Läs vad 73 Läs vad Antonia Domeij

 • 2020-04-24
  Spontant omdöme
  Bästa salongen! Brukar gå till Antonia som verkligen är fantastiskt duktig på färg! Blir alltid perfekt!
  Tack Anna för din rekommendation🙏 Jätte roligt att du är så nöjd, det värmer 🌸
  Antonia Domeij

  Antonia Domeij

  5.0 / 5 baserat på 73 omdömen
  Visa svar
 • 2020-02-24
  Spontant omdöme
  Det är alltid avkopplande och trevligt att besöka Sandvik/Domeij. Antonia har gett mitt hår ett nytt liv, hon är en riktig konstnär! Jag går alltid överlycklig därifrån och efter att Antonia började ta hand om mitt hår får jag så ofta komplimanger om mitt fina hår.
 • 2018-08-29
  Insamlad av företaget
  Har fått mitt hår klippt, slingat och färgat under många år hos Antonia Domeij och hon har tagit mycket väl hand om både mig och mitt hår. Hon vet vad hon gör, hon ser och vet vad som passar mig bäst. Har alltid blivit mer än nöjd och förutom Antonias noggranhet och professionalism är hon en himla go och glad person. Stort tack!
 • 2018-08-28
  Insamlad av företaget
  Så glad att jag hittade Sandvik/Domeij av en slump på nätet för några år sedan. Kommer fortsätta i många år till för jag är alltid supernöjd med resultaten när jag lämnar deras mysiga lokal. Rekommenderar alla mina vänner som letar ny frisör att kontakta Emma eller Antonia.
 • 2018-08-28
  Insamlad av företaget
  Kunniga, skickliga och trevliga frisörer som ser till att man lämnar salongen upprymd och stolt över sitt hår. Bemötandet, lokalen och hemsidan professionella. Jag rekommenderar Antonia och Emma varmt!
 • 2018-08-28
  Insamlad av företaget
  brukar färga och klippa håret hos Antonia, hon är lyhörd, professionell och noga med allt hon gör. Går alltid nöjd därifrån
 • 2018-08-27
  Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd varje gång! Har klippt och färgat håret hos både Emma och Antonia. Duktiga, noggranna och trevliga. Och deras salong är superfin!
 • 2018-08-25
  Insamlad av företaget
  Jag har varit hos Emma runt fyra gånger och lämnar besöken jättenöjd varje gång. Det beror bland annat på att jag får komma till det som känns som en kompis då Emma redan från det första besöket har varit grym på att hålla i samtal som flyter på naturligt (vilket jag tycker är en väldigt viktig egenskap hos en frisör!). Jag får i några timmar ha en spakänsla dels på grund av den vackra lokalen, men också för att det oftast bara är jag (max en kund till) där, det spelas fin musik, fin belysning och för att det känns som Emma tar sig tiden och inte rushar. Jag hinner alltså hitta lugnet. Viktigast av allt är ju att Emma är en skicklig frisör som gör fina färgtoner, klippningar och ser vad som kan klä mitt ansikte samt min stil.

  Det känns lyxigt att komma dit och jag är så glad att ha hittat denna frisörsalong!
 • 2018-08-23
  Insamlad av företaget
  Antonia är en otroligt kompetent och kreativ frisör. Alltid bra idéer och otroligt noggrann och duktig i sitt yrke.
 • 2018-08-23
  Insamlad av företaget
  Jätte nöjd med mitt hår, Antonia är så duktig. Trevligt bemötande.

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco