Skellefteå Kraft
Välkommen till oss på Skellefteå Kraft!
Vi är en av Sveriges största kraftproducenter och har verkligen hjärtat här i Norr. Målet för oss är att ha 100 procent hållbar energiproduktion år 2040.
Med oss som leverantör och energibolag får du ett riktigt bra elavtal till inköpspris och du blir klar på bara några minuter med din registrering. Dessutom erbjuder vi branschens bästa kundservice, något vi är mycket stolta över såklart. Vad du än undrar kan du alltid kontakta oss.
Följ med på vår resa så bidrar du också till en hållbar vardag!
Följ med på vår resa så bidrar du också till en hållbar vardag!
Utmärkelser
5129 omdömen om Skellefteå Kraft
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Skellefteå Kraft
Alltid väldigt trevliga personer man pratar med
skrev om Skellefteå Kraft
Känns som att jag blir blåst. Tvingas betala ett alltför högt elpris. Jag vill ha ett avtal på 12 månader men avtalet jag får anger startdatum och ”löpande”. D.v.s. inget slutdatum. Försöker ändra detta men har hittills inte nått någon framgång.
skrev om Skellefteå Kraft
It was good. My request was well handled. It would be good if you can bring customer care chat
skrev om Skellefteå Kraft
Mycket bra erfarenhet. Kunnig och lyssnande personal. Jag rekommenderar dem till andra.
skrev om Skellefteå Kraft
Superbra kundtjänst, trevliga, tillmötesgående och rimlig prissättningen.
skrev om Skellefteå Kraft
Trevlig kundtjänst, kommer fram snabbt när man ringer. Enkel men bra app.
skrev om Skellefteå Kraft
Bra total upplevelser med mycket engagerad kundtjänst
skrev om Skellefteå Kraft
Vi har varit kunder i många år !De Det är ju bevis att vi är nöjda !!
skrev om Skellefteå Kraft
Byte av betalare för abonnemang. Alltid bra priser. Vänligt bemötande.
skrev om Skellefteå Kraft
Mycket bra service och råd, jag är mycket nöjd
skrev om Skellefteå Kraft
Snabb hjälp vid flytt. Trevligt bemötande
skrev om Skellefteå Kraft
Trevligt bemötande och snabba svar angående solpaneler.
skrev om Skellefteå Kraft
Blev rekommenderad av en kompis att ni hade bra priser och trevligt bemötande och det stämde ju.
skrev om Skellefteå Kraft
Vänligt bemötande. Inga speciella förväntningar.
Upplevde informationen som relevant. Tecknade ett Elavtal. Däremot fick jag info om att avgiften om 49 kr/mån kunde förhandlas bort då jag var en ny kund, när jag sen får avtalet till min mail så visar det sig att avgiften finns i alla fall. Detta upplever jag som mycket dåligt, ( gammal javisst men inte dum )Hej Kaj, Tack för din rekommendation och fina ord. Vad tråkigt att höra att du blivit lovad bort rabatterad månadsavgift och inte fått det, du är välkommen att kontakta vår kundservice så får de kika på om det skett ett missförstånd och om det går att lösa. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.
skrev om Skellefteå Kraft
Bra service, bara synd, att man inte får tag i någon att prata med. Bara chat
Hej Bengt. Stort tack för din rekommendation. Just nu är det många som kontaktar oss på våra inkommande kanaler. Vi beklagar att väntetiden är längre än vanligt. Om du väljer att bli uppringd så blir du alltid kontaktad av vår kundservice under dagen. Hoppas du fick ditt ärende löst genom vår smidiga chatt. Om du fortsatt har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på nummer 0910-772550. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice.
skrev om Skellefteå Kraft
Lång väntetid i telefonkö. Bra att man kan välja att bli uppringd 😀. Proffsigt och vänligt bemötande 👍
Hej Catarina. Tack för att du tagit dig tiden att skriva denna rekommendation. Just nu är det många som kontaktar oss på våra inkommande kanaler. Vi beklagar att väntetiden är längre än vanligt. Vad bra att du istället valde att bli uppringd och sedan fick kontakt med min proffsiga kollega. Det värmer att höra. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice.
skrev om Skellefteå Kraft
Mycket bra bemötande. God hjälp, flexibel, trevligt samtal.
skrev om Skellefteå Kraft
Trevligt bemötande. Tecknat avtal med mikroproduktion. Allt bara ok.
skrev om Skellefteå Kraft
Jag tycker inte det är rimligt med dagens väntetider innan man kommer fram. Här finns stor förbättrings potential. När man väl kom fram vänligt bemötande.
Hur man hanterar nya respektive gamla kunder här finns förbättringsmöjligheter. En kund som är trogen borde inte ha sämre avtal än nya.Hej Torgny. Stort tack för du tog dig tiden att skriva denna rekommendation. Vi beklagar den långa svarstiden. Just nu har vi ett högt tryck på våra inkommande kanaler. Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag. Självklart är vi måna om våra befintliga kunder som nya kunder. Om du fortfarande har frågor eller funderingar kring ditt avtal så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på nummer 0910-772550. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice.
skrev om Skellefteå Kraft
Bra vänligt mottagen, bara servis
skrev om Skellefteå Kraft
Vänliga, trevliga, kunniga och snabba att svara
skrev om Skellefteå Kraft
Jag har fått förtroende för SkellefteåKraft
skrev om Skellefteå Kraft
Vi beslutade att vara kvar som kunder för informationen var bra och lätt att förstå, trevligt bemötande
Fungerar klanderfritt i kontakten. Hej
Sälja el via solceller -
Utmärkt kundservice m.m.
Kunniga och vänligt bemötande, det uppskattar man som kund. -
skrev om Skellefteå Kraft
Bra svar trevligt bemötande. Enkla att ha och göra med.
skrev om Skellefteå Kraft
Kunnig och bra tålamod på minaokunniga frågor
skrev om Skellefteå Kraft
Trevligt bemötande, god kunskap och väldigt hjälpsamma
skrev om Skellefteå Kraft
Alltid ett trevligt bemötande, får alltid svar på mina frågor.
skrev om Skellefteå Kraft
Alltid bra bemötande och ok priser och avgifter.
skrev om Skellefteå Kraft
Vi har köpt solpaneler och batteri av Skellefekraft och fått detta monterat av Svea Solar.
Vår kontakt hos er har varit bra och hjälpsam, men det har varit oklarheter om vem som är ansvarig då Svea solar inte har någon arbetsledare som tar insiativ i fråga om kontakten eller ansvarsområde.
Svea Solars tekniker är vänliga och gör ett bra jobb men hänvisar bara till supporten när det kommer frågor från oss som kund. -
skrev om Skellefteå Kraft
Lokal kraft som ger tillbaka till oss som är berärda
skrev om Skellefteå Kraft
Jag fick snabb hjälp och svar på mina frågor om microproduktion via solceller
skrev om Skellefteå Kraft
Mycket trevligt bemötande. Jag fick bra information och bra hjälp. Jag tecknade ett nytt elabonnemang.
skrev om Skellefteå Kraft
Lätt att få kontakt med. Trevligt bemötande.
skrev om Skellefteå Kraft
Mycket tillmötesgående, tryggt och professionellt!
skrev om Skellefteå Kraft
Lite lång telefonkö men bra service och glad kundtjänstmedarbetare!
skrev om Skellefteå Kraft
Helt ok, kunnig försäljare. Inte väntat mig något annat..
skrev om Skellefteå Kraft
Bra kontakt med kundtjänst och villiga att behålla oss som kunder genom att förlänga villkoren. Lite väl lång svarstid från kundtjänst drar ner betyget lite.
skrev om Skellefteå Kraft
Lite tunn bemanning på telefonlinjerna men sedan tipptopp service och tålamod.
skrev om Skellefteå Kraft
Känns som ett genuint och pålitligt företag som är mån om sina kunder och vi har alltid blivit glada efter att ha pratat med dem. Och vi är mycket nöjd med el avtal och svaren vi fått på frågor vi haft. Kan inte minnas att vi blivit så väl bemött någon annan stans, någonsin.
A.J -
skrev om Skellefteå Kraft
Trevligt bemötande. Lång telefonkö dock.
Säljarna var trevliga.
Hoppas att få en bättre elleverantör än tidigare, Om Skellefteå Kraft lever upp till detta, är förtidigt
att säga.
Har köpt ett elavtal tills vidare/ Erland -
skrev om Skellefteå Kraft
Gott bemötande och sakkunnig hjälp vid förlängning av elavtal
skrev om Skellefteå Kraft
Positivt bemötande. Bra förslag på lösning gällande avtalsöverlåtelse
skrev om Skellefteå Kraft
Återuppringningsmöjlighet fungerade alldeles utmärkt. Bra bemötande och klara besked.
skrev om Skellefteå Kraft
Ärliga och snabba med att svara. Väldigt nöjd som kund.
skrev om Skellefteå Kraft
Snabba svar och god serve. Det fanns inget att klaga på vid denna kontakten.
Korrekt och tydligt
Anm. Mitt tilltalsnamn är Kent -
skrev om Skellefteå Kraft
Har varit deras kund i " typ" 40 år, och aldrig haft några problem med dom.