O Tak & Bygg för att lägga nytt tak, samt göra om takfotslådor och sätta nya häng- och stuprännor. De gjorde ett mycket bra arbete. De var lätta att kommunicera med, snabba att lösa uppkomna frågor och hanterade skräp och rester utmärkt. De var dessutom det första företag vi haft anledning att anlita som efter arbetet var avslutat kom ut och gick igenom hur allt var gjort, besvarade frågor vi hade, samt lämnade skriftlig garanti på arbetet.

  Lena E
  Nacka Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tio-Tak AB
  4.7 / 5 i betyg — 49 omdömen
  Badge2019
  "Mycket nöjda med byta tak på vårt hus från 1905. Proffsiga, håller exakt allt dem lovar och väldigt snabba. Man kan lätt luta sig tillbaka u"
  Tomas Henrik L
 • 2015-08-27

  Insamlad av företaget
  Bo H skrev om S.O Tak & Bygg AB
  Vi har efter utvärdering av 3 offerter för takrenovering (245m2) föll valet på att S.O Tak & Bygg AB. Detta berodde till stor del på att första kontakten med företagets represetant visade på proffessionalism och att arbets-samt materialbeskrivningen var genomgående väl dokumenterad.!
  Arbetet utfördes och färdigställdes efter en vecka av i huvudsak 3 mycket duktiga och ambitiösa killar samt otrolikt trevliga från Litauen.
  Vi ärmycket nöjda med arbetet och materialet såväl som utförandet vilket gör att vi starkt rekommenderar SO Tak & Bygg för takrenovering.
  Bp och Margareta.Tyresö Läs mer
  gillar detta
 • Ingvar P

  2015-08-05

  Spontant omdöme
  Ingvar P skrev om S.O Tak & Bygg AB
  Anlitat företaget för takrenovering inkl hängrännor och
  stuprör. Vi är mycket nöjda med resultatet. Det var
  två duktiga killar med polsk bakgrund som utförde
  jobbet.
  Kan rekommnderas.
  Ingvar o Pia i Huddinge Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  RAO Tak och Bygg AB
  4.9 / 5 i betyg — 47 omdömen
  Badge2019
  "Blev mycket nöjd med arbetet. Trevligt bemötande😊💐 Bra genomgång av uppdraget innan det började. De höll tidsschemat. 👍"
  Elisabeth B

Bästa takläggarna i Stockholm:

4.7 i betyg av 102 omdömen
Nils P Nils P tycker:
“Jag köpte en takrenovering. My...” Läs mer
4.8 i betyg av 30 omdömen
4.8 i betyg av 70 omdömen
4.3 i betyg av 123 omdömen
4.7 i betyg av 25 omdömen

Karta

Kategorier