Alla kategorier Bilverkstad Stockholms län Stockholm Hägersten-Liljeholmen Västberga Speedy Speedy Bilservice Västberga

Speedy Bilservice Västberga

En del av Speedyspeedybilservice.se

Västberga allé 40, 126 30 Hägersten — Visa karta

4.1 i betyg av 64 omdömen
Välkommen till Speedy Bilservice i Västberga!

Vi levererar snabb hjälp genom att erbjuda service medan du väntar. Flexibilitet, ansvar och trygghet är våra värdeord som vi strävar efter.

Vi är idag Sveriges mest omtyckta verkstadskedja och finns här för dig, oavsett vilket bilmärke du har. Våra bilmekaniker sätter alltid kunderna i fokus och vi tror att våra kunder uppskattar oss eftersom de kan känna sig trygga. Vi lämnar tre års garanti på arbetet och alla reservdelar.

Genom att erbjuda både drop-in-tider och tidsbokning har vi en mycket hög tillgänglighet. Medan vi ger din bil service kan du antingen vänta på plats, eller passa på att uträtta något annat ärende. Vi värdesätter ärlighet. Därför får du som kund alltid ett fast pris för att du ska veta vad det kommer kosta redan från början. Givetvis erbjuder vi även dokumentation på allt arbete som utförts. Varmt välkomna!
Stängt just nu
Mån-Fre: 07:00-17:30
Lör: 10:00-15:00
Sön: Stängt
 

Läs vad 64 kunder tycker om Speedy Bilservice Västberga

 • Kent S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnade in min bil på service och i samband med det påtalades ett antal fel som behövde åtgärdas. Bl.a. var det läckage vid en packning på avgassystemet. När jag hämtade ut bilen var det en massa oljud från avgassystemet. Efter att detta hade åtgärdats kontrollerade jag vad som hade gjorts. Det visade sig att man kapat avgassystemet och svetsat dit ett flexrör (piratdel) och lagat packningen med pasta. Man hade alltså bytt ut en del som det inte var fel på och åtgärdat läckaget med pasta i stället för att byta ut packningen. Läs mer
  gillar detta
 • Daniel G skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnade in min bil för tvätt, fick tillbaka den med grova repor på taket. Bemötandet när jag påtalade detta var som på dolda kameran, man ville inte alls ta på sig någonting, man sa att man inte tvättat taket alls först och ville inte titta på skadan. Efter diskussion så följer tjejen i kassan med ut och tittar och då helt plötsligt så kan de ha hänt att man tvättat taket men väldigt försiktigt.. Hon säger att chefen kommer ringa upp mig snarast, dagarna går och dom skickar ett mail där man slår i från sig helt.

  Efter diskussion så tar dom på sig hälften (3000kr) men endast om dom får laga skadan.. man ska alltså tjäna på att skada kunders bilar! Suck!! Anmält till ARN! Lämna bilen någon annanstans!

  Uppdatering,
  Jag tog kontakt med VDn för Speedy Bilservice som dom refererat till tidigare här på Reco. Kändes bra till en början, lät som att han lyssnade och förstod. Han skulle sätta sig in i ärendet och prata med verkstaden i fråga (Tanto Bilservice/Speedy Västberga), efter 2 dagar och att jag sökt honom så återkommer han via sms där han och verkstaden helt avsäger sig något ansvar över skadan på min bil. Otroligt oseriöst och oprofessionellt från en VD att återkoppla på de sättet anser jag.

  Dom stora försäkringsbolagen känner väl till Speedy och har många ärenden från denna verkstadskedja, undvik att lämna in era bilar här! Min sambos bil som dom lagade kom tillbaka med synliga lackskarvar! Läs mer
  gillar detta
 • Rickard W
  Rickard W skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lagade min trasiga AC på en dag. Blev dyrt då kondensorn hade pajat men fick ett offert snabbt och tydlig och den stämde så bara + Läs mer
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Philip skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnade in en 325 för AC service samt byte av ventilkåpspackning. Hade läckt en hel del olja(gammal intorkad) på motorblocket etc. vilken jag räknat med att få få böka med själv, men det var rengjort!
  Bra och snabbt jobb, rimligt pris och tydlig kommunikation. Återkommer garanterat när det blir strul igen. Läs mer
  gillar detta
 • Johan W
  Johan W skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Den som hade utfört kopplingsbytet på min bil hade glömt kvar kläder (huvudbonad) i min bil och dessutom lämnat rutan nedvevad. Två totalt onödiga saker som en ordentlig verkstad hade haft koll på.
  Jobbet är nog ok men med dessa två saker kan jag inte ge bättre betyg än, “Riktigt uselt...”.
  Bättring, Speedy Västberga! Läs mer
  gillar detta
 • Maria H
  Maria H skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnat in Peugeot 207 för lagning av bromsar 2 gånger tredje gången gillt den gick ej igenom besiktningen efter 5000 kr. Samma fel 2ggr på besiktningen. Jättearg😈 nu ska jag lämna den tredje gången för lagning av bromsat fast denna gång gratis. Rekommenderas EJ Läs mer
  2018-02-27 Speedy Bilservice Västberga svarar Maria H
  Hej Maria. Tråkigt att höra att det inte gick som väntat. Vi skulle gärna villja nå dig så vi kan se vad som gick fel. Jag skulle önska få kontakt uppgifter till dig samt registreringsnumret till bilen.

  Skicka informationen till oss på:
  info@tantobil.se

  Mvh
  Kristoffer
  Speedy Västberga
  gillar detta
 • Vadim D skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Very sorry to write this comment, but pretty bad recommendations for this guys, 10.2017 came to change oil and make simple work with Mercedes ( Just needed to make plan Service on 105000 km to change oil and filters, nothing special ). It was like everything ok, payed 9000 SEK for changing oil and filters , got back my car after work. God damn payed 9000 SEK for what ?
  Note ! Before work engine and all details under hood were clean because all works have been done before with official Mercedes Benz dealer. After one week opened hood and was choked to see that all above engine is full of oil, dirt and shit, came back to explain to remake jobs again and control the car on stand, but everything was declined. In addition there were no parts and gaskets that were not placed back on place therefore oil flowed like a river. Tried to explain what should need put back, but guys jumped away and started to talk story. Its like a novel  of writer about desert.

  Afterword: Kicked me off without sorry. Greetings to mr. Markus. What about works warranty ?
  I understand that time flows off, but memory is full of this dirt.
  Never ever will recommend them, Pass Speedy in Västberga through.

  BR,
  Vadim D. Läs mer
  2018-02-27 Speedy Bilservice Västberga svarar Vadim D
  Hi Vadim, sorry to hear that. We trying to do our best and want to see whats was wrong. Could i get your contact infomation and registration number for that car please.

  Send information on:
  info@tantobil.se

  Best regards
  Kristoffer
  Speedy Västberga
  2018-03-02 Vadim D svarar Speedy Bilservice Västberga
  Hello Kristoffer ,
  yes sure, 937 BGT, 0725024332 tel.

  best regards,
  Vadim D.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Janne S
  Janne S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnade in min BMW 535D för byte av länkarmar samt framvagnsjustering. Gick snabbt och smidigt och till ett vettigt pris! Läs mer
  2018-01-11 Speedy Bilservice Västberga svarar Janne S
  Hej Janne. Det glädjer oss att du är nöjd med vårt uppdrag, Kör flerskiktig nu när snön är tillbaka.

  Med Vänliga Hälsningar,
  Speedy Bilservice Västberga
  gillar detta
 • Cengiz H skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Tack för Good service. Bra personal blev bra bemött av mackan. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Arne K skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Jag lämnade också in min bil för bromsar. Ja, bilen hade lampor som ett tivoli efter dem var klara med bilen. Bromsarna fungerade inte och andra verkstäder bland annat Volkswagen undrade vad det här var för amatörer som dessutom filmade hur dåligt gjort det var! De frågade också jag önskade anmäla. Bedrövligt. De svävade dessutom med osanning eftersom dem sa att bilen var klar när den inte var det och då hade jag faktiskt lämnat tillbaka bilen tidigare och påpekat att så här dåligt får det inte vara.

  Dem dumpade i praktiken ut bilen.

  Bortsett från skyhöga kostnader från andra verkstäder som sedan fick laga bilen på riktigt så var bilen dessutom skitig med tumavtryck och annat som inte går att få bort.

  Jag kommer aldrig åka till denna verkstad. Fullständigt oseriöst. Läs mer
  2017-09-16 Speedy Bilservice Västberga svarar Arne K
  Hej Arne!

  Du får gärna ta kontakt med oss så att vi kan reda ut vad som faktiskt hänt.

  Är det så att det skulle vara något som är dåligt utfört eller att det skulle vara något fel på delarna som använts vid reparationen kan ni alltid utnyttja vår garanti (som gäller både för arbete och material), denna garanti gäller i 3 år efter utfört arbete.

  Skulle det vara så att klädseln/inredningen har blivit smutsig under inlämningen så kan vi erbjuda tvätt.
  Detta skulle vi självklart bjudit på under omständigheterna.

  Du kan kontakta mig direkt på verkstaden eller ta kontakt med Stefan Jakobsson (VD).

  Med vänliga hälsningar,
  Markus - Verkstadschef
  Speedy bilservice Västberga
  2017-09-17 Arne K svarar Speedy Bilservice Västberga
  Ni hade chansen att göra rätt för er eftersom att jag påtalade felen i första omgången. Istället för att ta vara på den chansen så valde Ni att lämna tillbaka en trafik farlig bil en andra gång. Inte nog med det ni sa att den var färdig och när jag kom så lyste tre lampor!!! Det är inte hederligt tycker jag att göra så. Det är inte rimligt att det kan ha undgått Er.

  Volkswagen löste problemet utan problem och fort gick det också. Tack ändå för er välvilja men jag tror det är bäst att jag inte är kund hos er.
  2017-09-18 Speedy Bilservice Västberga svarar Arne K
  Hej igen!

  Det är jättetråkigt att höra att ni fått en sådan upplevelse.
  Vi är glada att höra att problemet i sig är löst och att inget allvarligt har hänt.

  Vi arbetar konstant med att förbättra vår service och tar detta med största allvar!

  Vi önskar er lycka till med bilen i framtiden.

  Med vänliga hälsningar,
  Markus - Verkstadschef
  Speedy Bilservice Västberga
  2017-09-18 Arne K svarar Speedy Bilservice Västberga
  Jag vet inte om du inte förstår. Det var katastrof dåligt och livsfarligt. Polisen hade utfärdat körförbud direkt om dem hade sett bilens skick. Så här gör man inte och som personen innan skrev så får man känslan av att kränga bilar går före och problem som man inte kan lösa gör man inget åt men tar ändå betalt. I mitt fall så lyste lampor på instrumentbrädan som inte lyste innan! Ditt svar berättar tycker jag om vilka ni är!
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Malin V skrev om Speedy Bilservice Västberga
  VARNING!

  Den 8/6 lämnar vi vår husbil på service inför en resa till Norge. På rekommendation från bilprovningen byter vi även bromsskivor fram. Vi lämnade in bilen och möttes som tidigare av trevlig personal. Bilen lovades bli klar samma dag då vi skulle bo i den samma natt.

  Under dagen ringer de och säger att vi även bör byta länkarmar. Vi godkänner detta med reservation att bilen ändå blir klar samma dag, detta får vi bekräftat. Sent på eftermiddagen får vi ett samtal att bilen trots allt inte hinner bli klar på utlovad tid. Tur nog går bilen att köra. Vi kör en mycket kort sträcka för att sova i området och kontrollerade inte det utfodra arbetet så noga.
  Dagen efter så kände vi att bromsarna var konstiga, bromsverkan avtog när man bromsade flera gånger. Vi påpekade detta allvarliga fel när vi lämnade in den igen. Vid lunch meddelar de att bilen är klar och inget fel på bromsarna?!
  Vi bad dem för säkerhetsskull att kontrollera bromsarna igen då vi skulle köra drygt 400 mil på branta Norska vägar. De skulle göra detta omgående och höra av sig kort därefter. 4,5 timmar senare får vi ett samtal med informationen att huvudbromscylindern är trasig. De hade alltså lämnat ut en bil med TRASIGA BROMSAR!

  En ny del beställdes från Volkswagen och dröjde ytterligare en dag. Nu skickade vi även ett mail till dem där vi punktade upp alla brister som följt arbetet med vår bil, även från tidigare arbeten samma månad. Detta mail besvaras aldrig.
  Efter helgen lämnar vi åter in bilen för bytet av huvudbromscylinder. Detta skulle bli klart under dagen då den beställda delen skulle komma kl 11:00 "det går fort att byta". Strax innan stängning meddelar de oss att de fått fel del.
  När vi sedan frågar vad som gått fel vid bromscylindern möts vi av ett osäkert, nervöst och opålitligt svar, bara att "den är trasig".
  Vi börjar nu tappa förtroendet men är under tidspress samt att bilen står isärplockad, vi kan inte ens hämta ut den. Vi låter dem slutföra arbetet med reservation om att få avvakta med betalning tills vår ordinarie kontaktperson är tillbaka. Vi får det godkänt. Det största arbetet är betalt så det handlar endast om en mindre summa, av princip, då vi anser att detta är en reklamation.

  Till slut är bilen klar och vi åker för att hämta den. De har dragit bort kostnaden för arbetet men inte för komponenten. Vi påminner om löftet att avvakta med betalning tills allt är utrett. Då hämtas chefen till disken. Han är mycket ointresserad av detta men lyssnar med halvt öra på vår berättelse, bokstavligen, han säljer bilar i handsfree samtidigt!!
  När jag ifrågasätter deras kontroll av bromsarna berättar han att han måste "väga kostnader och tid i alla arbeten, dyra mekaniker". Han gör alltså avkall på säkerheten för kostnaderna!
  Förtroendet är nu helt borta och jag avbryter honom och påminner om att de lämnat ut en bil med trasiga bromsar till en familj som ska på bilsemester.
  Nu blir han arg och mycket otrevlig. Han säger att han inte ens tänker diskutera vår reklamation. Samtidigt fortsätter han att sälja bilar i mobilen. På bara en månad har vi spenderat drygt 30.000 kr på denna verkstad.

  Det går upp för oss att vi kommer tvingas betala denna del för 2650kr för att ens få ut bilen som står omringad av andra bilar på gården. Vi betalar och får lamt nycklarna slängda över disken och ett kvitto på en reservdel.
  Först efter ytterligare en veckolång process får vi dem att skriva ett kvitto på att de faktiskt utfört arbetet. Vi bad även att få tillbaka den trasiga delen. Denna vågade de inte lämna ut utan skyllde på att den redan skickats till tippen, en timme efter utfört arbete?!
  I hopp om ett professionellt bemötande vänder vi oss nu till högsta ledningen på Speedy för att begära pengarna tillbaka för reservdelen. Vi beskriver tydligt allt som hänt i ett mail till samtliga tre huvudpersoner då det är sommar och folk tenderar vara lediga. Den 6/7 skickas mailet och efter tre påminnelser med några dagars mellanrum får vi svar först den 17/7, 11 dagar senare!
  De beklagar kort det inträffade och går med på att betala tillbaka vårt principiella krav på 2650kr. Även detta ska komma att dröja 23 dagar. Allt som allt har service, bromsbyte och reklamation tagit 2 månader!

  Sammanfattningsvis kan vi konstatera att om du ska vara konsument hos Speedy, specifikt Speedy Västberga (Tanto bilservice) ska du vara, glad, inte ställa några frågor och tycka det är okej att de hellre säljer bilar än lagar din bil på ett tryggt och säkert sätt. Du ska även ha mycket gott tålamod vid eventuella reklamationer samt många timmar över för att skicka mail, prata i telefon och leta kontaktpersoner.

  VI AVRÅDER STARKT FRÅN ATT ANLITA SPEEDY OCH TANTO BILSERVICE FÖR ATT LAGA ELLER UTFÖRA SERVICE PÅ DIN BIL!! Läs mer
  Gilla  
  Daniel G, Arne K gillar detta
 • Jocke A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Lämnade in vår VW-Transporter-camper-projekt för kopplingsbyte. Allt gick snabbt och det utlovade priset hölls på kronan när allt var klart. Efter att ha kört bilen någon timme "lossnade" växelspaken. Jag ringde till verkstaden och fick komma förbi direkt efter helgen (det va såklart påsk). De åtgärdade felet direkt på plats utan strul då det var relaterat till kopplingsbytet. Behövde inte heller betala för detta, precis som det ska vara. Trevligt och proffsigt bemötande, kan absolut rekommendera Speedy (Tanto Bilservice) Läs mer
  Andrei K, Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Björn S
  Björn S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Alltid snabba och trevliga. Jag har fått 3 jobb fixade och det har gått snabbt och varit proffsigt utfört. De vet vad kundservice innebär och därför vill jag ge dem högsta betyg. Läs mer
  Andrei K, Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Edwin B skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bra och snabb service vid mitt däckskifte.

  De som gjort det innan hade slarvat bort låsbultsnyckeln men det löste Speedy Västberga till en bra och vettig summa!

  Så stort tack för hjälpen! Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Chrisopher S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Har använt mig av Tanto/Speedy Västberga i flera år. Både vid omläggning av däck samt däckskiftre. Personalen är trevlig och välkomnande, speciellt Markus.

  Finns oftast tider och de löser allting väldigt snabbt!

  Kan inte göra annat än att rekommendera dem.

  //Christopher Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Puppyburre K skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Mycket bra service och kundkrets, väldigt seriös företag som verkligen är kunnig på meck Läs mer
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Daniel R skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Jag har besökt verkstaden för bara service för både av mina bilar Passat och Subaru. Dem gjorde noggrann undersökning och jag fick spara stora reperations kostnader eftersom dem reparerade små men avgörande felen i tid. Annars skulle orsaka större skada om man hade låtit va. Så jag tackar Speedy att dem varit uppmärksamma och åtgärdade i tid. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Caroline L skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Vi kan starkt rekomendera Speedy Bilservice i Västberga.

  Dom har en service vi inte trodde fanns på en bilverkstad, dom har ett bra pris och dom gör jobbet väldigt bra och snabbt.

  Dom hade till och med tvättat vår bil utan att vi visste om det eller att det ens kostat oss något.

  Jag och min fästmö och supernöjda :)

  / Andreas och Caroline Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Mattias U skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Väldigt trevligt personal! Bästa verkstan i stan helt klart!! Läs mer
  2017-02-13 Speedy Bilservice Västberga svarar Mattias U
  Tack för så varma ord Mattias!

  Med vänliga hälsningar,
  Speedy Västberga
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Daniel A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Här går det undan och bra blir det också.
  Väldigt trevlig, kunnig och serviceinriktad personal. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Anne B
  Anne B skrev om Speedy Bilservice Västberga
  De tar hand om våra 20 bilar på ett mycket bra sätt. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • ANDERS O skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Snabbt, effektivt och billigt. Högsta betyg för service! Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Lars F skrev om Speedy Bilservice Västberga
  bra flow, kunnig kundmottagning, effektiva Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Maria R skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Trevligt bemötande och proffsig service. Mycket nöjd med besöket där och kommer definitivt tillbaka nästa gång bilen krånglar! Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Wisam I skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bästa verkstaden jag någonsin haft att göra med.
  Snabb och professionell hjälp! Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Mehmet A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bästa bilservice de har koll bättre mig på min bil Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Bashdar M skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Jag rekommenderar Speedy till alla kunder som letar efter en bra bilverkstad för service till sina bilar.
  Allting genomföras professionellt på denna verkstad.
  Jag är mycket nöjd kund. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Millad B skrev om Speedy Bilservice Västberga
  jag va där och lämnade in min bil på service. fick bra pris och allt gick snabbt och smidigt. Mycket trevligt bemötande, man känner sig väl omhändertagen av Speedy Västberga! :) Läs mer
  2017-02-03 Speedy Bilservice Västberga svarar Millad B
  Tack Millad för din kommentar!

  Vi arbetar jämt och ständigt med att bli bättre på våra bemötande och för att höja nöjdheten hos våra kunder.
  Vi är riktigt glada över att du gick härifrån nöjd och glad!

  Med vänliga hälsningar,
  Speedy Västberga
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Alexander Y skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Riktigt trevligt bemötande, snabb service och bra pris. Samt gott kaffe. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Nicklas A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bästa tänkbara bemötande, full service . Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Fredrik B skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Snabba och bra, trevliga och hjälpsamma Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Joel skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Trevligt bemötande. En vanlig service. Fick ett pris som diffade på några hundralappar och självklart hamnade det i den övre delen av intervallen. Ändå billigare än på VW Läs mer
  2016-09-29 Speedy Bilservice Västberga svarar Joel
  Hej Joel
  Tack för att du lämnade in din bil till oss.
  Eftersom vi inte kunde se de tekniska specifikationerna på bilen när du ringde, fick du ett ungefärligt prisintervall. Priset beror på exakt hur mycket olja som din bil ska ha. På 99,9% av alla bilar kan vi se det när man ringer in, men för övriga 0,1% måste vi få in bilen till verkstaden för en exakt prisuppgift.
  Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till Speedy Västberga
  Gilla  
  gillar detta
 • Markus K skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Snabb hjälp och trevlig personal. 10/10 Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Suat K skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Allt gick jätte bra. Det blev super :) Tack så mycket. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Tobias O skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bra service och trevlig personal. Rekommenderas! Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Mohammed A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Kommer aldrig gå dit igen. Jag fick förklara på en annan verkstad vad dessa herrar hade försökt göra med min bil och då undrade märkesverkstaden om jag önskade att de skulle ta protokoll på felen, så att jag kunde anmäla/reklammera/kräva pengar tillbaka etc.. Märkesverkstaden undrade vad detta vad för amatörer. Kommer som sagt aldrig anlita dessa herrar. Jag vågade helt enkelt inte lämna in bilen en 3:e gång då bilen bara blev i ett sämre skick, oavsett ersättningar etc. I övrigt verkar ju dessa herrar vara mer upptagna med att kränga bilar än att reparera dessa. Man får ett kaos och cirkus liknande intryck. Rena torghandeln. Läs mer
  gillar detta
 • BMWanders A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Riktigt uselt betyder betyget. Det ska symbolisera hur min bil blev behandlad och det ska också representera hur jag som kund blev behandlad. De ringde upp och sa att min bil var fixad. De ljög. Bilen var inte fixad utan allt annat än fixad. De sa inte det dock i luren utan där sa de att bilen var fixad. På plats kommer de med billiga ursäkter till varför det inte var fixat men de gav ingen förklaring till lögnen. Jag tycker det var obegripligt. Att man inte skäms!

  I övrigt kostade det skjortan och bilen var dessutom skitig.

  Jag kommer aldrig låta dessa vidröra min bil ever again. Läs mer
  Speedy Bilservice gillar detta
 • yusuf E skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Grym bra service,grymt bra jobb och trevligt bemötande mycket bra priser

  Rekommendera Speedy Västberga 10/10 Läs mer
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Erik J skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Jag är missnöjd på flera punkter:

  * Bilen var skitig med svarta fingavtryck som är omöjligt att få bort. Det ser ut som oljesmuts.
  * Bilen lämnades dessutom tillbaks trasig på saker som inte var trasiga innan jag lämnade in den, det var dessutom allvarliga saker! (Ingen självkritik fanns)
  * Delarna var slarvigt tillbaka monterade.
  * Delarna var inte rätt monterade.
  * Förmodligen tror jag delar byttes som inte behövdes byta med åtanke på vad den andra verkstaden uppgav vad de hade reparerat.
  * Saker som är helt uppenbara att en verkstad ska kunna fixa, var inte fixat.
  * Ovanstående förutom smutsen inne i bilen fick en annan verkstad montera såsom de faktiskt skulle monterats.
  * Jag fick betala först denna verkstad som inte kunde åtgärde problemen. Sedan fick jag betala den andra verkstaden för att de skulle åtgärda saker som den förstnämnda hade ställt till med.

  De erbjöd sig inte heller att betala eller ta bort fakturan för sin undermåliga service på bilen.

  Det här är obestridliga fakta. Jag kommer lämna bilen hos en annan verkstad i fortsättningen, för det spelar ingen roll hur billigt man är eller hur tillgänglig man är om bilen inte kan repareras när man lämnar in den på verkstaden. Läs mer
  gillar detta
 • Aryan S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering av min bil. Jag är jätte nöjd som kund och rekommenderar de för andra bilägare. Läs mer
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Flyttfabriken skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Kom förbi för att skifta däck.Efter arbetet visade det sig att ena däcket var förstört,nämligen hade ett stort hål.När vi reklamerade detta fick vi höra från bossen att det var omöjligt att åstadkomma nåt sånt under reparations gången och nåt åtgärd gällande detta kan vi inte räkna med.Mycket oseriöst utförande och ansvarslös kundhantering. Läs mer
  2016-04-19 Speedy Bilservice Västberga svarar Flyttfabriken
  Du som kund ber oss om en enkel skifte. Och under arbetets gång upptäcker vi att ett av dina vinterdäck som vi ska montera av bilen är skadat. Detta talar vi om för dig. Och denna skada kan omöjligen uppkomma under dessa förhållanden då vi endast ska montera av hjulet genom att skruva av muttrarna. En muttermaskin kan aldrig någonsin göra en skada på 10 cm på insidan av däcket. Det kan vilken verkstad som helst intyga för dig. Det värsta som kan hända i samband med däckskifte är att någon mutter som rostat går sönder, något annat har vi aldrig varit med om. Så vi tycker att du själv bör ta ansvaret för ditt trasiga däck och stå för kostnaderna för det. Att lägga över ansvaret för det på oss är varken passande eller ärligt. Det är inte heller ansvarsfullt att anklaga oss för det.

  Speedy Bilservice Västberga
  2016-04-19 Flyttfabriken svarar Speedy Bilservice Västberga
  Det var vi som har upptäckt skadan då vi har lastat av däcken in på lagret.Det var jag personligen som har valt att åka och visa upp denna skadan för er på en gång.En kille som heter Markus gick ut och undersökt skadan och först lovade att han skulle behålla däcket för eventuell renovering eller utbyte mot nåt likvärdigt.Min chaufför kunde inte komma till er med ett däck med 7-8 cm hål i.
  Det är fult att ljuga!!!
  2016-04-20 Speedy Bilservice Västberga svarar Flyttfabriken
  Det är sant att jag gick ut och bedömde skadan på däcket, då jag också nämnde att det är osannolikt att någon av våra mekaniker skulle lyckats skada däcket på detta sätt.
  Inga löften om något gavs, utan jag sa endast att vi kunde ta en titt och kolla vad vi kan göra och bedöma skadan ytterligare.
  Och att jag eventuellt skulle behöva hänvisa er till min chef, vilket jag senare också gjorde.
  Att försöka säga att jag gett några löften om något som jag omöjligt kunnat gjort är INTE okej.

  Med vänliga hälsningar/
  Markus på Speedy Västberga
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Anton S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Oärliga och uselservice. Det där med "kom tillbaka" innebär bara fler fel och större kostnader har jag nu lärt mig. Billigt ptja, samma priser som övriga håller. Inget speciellt tycker jag iaf. Jag går nu vidare till annan verkstad som jag vågar lita på! En mycket tråkig historia. Läs mer
  gillar detta
 • Andreas E
  Andreas E skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Bilcervice. Bra bemötande och uppskattar en redogörelse för prisbild före arbetet utförs.

  Upplevelsen upplever jag som väldigt positiv och kommer rekommendera Speedy från och med nu. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Håkan B skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Mycket bra service och trevligt bemötande Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Nikola S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Jag tycker ni är fantastisk bra jag kan inte tänka mig någon annan Bil verkstad
  Tack för att ni finns
  MVH
  Nikola Stepanovic
  Styrelse ledamot Taxi Stockholm Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Aktan S skrev om Speedy Bilservice Västberga
  trevlıgt personel och bra bemötande Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Lars T skrev om Speedy Bilservice Västberga
  En av de få verkstäder i Stockholm som jag under 40 års bilägande mött en attityd som det "går att snacka med" både prismässigt och servicemässigt.
  Suveräna på snabba reparationer över dagen där man även kan vänta på plats och få bilen på någon eller några timmar Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Armin W skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Grym Service, fixade mitt problem billigt och bra. Jag rekommenderar starkt denna verkstad. Väldigt fint mottagande också. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Bayram P
  Bayram P skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Personalen var snälla och hjälpsamma.
  Jag gjorde service och var jätte nöjd Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta
 • Bwar A
  Bwar A skrev om Speedy Bilservice Västberga
  Hej! Jag brukar lämna in min bil hos dom som jag är jätte rädd om, och är jätte nöjd med hur dom tar hand om min bil alltså servicen. Man blir jätte bra bemöt och bra kvalitet. Läs mer
  Gilla  
  Speedy Bilservice Västberga gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västberga allé 40, 126 30 Hägersten
Kategorier