Yoga & Meditation

Yoga & Meditation

4.9 / 5 baserat på 206 omdömen

206 omdömen om Yoga & Meditation

Sedan starten hos Reco 2015
 • 2023-01-08 Insamlad av företaget
  Fint mottagande från bokning hela vägen till slutet av kursen. Gick en 4-dagars grundkurs i yoga och meditation med Klara, lugn och pedagogisk lärare. Planerar nu för nästa kurs 😊
  Gilla
 • 2022-12-22 Insamlad av företaget
  Mycket seriöst företag. Gedigna kunskaper i yoga, duktiga ledare och rena, fräscha lokaler. Administrationen även väl fungerande. Det märks att denna skola har många år på nacken: mycket erfarenhet i väggarna och befriande fritt från modetrender (man lär ut s.k. klassisk yoga).
  Gilla
 • 2022-12-21 Insamlad av företaget
  Great class for beginner, learning curve was challenging but not too much. I like the mix of yoga poses, breathing techniques and meditaation. I highly recommend Klara and her class.
  Gilla
 • 2022-12-19 Insamlad av företaget
  Jag fick hoppa in i en redan pågående program till reducerad avgift, vilket jag uppskattade!

  Jag hade inte så höga förväntningar förutom att jag ville prova på meditation. Jag uppskattade yogan särskilt, den var annorlunda än all annan yoga jag testat. Meditationen tror jag att jag behöver ge mer tid och göra mer hemma för att komma in i.

  Jag hade svårt att ta tag i särskilt meditationen hemma, jag tyckte vi fick en del handfasta tips om vad man kunde göra hemma men jag skulle uppskatta mer tydliga och små "läxor" tex "ligg stilla 10 min på golvet innan du går och lägger dig varje dag". Det kanske gicks igenom mer första gången som jag missade.

  Som helhetsupplevelse är jag jättenöjd och kommer gärna tillbaka. Jag känner att jag har fått verktyg för att kunna fokusera och bli mindre irriterad på småsaker genom att kunna släppa dem på ett annat sätt. Jag känner också att jag kan utvecklas i yogan och att jag lärde mig många nya positioner.
  Hej Emmy,

  Tack för väldigt bra feedback! Jag ska försöka i framtiden att vara ännu mer tydlig med hvilka hemuppgifter jag rekommenderar mellan lektionerna på meditationskurserna.

  En del av de råd och tips du efterfrågor gavs vid 1a lektionen, men jag borde nog ha upprepat dem mer tydligt vid 2a tillfälle. Både för att du var ny på kursen, men också för alla andra. Det är mycket info och nytt vid 1a tillfälle, så många kommer säkert inte ihåg allt.

  Dock går det inte att ge anvisningar om precis vid vilken tid på dagen man ska göra meditationen eller avspänningen (bortsett från att det ska vara tillräckligt långt efter en måltid). Vi har alla olika dagsrutiner och dagsrytm och det kan vara väldigt olika vad som passar en bäst. Ofta behöver man testa själv ett tag för att hitta optimala tiden på dagen.

  Kul att du ändå verkar ha haft mycket glädje av kursen – och om du vill ha mer råd och tips för att kunna fortsätta med meditationen är du välkommen att ringa oss! (bäst vardagar 14.00-16.00)

  Allt gott,
  Turiya
  Yoga & Meditation
  Gilla
 • 2022-12-04 Insamlad av företaget
  Älskar det varma mottagandet och den fina atmosfären
  Gilla
 • 2022-10-21 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, bra övningar bra avslappningsmetder bra längd på tillfällena lagom stor grupp
  Gilla
 • 2022-10-20 Insamlad av företaget
  Yoga kurs på Yogacenter i Stockholm Odenplan. Otroligt intressant och lärorikt med många nya insikter och verktyg!
  Gilla
 • 2022-10-20 Insamlad av företaget
  123=/678910öufp6foysp6föudöhjjjjjzmhzngzmhzhmzmjzhmzmhzjm
  Hej Eva, Tack för omdöme! Men jag förstår inte helt ditt svar... Yoga & Meditation
  Gilla
 • 2022-08-19 Insamlad av företaget
  Fantastisk verksamhet! Allt sköts med största professionalitet, vänlighet och omsorg, rekommenderas varmt!
  Tack Caroline! Hoppas du får stor glädje av meditationen. Yoga & Meditation
  Gilla
 • 2022-06-03 Insamlad av företaget
  Proffsig och erfaren lärare, bra bemötande och smidig hantering av anmälan och betalning. Väldigt generöst att man får ta igen missade klasser. Rekommenderas varmt.
  Gilla