Alla kategorier Läkarvård Stockholms län Solna Shapeby Sweden AB

Shapeby Sweden AB

Brommavägen 4, 169 30 Solna — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Shapeby Sweden AB

 • 2018-07-02

  Spontant omdöme
  Maftuna K skrev om Shapeby Sweden AB
  Hej people, jag har äntligen fått svar från Allmänna reklamationsnämnden idag - berättar lite senare om det. Jag har gjort läppförstoring hos Dr. Neha, en mycket trevlig tjej. Mina läppar dock blev inte trevliga efter läppförstoring hos dem! Jag blev snett, efter korrigering blev jättesnett så att läpparna inte stängdes i mitten. Kliniken betonade att sneda läppar jag tittar i spegel är mina egna läppar, citat ”dvs de har gått tillbaka till utgångsläget” och det säger de om en månad efter behandlingen…liksom vad är det för fillers de använder som försvinner inom en månad medan andra kliniker skriver om 6–12 månaders resultat - den är också en fråga. Kliniken erbjöd en till korrigering, som jag tackade nej till - naturligtvis kände mig otrygg eftersom resultatet blev bara värre! Alltså företaget har utfört ett slarvigt arbete och de har vägrat att erkänna att de gjort fel efter klagomålen samt vägrade betala tillbaka pengar.

  Så jag anmälde till Allmänna reklamationsnämnden och krävde pengar tillbaka. Beslut: ”Konsumenttjänstlagen är inte direkt tillämplig på den typ av tjänst som ärendet gäller men enligt nämndens praxis tillämpas lagen analogt i dessa fall. En tjänst ska enligt 4 och 9 §§ konsumenttjänstlagen anses felaktig, bl.a. om resultatet avviker från vad konsumenten har rätt att kräva i fråga om fackmässighet eller från vad som i övrigt får anses avtalat. Utredningen i ärendet ger inte stöd för att företaget utlovat ett visst resultat av den behandling som kunden köpt av företaget. Det är inte heller visat att tjänsten utförts på ett felaktigt sätt. Det föreligger därmed inte någon grund för återbetalning, vilket innebär att kundens krav ska avslås.”

  Så bara ni vet, om det går fel och eftersom kliniken lovar INGENTING, finns inte någon lag som kommer att skydda er. Lita inte på deras bilder på Instagram, jag blev också lurade av de fina naturliga läppbilderna. De tar bilderna strax efter behandlingen när läpparna är svullna då de är symmetriska också. Efter en vecka var jag snett! Tyvärr, det går ej att ladda bilder, tveka inte skriva mig på facebook eller instagram @maftunakn, kan berätta lite mer.

  Gå istället till Madelaine Mossvik på Aleris Plastikkirurgi. Hon rättade till allt på en gång, är mycket nöjd med mina läppar nu!!!! Hon är ett riktigt proffs!!! Läs mer
  gillar detta
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 14 rekommendationer
Rösundavägen 4, 13336, Saltsjöbaden Stockholm