S:t Olof Bil
På Grafikgatan i Uppsala hittar du S:t Olof Bil där vi säljer nya Suzuki personbilar.
Vi erbjuder också en attraktiv blandning av begagnade bilar, både vad gäller modell och pris. Idéen är att hitta bilar som passar "vanliga" plånböcker, men ha bästa tänkbara skick på bilarna. De flesta bilarna vi har är 2-7 år gamla, i bra skick och har MRF-garanti. Vi säljer runt 450 bilar per år.
Vår verkstad är auktoriserad för Suzuki, men vi har kunskap och utrustning för att reparera och serva i princip alla bilmärken.
Utmärkelser
375 omdömen om S:t Olof Bil
Sedan starten hos Reco 2015
Hej
Vi var väldigt nöjda med deras service och bemötande så vi köpte en bil där för 119.000:-
Mvh
Pär Wahlstedt -
skrev om S:t Olof Bil
كانت التجربة رائعة وتعامل ممتاز انهم رائعون شكرا .
superb respons.
ej påstridiga.
lyssnar o man får den info man önskar.
jag har mest haft kontakt med johan som ordnat allt. -
skrev om S:t Olof Bil
Jättetrevlig personal, både säljare och verkstadspersonal. Köpte en begagnad bil och innan garantin löpte ut vart de lite strul med bromsarna, och dom löste problemet enkelt och smidigt för mig, så de inte vart nå strul för mig, trots att jag bor i timrå. Rekommenderas varmt.
skrev om S:t Olof Bil
Trevligt personal med bra service! Jätte nöjd med min nya bil! Rekommenderas starkt! 👍
skrev om S:t Olof Bil
Thanks for a quick and reliable deal! I bought a car sight unseen and was given all of the required information to make a calculated decision. Will definitely buy again if they something interesting in stock.
Smidig och enkel affär!
Trevligt bemötande -
skrev om S:t Olof Bil
Rakt på sak, inget krångel, lyssnar på kunden, prisvärt, håller vad de lovar. Det är S: Olof Bil, det är Suzuki.
Suzuki utmanar de stora "fina" bilmärkena – har allt de har så varför betala det dubbla för snobbismens skull? Själv hade jag merca för länge sen men när jag tröttnade på allt rost och upptäckte Suzuki var det som att ingå ett äktenskap. Köpte nyss -för nionde gången - Suzuki, en hybrid Vitara automat. Vilken körglädje! -
skrev om S:t Olof Bil
Bra och professionell service.
skrev om S:t Olof Bil
Toppenbra med trevlig o kunnig personal speciellt Hrac som jag var i kontakt med.👏👏👏
skrev om S:t Olof Bil
Bra bemött..hitta en bra bil till bra pris ...super nöjd
skrev om S:t Olof Bil
Bra på alla sätt och vis, inga problem.
skrev om S:t Olof Bil
Fruktansvärt väl bemöt och servad av Johan när jag hämtade min bil en lördag.
skrev om S:t Olof Bil
Lyhördhet för mina speciella behov när det gällde bilen.
Snabbt agerande av Johan.
Dessutom erbjöds jag ett avtal som var väldigt hederligt. -
Bra dialog med försäljaren
Rekommenderar s:t olof bil om man ska byta bil. -
skrev om S:t Olof Bil
Jag hade ju kontakt med Johan och han var ju hur trevlig som helst. Affären gick väldigt smidigt,
skrev om S:t Olof Bil
Har endast haft mailkontakt men det har varit snabba och informativa kontakter. Allting har gått som utlovat, förutom själva utgiften, ett väldigt smärtfritt köp.
skrev om S:t Olof Bil
Välbemöt och bra service . Kan rekommendera denna bilhandlaren.
skrev om S:t Olof Bil
Blev bemött mycket proffesionelt och trevligt
Företaget lyckades ta fram den bil jag efterfrågade
Har förtroende till S:t Olofs bil och kommer att vända mig dit för service reparationer och ev.
framtida bilköp -
skrev om S:t Olof Bil
Allmänt bra, svar på mina frågor. Är nöjd
skrev om S:t Olof Bil
Jag har köpt två bilar från denna firma och var nöjd båda gångerna. Den sista bilens service visade att ett par till saker behöver göras färdigt och jag är säker på att allting blir korrekt och ärligt gjort.
skrev om S:t Olof Bil
bra bemöttande , lite långa leverans tider för åtgärder gällande fel upptäkta av mig.
Det finns oljeleckage från motor som borde dom upptäcka vid godkänd leverans service.
nu måste jag brottas med detta , hoppas att vända mig till dom och deras verkstad kan hjälpa mig att åtgärda dettaHejsan Anders!
S:t Olof Bil
Tack för ditt omdöme och feedback!
Tyvärr vissa åtgärder kräver mer tid då leveranstider kan vi ej påverka, utan vi försöker göra allt i vår makt så kunden får bilen så snabbt som möjligt med bra service!
Vilken bil gäller det? du får gärna återkomma till oss med oljeläckaget för att få hjälp då vi har ej blivit kontaktad av dig gällande felet!
MVH
S:t Olof Bil -
skrev om S:t Olof Bil
The contact Person was really nice and explained everything well to me before buying. Good communication and info about the car.
skrev om S:t Olof Bil
Jag blev vänligt bemött och en fantastisk service
skrev om S:t Olof Bil
Oerhört seriösa och trevligt bemötande. Jag är positivt överraskad över servicenivån när man köper en begagnad bil av dem. Kommer handla igen / Johan
skrev om S:t Olof Bil
Bra bemötande och snabb och enkel affär.
skrev om S:t Olof Bil
Allt var bra, jag fick den hjälp jag var ute efter och hittills nöjd med min bil,
skrev om S:t Olof Bil
Bra bemötande,hade inte varit där förut så hade inga förväntningar igentligen,men mycket nöjd att jag kunde byta bil en söndag efter man åkt typ 25 mil enkel resa..
skrev om S:t Olof Bil
Bra, snabbt och enkelt bemötande och köp.
skrev om S:t Olof Bil
Hjälpsamt, proffsigt och vänligt bemötande.
Hel nöjd 😄 -
skrev om S:t Olof Bil
Enkel och smidig affär med säljaren Johan på S:t Olof bil!
skrev om S:t Olof Bil
Smidig och enkel affär över telefon. Bilen i beskriven skick. Säljaren Johan är grym han kom in på storhelg för att leverera Bilen. Jag är mycket nöjd.
skrev om S:t Olof Bil
Snabbt och professionellt bemötande från ansvarig säljare. Företaget/säljaren levde upp till mina förväntningar på hur ett bilköp ska genomföras.
Köper gärna fler bilar från företaget i framtiden. -
skrev om S:t Olof Bil
Trevligt bemötande och smidig affär .
skrev om S:t Olof Bil
Den där Johan alltså, vilken säljare! Vi köpte en begagnad bil och kunde inte få bättre service. Det fanns inga problem och hemleveransen gick superbra.
skrev om S:t Olof Bil
Superbra bemötande av säljaren Johan, tydlig information och smidig leverans av bilen!
skrev om S:t Olof Bil
Allt har fungerat mycket bra 👍 med säljare o de som ställt bilen iordning 😁
skrev om S:t Olof Bil
Jag blev väl bemött och fick god hjälp. Det gjorde att det blev en snabb affär.
skrev om S:t Olof Bil
Har under många år varit kund hos S:t Olof Bil.
Smidiga affärer och bra service!
/Nöjd och trogen kund 😃 -
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Bra bil men riktigt dåligt bemötande. Köper inte bil här igen
skrev om S:t Olof Bil
Jätte trevligt och bra, service utmärkt på alla sätt
skrev om S:t Olof Bil
Bra bemötande. Trevlig försäljare.
Hoppas omdömet gäller även efter köpet. // Paul Hultgren -
skrev om Verkstad en del av S:t Olof Bil
Väldig trevlig och duktig personal som jag känner att jag kan lita på.
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Smidigaste affären vi gjort nånsin!
Fick bilen transporterad från Uppsala till Luleå.. allt gick som planerat! #merännöjd -
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
BRa att ha att göra med fint jobb
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Efter ett telefonsamtal till företaget kändes det positivt på alla sätt. Trevligt bemötande och en seriös säljare. När jag några dagar senare besökte firman bekräftades mitt första intryck. Blev väl omhändertagen och fick en bra genomgång av vad som erbjöds på firman och som var i mitt intresse. När jag väl bestämt mig och vi kommit överens om ett inbytespris på min bil så var det bara att slå till. Kändes säkert och tryggt. Åkte ifrån firman glad och ”lycklig” i en nästan ny Suzuki Vitara Hybrid 2021. Mvh Lasse
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Bra kontakt och bemötande, inget att anmärka på.
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Johan på S:t Olof Bil var lyhörd på det jag frågade efter och var till mötesgående och hade ett trevligt bemötande. Det startade med att jag skickade en förfrågan via deras online formulär, där jag ville byta in den Volvo V70 jag hade och köpa nyare V90 som de nyss hade fått in. Detta var fredags kväll. De ringde de upp morgonen efter och gav ett ett riktigt bra erbjudande som jag inte kunde tack nej till. Så jag och min fru åkte de 60 milen till Uppsala, lördag kväll och fick möjlighet att komma in före öppning tid söndag, Johan såg till att vi fick svar på de funderingar vi hade. Genomförde köpet och åkte nöjda hem. En riktigt smidig affär. Rekommenderas! /Peter
skrev om Bilförsäljning en del av S:t Olof Bil
Väldigt bra bemötande och service både via mail och när vi hämtade bilen