Städarna i Göteborg AB

Fabrikstråket 24, 433 76 Jonsered — Visa karta

4.0 i betyg av av 336 omdömen
 
Nya vindar blåser i Göteborg! Det som innan var Örgryte städ är numera Städarna i Göteborg. Med samma Kvalité och Miljötänk erbjuder vi städ och lokalvård. Vi levererar bästa möjliga kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar är vår målsättning. Vi eftersträvar minsta möjliga miljöpåverkan i all verksamhet.

Städarna i Göteborg är din lokala leverantör av lokalvård i Storgöteborg. Vi utför lokalvård för företag och privatpersoner. Med eller utan skattereduktion (s.k. RUT-jobb).

Städarna i Göteborg kan erbjuda allt i hemstäd, från regelbunden städning, till storstäd till flyttstäd. Som privatperson får ni halva beloppet direkt på fakturan.
Öppet just nu
Mån-Fre: 07:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 336 kunder tycker om Städarna i Göteborg AB

 • 2019-03-21

  Spontant omdöme
  Mia galadriel christina K skrev om Städarna i Göteborg AB
  Väldigt dålig kundservice.
  Mitt gamla städbolag som funkat kanon i 1.5 år blev uppköpt. Personalen som bytte arbetsgivare är inte nöjda, de blir inte bra behandlade.
  Jag som kund var lovad städ men de meddelade samma morgon att de inte kommer, sen kom de en annan dag utan att ha avtalat och fakturerar det som utebliven städning! De hävdar att det finns avtal som inte finns. Man får inte kontakta personalen om det är något, t.ex något akut man vill samma dag de kommer. Man får heller inte någon garanti att samma människor kommer och städar. Ytterst opersonligt och rent kundovänligt. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Städalliansen Göteborg
  3.9 / 5 i betyg — 270 omdömen
  Badge2018
  "Flyttstäd med väldigt kort varsel och resultatet var FANTASTISKT så välstädat och fint. Underbar service dessutom! Kommer garanterat rekom"
 • 2019-02-28

  Spontant omdöme
  Peter Hillblom skrev om Städarna i Göteborg AB
  Varierande resultat, dock väldigt svårt att få kontakt när problem uppstår. har man synpunkter på fakturor etc så "får" man inte kontakt med HK via växel, de tar endast meddelanden. Kommer påminnelser på makulerade fakturor (för perioder de inte varit på plats) , detta är sedan jättesvårt att reglera då man inte får kontakt med filialansvarig samt HK. Aldrig mer affärer med dessa. Lite varning !! Läs mer
  2019-02-28 Städarna i Göteborg AB svarar Peter Hillblom
  Hej Peter.
  Tråkigt att du inte fått den respons som du ska få. Men tyvärr har du recat fel bolag.
  MVH Emma
  gillar detta
 • Lisa B

  2019-01-25

  Spontant omdöme
  Lisa B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Undvik detta företag!!! De kom 40 min försent på morgonen för flyttstädet,

  Jag fick avboka ett patientmöte jag hade och jag förlorade en del pengar. De anser dock att de inte behöver kompensera något, detta då de inte kan rå för att det var en olycka i trafiken.

  Jag har försökt lyfta fram att även om det är så att de såklart inte har kontroll över trafiken, så är det rimligt med någon form av kompensation. De hänvisar då till sina avtal men det är inte avtal de kan bestämma över då är konsumtköplagen som säger att om det sker förseningar som gör att det innebär en kostnad för köparen så skall det kompenseras. Och när jag pratade med företrädare för detta så bekräftade de att problem i trafiken inte är en giltig orsak.

  När jag ringde dem på morgonen när jag stod och väntade så bad de inte heller om ursäkt utan sade bara sa att det inte kan rå för förseningen då städarna var försenade till dem på morgonen (pga av trafiken/olyckan då) Hade för mig gjort stor skillnad om de då sagt de var ledsna och bett om ursäkt även om jag så klart hade förlorat de pengar jag gjorde. (Städaren som kom var dock väldigt gullig och omtänksam. )

  De säger också att de fått fel nummer till mig och inte kunna nå mig. Vet inte om de menar att det är ett argument att inte kompensera men jag har i alla fall att det inte är ett argument då förseningen i sig var problemet. För jag behövde ju oavsett avboka det patientmöte jag hade inbokat.

  De säger att de avsatt 8 h men kan bli mindre om det inte behövs mer. Men städarna åkte efter ca 3 h. (vid lunchtid) Jag har 5 gånger frågat hur många de var. Kanske var de tre men om två stycken så blir det väl ca 6 h. Så förseningen förklarar kanske att de inte hann? För städningen så pass bristfällig att de fick göra om den. De bekräftar dock att jobbet inte var korrekt men utan att be om ursäkt att det orsakar problem eller att de säger var ledsna för att det var ett dåligt jobb. Det säger direkt att de har 7 dagar på sig att göra om det. Men när jag läser villkoren är så verkar det vara jag som har 7 dagar att reklamera och de har 3 dagar på sig att ”starta upp”. Dock erbjuder de en städtid dagen efter jag hört mig vilket så klart var bra. De var också trevliga när det kom vilket uppskattas!

  Man hade kunnat tro att det också kunnat göra att de sammantaget tyckte vettigt att minska på fakturan pga av både förseningar och att det blev problem med att de fick göra om jobbet. Som sagt jag har förståelse att trafik kan innebära att det blir förseningar. Men som företag så bör man vara seriös nog att göra en kompensation. Inte minst då jag berättade att jag fick avboka ett mycket allvarligt besök som fick stora konsekvenser samt att jag förlorade pengar på denna avbokning.

  Jag hoppas att de har samma policy åt andra hållet? Att om den som de skall städa hos är 1 h försenad pga av trafiken så jobbar de oavsett de timmar man bestämt? Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  MakeClean AB
  4.4 / 5 i betyg — 130 omdömen
  Badge2020
  "Bokade storstädning 3 veckor i förväg. Makeclean fick bestämma tid. Den dag o tid de skulle komma ringer de o säger att de inte kan. Vi är h"
 • 2018-07-11

  Spontant omdöme
  Helena A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Det är strul med tiden. Städarna rev ner duschdrapperier delvis men sa inget till mig, bara gick. Det har vatit 2 män dom sista månaderna. Slarviga. Säger att pianot ska torkas av men inte. Lata går innan tiden är slut. Var bättre på Örgryte städ. Läs mer
  2018-07-12 Städarna i Göteborg AB svarar Helena A
  Hej Helena.
  Vad tråkigt att du tycker såhär. Vi har tyvärr inte hört något om ett duschdraperi och om något piano. Men skulle gärna vilja prata med dig angående detta så att vi kan förbättra våran städning hos dig.
  Ring oss gärna på 031-212177
  Mvh Emma Jakobsson
  gillar detta
 • 2018-06-12

  Insamlad av företaget
  Johan N skrev om Städarna i Göteborg AB
  Mycket bra service och städkvalitet. Personalen känns välutbildad i sitt uppdrag och sköter det galant. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lundby Städhjälp AB
  4.7 / 5 i betyg — 157 omdömen
  Badge2020
  "Fantastiskt bra! Joanna gör ett grymt jobb varje gång och kontakten med Patricia har alltid varit snabb och trevlig. Flexibla och lyhörda på"
  Beatrice Monica Lillemor S
 • Jens Ö

  2018-05-16

  Insamlad av företaget
  Jens Ö skrev om Städarna i Göteborg AB
  Flyttstädning. Proffsigt och rent. Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Jens Ö
  Tack för feedback, kul att du blev nöjd! Vi försöker göra vårt bästa! :) / Städarna, Linda
  gillar detta
 • 2017-09-29

  Insamlad av företaget
  Tony L skrev om Städarna i Göteborg AB
  Vi anlitade Örgryte städ för fönsterputs och detta fungerade mycket bra, alltifrån bokning, tid, pris och utförande. Bra bemötande och bra fönsterputs genomfördes i april 2017.

  Vi har också anlitat företaget för storstädning i kök och badrum i juni 2017. Det fungerade bra med bokning, tiden och priset. Städningen var bra, lite småmissar på några ställen, men vi är totalt sett nöjda med städningen.

  Vi kommer att anlita Örgryte städ igen! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kvalitetsflytt
  4.7 / 5 i betyg — 994 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Så fantastiskt bra!! Allt från offert, upphämtade, leverans ute på skärgårdsö. Professionell personal med glimten i ögat. Tack Daniel och F"
 • 2017-09-28

  Insamlad av företaget
  Mattias K skrev om Städarna i Göteborg AB
  Trevligt bemötande från början till slut. De kom i tid och skötte städningen alldeles utmärkt. Vet inte vad mer man kan begära. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-27

  Insamlad av företaget
  Karin H skrev om Städarna i Göteborg AB
  Jag köpte en flyttstädning av möblerad lägenhet. Tycker framför allt att kommunikationen med städledaren fungerade utmärkt, och att företaget kunde tillmötesgå mina önskemål. Städningen i sig var också bra. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-26

  Insamlad av företaget
  Andreas B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Vi är jättenöjda med personal samt städning Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Göran K skrev om Städarna i Göteborg AB
  Vi är mycket nöjda med Örgryte Städ som flyttstädade för oss,
  trevligt bemötande och skinande rent Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Annie K skrev om Städarna i Göteborg AB
  Bra kundservice, snabb återkoppling via mail. Städade väldigt bra, badrummet speciellt blev skinande rent! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Désirée G skrev om Städarna i Göteborg AB
  Jag har ingen annan erfarenhet av Örgryte Städ än att vi tagit in en offert på kontorsstädning. Bemötandet har varit lite blandat, men i det stora hela bra! Nu valde vi ett annat städbolag, och det var inte priset som avgjorde.
  Det personliga mötet blev bättre än förväntat. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Christina B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Uppdraget gällde flyttstädning i ett radhus. Städning helt OK förutom att fläkten över spisen ej var rengjord, dröp av fett! Då vi sökt er per tel ett antal ggr utan att nå er rengjorde vi den själva. Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Christina B
  Hej! VI på Städarna har tagit över Örgryte Städs verksamhet och har nu större möjlighet att svara i telefon och även ta emot meddelande via växel så att ni blir uppringda snabbt. Självklart tråkigt att så inte var fallet tidigare. Vänligen / Städarna
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Mattias E skrev om Städarna i Göteborg AB
  Ingen bra städning första gången. Åtgärdades dock snabbt efter anmärkning! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Elaine B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Jag beställde en flyttstäd. Fönsterna, frysen och kylen var rena och fina efteråt, men samtliga ytskikt fick jag städa en gång till. Det var väldigt smutsigt på golven, framför allt i badrummen och på diskbänken samt på spis

  Ugnen reklamerade jag, men det var svårt att reklamera allt annat eftersom det hade inneburit att jag hade behövt gå runt med en städare och peka på varje smula och varje fläck, vilket hade tagit tid och kraft som jag inte hafe.

  De anser att de två städarna hade alldeles för kort tid på sig och att det därför blev ett undermåligt resultat, där de framför allt inte hann med att göra ett bättre jobb.

  Mvh/ Elaine Börjesson Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Elaine B
  Hej! Vi på Städarna i Göteborg har nu tagit över Örgryte Städs verksamhet och är väldigt ledsna över att du ej fått en ordentlig service tidigare. Det ska självklart inte vara på detta sätt. Återkom gärna om du behöver städtjänster igen så ska vi se till att kompensera dig. Ha en trevlig kväll! / Caroline
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Johannes A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Missade en del saker, som badrum å lite annat. Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Johannes A
  Hej! Vi på Städarna har tagit över Örgrytes Städs verksamhet och vill självklart att nya som gamla kunder ska vara nöjda. Så om du behöver städtjänster igen så tveka inte att höra av dig så ska vi kompensera dig på bästa sätt. Vänligen / Caroline
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Maria H skrev om Städarna i Göteborg AB
  Bra, men inte så noggrann städning.
  Mkt damm kvar i trappan och lite smuts kvar på listerna. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Birgitta G skrev om Städarna i Göteborg AB
  Var ca 40 min sena till flyttstädet, gick inte få kontakt med firman via telefon på städdagen men gjorde ett bra jobb. Blev rent och fint, godkänd flyttstädning. Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Birgitta G
  Hej! VI på Städarna har tagit över Örgryte Städs verksamhet och har nu större möjlighet att svara i telefon och även ta emot meddelande via växel så att ni blir uppringda snabbt. Självklart tråkigt att så inte var fallet tidigare. Vänligen / Städarna
  gillar detta
 • 2017-09-19

  Insamlad av företaget
  Per S skrev om Städarna i Göteborg AB
  Mycket nöjd!
  Proffsigt utfört
  Anlitade Örgryte Städ för storstädning Läs mer
  gillar detta
 • Annika D

  2017-09-18

  Insamlad av företaget
  Annika D skrev om Städarna i Göteborg AB
  Flyttstädning som utfördes till största belåtenhet. De som städade var noggranna ovh mycket effektiva. Supernöjd😆 Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-18

  Insamlad av företaget
  Malin A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Min hyresvärd beställde flyttstäd av min nya lägenhet då den tidigare hyresgästen inte kunnat utföra det. Jag har alltså inte haft någon direktkontakt med Örgryte städ. Däremot har jag ju sett resultatet av den utförda städningen och den var helt ok. Det lilla extra saknades, t ex fanns det fortfarande tandkrämsrester på kaklet bakom handfatet. Andra delar var mycket bra städade så mitt betyg får bli godkänt men inte utmärkt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-14

  Insamlad av företaget
  Viktor N skrev om Städarna i Göteborg AB
  Städade knappt lägenheten. Var tvungen att reklamera hela städet. Läs mer
  2018-05-17 Caroline F svarar Viktor N
  Hej Viktor! Vi på Städarna i Göteborg har nu tagit över Örgryte Städs verksamhet och är väldigt ledsna över att du ej fått en ordentlig service tidigare. Det ska självklart inte vara på detta sätt. Återkom gärna om du behöver städtjänster igen så ska vi se till att kompensera dig. MVH/ Städarna, Caroline
  gillar detta
 • 2017-09-13

  Insamlad av företaget
  Ann-christin A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Fick mycket snabbt och bra kontakt! Mycket nöjd med flyttstädningen! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-13

  Insamlad av företaget
  Julia R skrev om Städarna i Göteborg AB
  Det fungerade bra! Lätt att boka tid med kort varsel. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-13

  Insamlad av företaget
  Petra N skrev om Städarna i Göteborg AB
  Inte nöjda. Flera ställen hade inte städats alls och över lag kändes det som om de haft för bråttom och varit slarviga. Kan inte rekommendera dem utifrån vår erfarenhet. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Anna L skrev om Städarna i Göteborg AB
  Snabb och bra kundtjänst.
  Trevlig och duktig personal. De gånger jag har varit hemma har det varit samma personer som kommit, det känns tryggt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Hannah E skrev om Städarna i Göteborg AB
  Än så länge har vi bara haft kontakt men den återkopplingen har varit snabb och mycket trevlig! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Åsa E skrev om Städarna i Göteborg AB
  Nu var d flyttfirnan jag anlitat som anlitade Örgryte städ.
  Men jag är helt nöjd Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Annika B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Städningen var ofullständig. Flera lådor och skåp i köket var inte städade alls. Bevis på det är att när tre (minst?) lådor inte tömts av flyttfirman inte heller upptäckts av städarna! Ganska låg nivå. Nya husägaren klagade dessutom på badrumsstädningen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Olov F skrev om Städarna i Göteborg AB
  Flyttstäd med anledning av utflyttning från min bostadsrättslägenhet. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Sirpa S skrev om Städarna i Göteborg AB
  Bemötande har varit bra hela vägen!
  Dock var inte städningen bra. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-08

  Insamlad av företaget
  Gunilla W skrev om Städarna i Göteborg AB
  Mycket nöjd
  Proffsigt och snabbt arbete, trevlig personal.
  Mvh Gunilla Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-08

  Insamlad av företaget
  Monika W skrev om Städarna i Göteborg AB
  min del som kurator bestod i att förmedla viss information från beställaren och att återkoppla de svar som gavs.
  det fungerade snabbt och bra i kontakten.
  själva städinsatsen har jag ingen kännedom om men utgår från att det fungerat väl då inga klagomål framkommit från beställaren. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-06

  Insamlad av företaget
  Josephina W skrev om Städarna i Göteborg AB
  Snabbrespons via mail, professionell. Vi beställde flyttstäd av en 2 rok. Städningen blev godkänd av de som flyttade in och det gick smidigt med lev. av nycklar och fakturering. Det var helt ok städat, men i badrummet i kommoden var det stora mängder vatten kvar, så när vi kom för att inspektera (som tur var dagen efter bara så att det inte vart skador) så trodde de som skulle köpa lägenheten att det var en läcka från rören. Till slut kunde vi konstatera att så inte var fallet, utan att det blivit kvar i samband med städning. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-06

  Insamlad av företaget
  Linnéa W skrev om Städarna i Göteborg AB
  Vi rekommenderar tyvärr ingen att anlita Örgryte städ. Vi hade gjort jobbet bättre själva och sluppit all stress och oro de orsakade.

  Stora brister i städningen. Flera av ytorna var smutsigare efter städningen än innan, som om de använt smutsiga trasor. Vi fann flera långa svarta hårstrån som inte fanns där innan. Smuts kvar vid lister, fläkten var inte rengjord, rengöringsmedlet var inte borttorkat utan låg kvar som en tjock hinna. Kring knappar/reglage på diskmaskin, tvättmaskin och spis var inte rengjord. Skåp var inte avtorkade utan det finns fortfarande fläckar kvar.

  Efter att anmält bristerna, med konkreta tydliga bilder på bristerna skickade de två städare för att åtgärda de stora brister som fanns vilket vi var tacksamma för. Tyvärr åtgärdades inte bristerna på ett korrekt sätt. Tvättmaskinen var fortfarande inte rengjord. Fläkten var fortfarande inte rengjord, listerna i kyl och frys, kakelet var fortfarande inte rengjorda. Den tredje omgången tog min hyresvärd hand om situationen eftersom de var de som hade rekommenderat städfirman och inte heller ansåg att städningen var godkänd.

  Gör om gör rätt! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-06

  Insamlad av företaget
  Magdalena W skrev om Städarna i Göteborg AB
  Dom var punktiliga. Men städningen var inte bra utförd i badrummen. Påpekade detta och dom kom tillbaka dagen efter och gjorde om. Då blev det bra. Jag upplevde ett vänligt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • Anna R

  2017-08-01

  Spontant omdöme
  Anna R skrev om Städarna i Göteborg AB
  Kontakten med Örgryte städ har till en början fungerat bra. Blev missnöjd med första städningen då det fanns hår kvar i badkaret, ett skåp hade glömt att städas, under frysen var det fullt med damm, vissa väggar var inte tagna alls, väggen i skåpet under diskhon var inte heller tagen alls, handfatet var inte rent m.m. (jag påpekade flera gånger att det var flyttstäd jag beställt) men de var ändå snabba med att svara och bokade in en ny tid snabbt så då var det ju bra tänkte jag. Men andra gången blev inte heller bra. Endast skåpet togs trots att jag påpekat och nämt vilka väggar som hade glömts och andra ställen som jag inte var nöjd med. Jag försökte få kontakt med dem igen, denna gången var det svårare. Messade, ringde och mailade... tillslut ringde en städare upp och ville komma och städa igen. Kan man inte städa ordentligt andra gången man kommer så kan man nog inte det på tredje heller så jag gjorde resten själv. Inga pengar tillbaka och ett väldigt kort bemötande på slutet, det går inte att få tag på den ansvariga via telefon. Rekommenderar verkligen inte dem till någon. Läs mer
  2017-08-02 Städarna i Göteborg AB svarar Anna R
  Hej Anna, tack för att du tagit dig tid att delge din upplevelse.
  Att det gällde en flyttstäd har aldrig varit tveksamt och det syns också på bokning och bekräftelse. När du kontaktade oss för åtgärd efter städningen planerade, bokade och utförde vi med bara någon dags varsel. När du efter åtgärden fortfarande inte var nöjd blev du återigen kontaktad och erbjuden åtgärd, men den gången tackade du nej. Att det var en i personalen, en städare som du skriver, och inte en arbetsledare, gruppledare eller liknande gör i sak ingen skillnad.
  I vår kommunikation, via webbplats, villkor, tjänstebeskrivning och liknande finns det ingen tveksamhet om vad som händer för det fall kunden inte är nöjd. Den enda åtgärden som vidtas är just en garantiåtgärd. Ingenstans talas det om ekonomisk kompensation, vilket är det du efterferfågat i efterhand. Att köpa en tjänst och sedan vilja förhandla om villkor senare är antagligen ofta en idé som leder till för dig oönskat utfall.
  Att det till och från kan upplevas vara svårt att få tag i ansvarig via telefon stämmer och kan stämma igen. Vi erbjuder givetvis kontakt via telefon, men om/när man inte kommer i kontakt hänvisas till alternativa kontaktvägar som sms, mail och webbplats och där har du också fått svar.
  Avslutningsvis kan det vara på sin plats att belysa att de av kunden uppgivna anmärkningarna har varit innan bostaden lämnats över till ny hyresgäst. Efter besiktning har vi, varken från hyresgäst/boende eller hyresvärd fått någon påstötning.
  Vi tackar ändå för din feedback och vi ska se över hur vi ännu tydligare kan kommunicera att garantiåtgärd är det enda som händer för det fall man har verkliga eller upplevda anmärkningar på en flyttstädning.
  Mvh
  Jonas Nordenmark
  Örgryte Städ
  gillar detta
 • 2017-07-20

  Spontant omdöme
  Cecilia B skrev om Städarna i Göteborg AB
  Var tyvärr inte speciellt nöjd med flyttstädet då flera stora saker, så som badrum, garderober och fönster var slarvigt/inte alls städat. Vet inte hur omstädningen blev då jag flyttat en längre sträcka men med facit i hand hade jag inte anlitat dem igen och skulle heller inte rekommendera deras städtjänster. Läs mer
  gillar detta
 • Anki A

  2017-05-26

  Spontant omdöme
  Anki A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Mycket nöjd med flyttstädningen! Därutöver trevligt bemötande och smidig kontakt!
  Anki Andersson Läs mer
  gillar detta
 • 2017-05-16

  Insamlad av företaget
  Charlotte E skrev om Städarna i Göteborg AB
  Väldigt trevligt och professionellt bemötande! Lägenheten var perfekt städad efteråt och det var bara för nästa hyresgäst att flytta in. Jag kan verkligen rekommendera Örgryte städ till den som behöver hjälp med flyttstäd! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-29

  Insamlad av företaget
  Kaisa S skrev om Städarna i Göteborg AB
  Jag har inte än haft städning av er. Det blir först i juni.
  kaisa sc hadewitz Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-28

  Insamlad av företaget
  Mathias A skrev om Städarna i Göteborg AB
  Flyttstädningen blev godkänd utan anmärkningar av hyresvärden, vilket är precis vad man önskar sig. Mailen besvarad alla dagar i veckan och väldigt trevliga. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-25

  Insamlad av företaget
  Marianne T skrev om Städarna i Göteborg AB
  Vi är mycket nöjda med Örgryte Städ och personalen,som gjorde en bra flyttstäd för oss. Med vänliga hälsningar Thomas och Marianne (båda 65+) Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-25

  Insamlad av företaget
  Zaidi F skrev om Städarna i Göteborg AB
  Jag har fått hjälp med flyttstädning. Uppdraget bokades genom flyttbolaget som jag hade att flytta mina saker.
  Jag är mycket nöjd med den utförda städningen.
  MVH Zaidi Folias Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Gunnel M skrev om Städarna i Göteborg AB
  Fönstren blevmkt fina. Bra utfört, en del fönster är svåra att tvätta utifrån. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Ellen W skrev om Städarna i Göteborg AB
  Bra bemötande från personal. Men ojämn kvalité på städningen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Ingela G skrev om Städarna i Göteborg AB
  Behövde med kort varsel få en fönsterputsning
  Utförd och detta fixade Örgryte Städ!
  Smidigt och proffsigt! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-23

  Insamlad av företaget
  Aina J skrev om Städarna i Göteborg AB
  Beställde en flyttstädning men resultatet var mycket dåligt. Badrummet var dåligt städat. Bakom spisen var det inte städat och lister runt kylskåpet var inte rena. Två fönster var också mycket dåligt rengjorda. Innerdörrar och lister inte rengjorda.
  Så dåligt resultat att vi tog dit ett annat företag som städade om och vi fick riktigt städat. Läs mer
  2017-04-24 Städarna i Göteborg AB svarar Aina J
  Hej Aina,
  Tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse, och det är synd att vi inte fick återkomma enligt garantin som ger er rätt till garantiåtgärd för att få städningen godkänd.
  gillar detta
 • 2017-04-23

  Insamlad av företaget
  Eva S skrev om Städarna i Göteborg AB
  Örgryte Städ gjorde väl i stort sett det de ska. Något missnöjd med några ytor som åtgärdades efter mitt påpekande. Läs mer
  gillar detta

Bästa lokalvårdarna i Göteborg:

4.7 i betyg av 994 omdömen
Björn M Björn M tycker:
“Så fantastiskt bra!! Allt från...” Läs mer
4.3 i betyg av 332 omdömen
4.7 i betyg av 211 omdömen
4.7 i betyg av 157 omdömen
4.8 i betyg av 55 omdömen

Karta

Kategorier