Alla kategorier Putsa fönster Stockholms län Haninge Södertörns Fönsterputs & Städ
Större karta Vägbeskrivning
Södertörns Fönsterputs & Städ

Södertörns Fönsterputs & Städ

Vågens Gata 442A, 136 61 Brandbergen

3.5 i betyg av 4 rekommendationer
Vi har putsat fönster och städat kring Södertörn och i hela Stockholm sedan 1989. Att resa runt i Storstockholm har vi inga problem med, vi försöker lösa det mesta!

Att putsa fönster är ett hantverk som kräver färdighet, men inga kemikalier. Vi använder dessutom endast Svanenmärkt diskmedel för att hålla det hela än mer miljövänligt.

Förutom fönster ordnar vi gärna med flyttstädning, veckostädning eller storstädning åt er. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan underlätta vardagen för dig!

Läs vad 4 kunder tycker om Södertörns Fönsterputs & Städ

 • Bertil T
  Bertil T skrev om Södertörns Fönsterputs & Städ
  Företaget ( som arbetar under devisen " Rena Rutor" ) lever faktiskt upp till sitt motto genom ett väl genomfört jobb. Det kan därmed rekommenderas.

  / Bertil

  PS. Trots "Södertörn " i företagsnamnet är de också verksamma norr om stan ( i vårt fall på Gärdet) utan någon extra transportkostnad.
  gillar detta
 • Britt-inger C
  Britt-inger C skrev om Södertörns Fönsterputs & Städ
  Jag har anlitat företaget ett antal gånger för fönsterputs och är jättenöjd! Snabbt, proffsigt och prisvärt!
  Bitte
  gillar detta
 • Valeria L
  Valeria L skrev om Södertörns Fönsterputs & Städ
  Vi sålde vårt hus i Älta och anlitade Södertörns Fönsterputs & Städ AB för flyttstädning och var supernöjda med allt! Daniel som skötte offerten - jätte trevlig och lätt att ha att göra med, snabb återkoppling.
  Under tiden vi bodde i huset hade vi tidigare anlitat dom vid 3 tillfällen för endast fönsterputs och även då varit så himla nöjda. Kevin - en klippa att fixa våra spröjsade fönster, såg ut som glaset var borta, så rent var det.
  I nya lägenheten som vi köpt i Hammarby sjöstad bokade vi ny fönsterputsning inför inflyttningen och fick hjälp av Andres som också gjorde våra rutor kristallklara! Och som dessutom höll i flyttstädningen i Älta.
  Allt värt vartenda öre!
  Så tack till Södertörns Fönsterputs & Städa AB, dom kan vi kan varmt rekommendera de när det gäller både fönsterputsning och flyttstädning!
  /Valeria Lund
  gillar detta
 • Jonas N
  Jonas N skrev om Södertörns Fönsterputs & Städ
  Skräpar ner i Solna genom att tejpa upp fula reklamlappar högt och lågt. Skulle aldrig anlita detta företag.
  gillar detta
Kategorier