Alla kategorier Lokalvårdare Skåne Lund Städexpressen i Lund AB
Större karta Vägbeskrivning

Städexpressen i Lund AB

Skarpskyttevägen 7, 226 42 Lund

1.6 i betyg av 10 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 20 rekommendationer
Höjagatan 3, 21233, MALMÖ
F&D Damaju Städ
Marija S:
Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommen...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 10 kunder tycker om Städexpressen i Lund AB

 • Stina H
  Stina H skrev om Städexpressen i Lund AB
  På hemsidan fick jag ett seriöst intryck och fick en offert och en bokningsbekräftelse när jag bokade flyttstäd i Västerås.
  Personalen kom enligt avtalat och allt verkade bra. När jag kommer tillbaka dagen efter så är städningen långt ifrån färdig. Smutsiga, klibbiga golv, flottig fläktkåpa, ej avkalkat i badrummet, smuts kring ugnen, diskmaskin, tvättmaskin osv. Det var smuts överallt. Kylskåpet var stängt och det stank unket när jag öppnade. Jag ringer, de kommer tillbaka och skall bli klara med kompletteringen på 30min (väldigt kort tid tyckte jag). När jag är tillbaka så är det fortfarande inte klart. Jag får hjälpa dem med städningen och visa dem hur de skall göra rent och säga till när de skall byta till en ren trasa osv. De använde skruvmejslar för rengöring av hård sittande smuts!? Var helt slut när detta var färdigt. Fick ingen kompensation för detta. Jag kan inte rekommendera detta oseriösa företag till någon.
  gillar detta
 • Pontus A
  Pontus A skrev om Städexpressen i Lund AB
  Bokade in flyttstädning två månader i förväg via formuläret på deras hemsida. Fick snabbt en bekräftelse som såg seriös och riktig ut. Men när dagen för den inbokade städningen kom fick vi aldrig något samtal. Försökte nå dom via de två uppgivna telefonnumren men fick inte svar, varken vid påringning eller via sms.

  Högst oseriöst företag som jag å det starkaste avråder alla från att anlita.
  gillar detta
 • Roger C
  Roger C skrev om Städexpressen i Lund AB
  OSERIÖST! Offert och bokningsbekräftelse för flyttstädnong såg jättebra ut. Men dom kom aldrig. Gick inte att få tag på dom per telefon! Ringde dom 20 ggr, lämnade meddelanden på svararn och mailade dom. Fick ett SMS på midsommarafton med en "bullshit" förklaring och besked om att de inte hinner. Så där står man 2 (röda) dagar kvar till slutbesiktning av lägenheten! Fruktansvärt oseriösa och oansvariga!!!!
  gillar detta
 • 19540212 A
  19540212 A skrev om Städexpressen i Lund AB
  Detta företag är katastrof!

  De jobbar även i Göteborg.

  De har ingen kundtjänst eller liknande. Man kan inte nå de via telefon även om deras hemsida säger att man kan detta.

  De kan inte städa. Missat i toaletten, ej avfettning , ej avkalkning, ej fönsterkarmar. Förstört badkar, spis och fläkt.
  Förstört tvättmaskin och torktumlaren! De som de gjorde ok var fönsterputs men ej runt karmarna!!!
  gillar detta
 • Emma H
  Emma H skrev om Städexpressen i Lund AB
  Efter kontakt med företaget så får jag reda på att man inte kan boka en tid till när städet ska utföras, utan de ringer 30 minuter innan de kommer. Detta gör att jag och min sambo får sitta standby hela dagen och vänta på deras samtal så jag kan släppa in dem i lägenheten som ska städas. Runt två på eftermiddagen ringer de och säger att de kommer om 30 minuter. De blir insläppta, tar ett varv i lägenheten och säger "okej". Jag ber dem ringa när de är klara så jag kan komma tillbaka och låsa dörren. De svarar att de kommer att ringa 30 minuter innan de är klara. Eftermiddagen går, det blir kväll och jag har fortfarande inte hört något. När klockan är 19.00 går jag till lägenheten för att se när de är klara. Kommer in i lägenheten och där är inte städat alls. Dessutom är ugnsluckan öppen och på 50 grader!?! Får ingen kontakt per telefon, tillslut får jag tag på dem via mail. I mailet beklagar de att de inte hört av sig, och skyller sedan på att det är högsäsong och att lägenheten ansågs extra smutsig och de hade därför inte tid att städa detta denna dagen. Återigen: ingen som kontaktat oss plus att de inte sa något om att de inte hade tid att städa lägenheten då de gick runt och kollade vad som skulle städas! Fruktansvärt dåligt!! Dom har slösat bort hela min och min sambos dag och de har fortfarande inte städat!! Skulle aldrig få för mig att kontakta städexpressen igen och kommer verkligen inte rekommendera dem till någon!
  gillar detta
 • Johan
  Johan skrev om Städexpressen i Lund AB
  Jag kontaktade Städexperssen för att utföra en flyttstädning. De kan inte ange en tid när dem kan komma utan vill ringa en halv timma innan. Fine. Dagen innan undrade jag om dem kunde åtminstone berätta om det blir förmiddag eller eftermiddag? Jag har ju jobb och barn att sköta. Men icke. Kl 17:30 på Fredag ringer en person som pratar Engelska och säger han ska städa min lägenhet. Jag står och handlar två mil ifrån lägenheten. Min spontana reaktion blir, nej du, det är försent nu. Klockan kommer att vara 18:00 när dem är framme. Men så ringer hans chef och berättar att dem minsann kan utföra detta arbete I princip hur sent som helst och att om jag inte går med på det ska jag betala 25% av kostnaden. Samtidigt talar han om för mig bestämd att jag ska respektera dem och inte använda ord som fan och helvete när jag pratar med dem... Fine. Vi bestämmer att dem får städa ändå.
  Väl vid lägenheten möts jag av fyra-fem killar där ingen pratar Svenska. Vi kommunicerar på Engelska och han jag pratar med säger att det tar ungefär två timmar. Jag ber honom ringa när dem är klara.
  Klockan 20:40 åker jag till lägenheten igen, och dem är borta. Inget samtal om att dem blev klarar och lägenheten lämnat olåst. Jag går in och upptäcker att spegeln till badrums skåpet är borta, torktumlaren är full av vatten och det ligger skräp kvar lite här å var.
  Jag kontaktar deras chef via sms och får svar att vi får ta den diskussionen imorgon. Dagen efter åker jag dit och I dagsljus upptäcker jag många fler brister. Tar kort och mailar över och frågar när dem kan åtgärda. I samband med detta framkommer det att dem hade haft sönder spegeln och kan ersätta den mot bevisat kvitto. Vi kommer överens om Tisdag förmiddag för att åtgärda bristerna. Gott.
  Tisdag kl 08:06 ringer dem och berättar att dem är på väg. Jag lämnar jobbet och åker för att möta dem. 08:40 dyker fyra killar upp. Tre från tidigare gänget och en ny kille som kan prata Svenska. Tre av dem går in med skorna på, I en lägenhet dem själva städade tidigare. Jag tanker OK dem kanske tänker städa golvet igen????
  Dem börjar fråga punkt för punkt vad som är fel, trots att jag har I förväg skickat blider och mailat detaljerat info om sakerna som ska åtgärdas. Dem påstår att fläckarna jag anmärker på går inte att ta bort men när dem gnuggar lite hårdare så funkar det....Sedan börjar dem prata arabiska med varandra, utan att veta att jag är upvuxen i mellan östern och kan flytande arabiska.
  Den ena säger till sin Svensktalande kollega att lägenheten var väldigt smutsig som om djur bodde I den. Jag tror inte mina öron.... men låter bli att kommentera.
  Efter ett tag påstår samma person på arabiska igen att jag själv har lagt ut damm I köket och det är inte rester från tidigare standing. Åter igen, jag tror inte mina öron....
  Efter ett tag frågas jag om det är mer saker som bör åtgärdas, nu står vi I badrummet där den svensktalande av dem rengör torktumlarens filterhållare som var fortfarande full av ludd. Jag påpekar till en av dem att visa kakelskvior behöver torkas av fotfarande varvid killen vid torktumlaren säger till den andra "låt bli, jag XXXX hans mamma" upprepade ganger.
  Vid det här läget vet jag inte längre vad jag ska säga och går till köket. Dem kommer efter mig och frågar om jag är nöjd. I akut behov av att bli av med dem, svara jag "JA".
  Jag har kontaktat deras bokningsmottagare och hon ber om ursäkt men vad hjälper det???? Jag meddelade också att jag betalar fakturan och vill inte veta av dem mer. Jag tar hand om eventuella brister och spegel kostnaden bara jag slipper se dem igen.
  Så passa er för dessa oseriösa, respektslösa människor. Jag kan bara undra hur mycket svordomar övriga kunder har fått höra utan att förstå det...
  gillar detta
 • Oskar T
  Oskar T skrev om Städexpressen i Lund AB
  Detta är ett mycket dåligt och ohjälpsamt företag. Vill varna er för att anlita AB, de misslyckades med nästintill samtliga punkter på besiktningsprotokollet för en flyttstädning i Laholm. Uppföljde inte sen heller sin garanti om återstädning. Dessutom har de en helt obefintlig kundkontakt! Välj ett annat företag.

  Hälsningar en missnöjd kund
  gillar detta
 • Joel J
  Joel J skrev om Städexpressen i Lund AB
  Städexpressen hyrdes in för att göra en flyttstädning av vår villa i Kalmar.
  Vi blev allt annat en nöjda.
  Mailkontakten vid beställning av jobbet var det ända som funkade.
  2 dagar innan städningen skulle utföras mailade de och ändrade dag för städningen.
  Efter första försöket var det fortfarande ordentligt smutsigt.
  När de kom tillbaka för att åtgärda felen hade de en otrevlig attityd, och det blev långt ifrån noggrant städat även efter det besöket.
  Efter all energi som vi lade ner på att få dem att städa så ångrar vi att vi inte gjorde det själva!
  Mycket missnöjd!
  gillar detta
 • Robin J
  Robin J skrev om Städexpressen i Lund AB
  Efter samtal med företaget gjordes städningen om. Var noga med att inspektera inom 3 dagar efter att arbetet är utfört!
  gillar detta
 • Isabel F
  Isabel F skrev om Städexpressen i Lund AB
  När jag skulle flytta visste jag inte om jag skulle anlita en städfirma till flyttstädningen eller städa själv. Jag valde till slut att anlita en städfirma och det blev Städexpressen. De hade nämligen städat i den lägenhet som jag skulle flytta in i och jag blev mycket imponerad då. De gjorde mig inte besviken när de städade min gamla lägenhet utan utförde ett superbra jobb!

  Jag bokade även in firman för en storstädning och funderar på att anlita dem igen för regelbunden hemstädning :-)

  // Isabel F.
  gillar detta
Kategorier