Läs vad 11 Läs vad Ghasem Nasiri
2019-01-06Insamlad av företaget
Helt fantastiskt. Professionellt. Bra bemötande.
2019-01-04Insamlad av företaget
Det finns ett riktigt engagemang för patienterna och stor erfarenhet.
2018-05-18Insamlad av företaget
Väldigt gott bemötande. Lätt att få tid när man väl är en av deras patienter (kan vara väntetid på att komma första gången). En kombination av livsstilsförändring, träning och behandling (korrektioner och massage). Försiktigt positiv med något bättre hållning och lindrigare besvär redan efter ett par veckor (har haft besvär med rygg, nacke mm i över 10 år).
2018-05-02Insamlad av företaget
Ryggbesvär bra bemötande kan rekommendera ryggcentrum
2018-04-30Insamlad av företaget
Duktig sjukgymnast med fokus på mig och min skada. Lyhörd och intresserad av alternativ som kan hjälpa.
2018-04-16Insamlad av företaget
Mycket positiv! Bra bemötande och duktig personal.
2017-12-14Insamlad av företaget
Jag har träffat många sjukgymnaster och läkare men inte tidigare träffat någon så kunnig som Mahr på nackskador och eländet det medför. Han gör verklig skillnad. Oerhört professionell och effektiv.
Det är en tragedi att landstinget inte har ett dyft intresse av att ta fram den bevisning de behöver för acceptera behandlingar som använts i decennier så väl inom som utom landet. Får han/andra inte fortsätta med dry needling vore det att skicka en mkt billig effektiv behandling i sank och landstinget har inget alternativ som är i närheten så effektiv.
En samhällsekonomisk förlust och inte minst tragiskt för patienter. Speciellt för dom som inte har råd att betala för jag anar det går att köpa privat.skrev om Ghasem Nasiri en del av Sabbatsbergs Ryggcentrum -
2017-10-20Insamlad av företaget
Har fått ett riktigt bra bemötande på Sabbatsbergs Ryggcentrum, har haft problem med nacken sedan ett år tillbaka med spänninghuvudvärk dagligen. Sedan jag började gå där har jag fått akupunktur i nacken en gång i veckan och har idag spänningshuvudvärk 1-2 dagar i veckan. Är jättenöjd!
2017-10-08Insamlad av företaget
Sedan lång tid tillbaka har jag fått hjälp av samma kompetenta sjukgymnast, numera verksam vid Sabbatsbergs ryggcentrum. Jag diagnosticerades med ländryggsartros för nästan 20 år sedan, och har också besvär med stel nacke. Jag får professionella behandlingar och lever nu utan smärta och med förbättrad rörlighet. Egen fysisk aktivitet är förstås viktig för mig, och jag får alltid bra specialbehandling och tips om lämplig träning när jag någon gång råkar ut för tillfälliga besvär i t ex knän och häl. Jag vet att min sjukgymnast har en oerhört gedigen utbildning och ständigt uppdaterar sig och alltså kan ge adekvata svar på mina frågor, så jag känner mig trygg.
skrev om Ghasem Nasiri en del av Sabbatsbergs Ryggcentrum