Vendela Håkansson

22 omdömen om Vendela Håkansson

Sedan starten hos Reco 2024
Amanda M
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Mycket trevlig och duktig! Bra kommunikation och lyhörd, superresultat blev det!

Elin S
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Bra upplevelse rakt igenom! Kunnig frisör som direkt förstod vad jag vill ha. Genuint trevlig människa som absolut ska fortsätta jobba med människor och utvecklas inom frisöryrket/branschen. Är väldigt nöjd!

Marie J
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Trevligt besök , dock förväntade jag mig mer än en klippning , när jag bokade ”lyxklippning, med styling .

Elisabeth N
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Lugn och behaglig Kunnig Lyhörd för mina önskemål Gav bra råd Fick mig att känna mig jättefin

Monica G
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Första gången jag var där. Tycker Vendela lyssnade på hur jag ville ha håret klippt. Det blev bra!

Pernilla O
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Vendela har en bra känsla för vad jag vill göra med håret. Är alltid nöjd när jag går där ifrån.

Ann-Kristin W
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Mycket bra är supernöjd med resultatet!!!

Lisa E
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Tack Vendela för fin hårfärg och styling!❤️

Fanny S
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Trevligt och välkomnande bemötande! Förväntade mig en uppfräschning av färgen och lite ljusare slingor, blev precis som jag tänkt mig. Är 100% nöjd! Bokade balayage på medellångt hår.

Marita F
Skrev om Vendela Håkansson en del av Sandvik / Domeij

Inlyssnande, närvarande och resultatet blev långt över förväntan. Så nöjd! Och tacksam över tips och råd. Kommer definitivt tillbaka! Tack Vendela!