Alla kategorier Lokalvårdare Stockholms län Sundbyberg Stockholm Städgruppen AB

Stockholm Städgruppen AB

Stallgatan 23, 174 66 Sundbyberg — Visa karta

3.8 i betyg av 64 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 119 rekommendationer
Marknadsvägen 85, 18377, Täby
Clean Living AB
Robin L:
Fungerade klockrent från första kontakt! Riktigt nöjd med deras arbete. I framtiden kommer jag kontakta Clean Living AB.

Lokalvårdare nära Stockholm Städgruppen AB:

Vretens Städ AB

Vretens Städ AB

39 recos
Friluftsvägen 22, SUNDBYBERG
Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och priv... Läs mer ›
Vretens Städ AB
Lisa G:
Vi anlitade Vretens städ för flyttstädning. Allt funkade jättebra med bra bemötande och, det viktigaste, ett alldeles rent hem till de som s...
Hygienteknikerna i Stockholm AB

Hygienteknikerna i Stockholm AB

45 recos
Suddagummans Gata 7, BROMMA
Vi erbjuder hushållsnära tjänster samt städning i kontor och butik. Vi är flexib... Läs mer ›
Hygienteknikerna i Stockholm AB
Katarina P:
Mycket gott bemötande. Snabb återkoppling och flexibelt i bokning av tid. Mitt radhus blev skinande rent. Till och med icke renoverade utrym...
En Renare Vardag

En Renare Vardag

135 recos
Storgatan 104 B, SOLNA
En Renare Vardag erbjuder städtjänster för både företag och privatpersoner med h... Läs mer ›
En Renare Vardag
Robert R:
Alltid punktliga, samt mycket trevlig personal.
SS-Service

SS-Service

164 recos
Viltorpsbacken 55, VÄLLINGBY
Serviceinriktad personal, effektiva städmetoder och miljömärkta rengöringsmedel,... Läs mer ›
SS-Service
Jesper S:
Snabbt, smidigt och vänligt bemötande. Rekommenderas!
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 64 kunder tycker om Stockholm Städgruppen AB

 • Majd A
  Majd A skrev om Stockholm Städgruppen AB
  ANLITA INTE. Bluff företag rakt igenom.

  Efter "städningen" så hade de varken rengjort ugnen, micron, hyllor eller moppat golvet. Även fönstret var ett bekymmer.

  Efter klagomål och bilder så svarar de 2 dagar efter med påhittad lag om att de har rätt att inte åtgärda problemet om det inte är inom 35h.

  Till slut skickas det en ny städare som har med sig endast en trasa!!?och inget annat städmaterial som exempelvis dammsugare eller köksrengöringsmedel.


  ANLITA EJ! ANLITA EJ!
  gillar detta
 • Rikard S
  Rikard S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Flyttstäd:
  Oerhört dåligt städat.
  Dessutom var två badrumsskåp var genomblöta som om man spolat dem med duschslangen. Ett av skåpen gick inte att rädda varpå företaget ombads att erätta detta skåp i sin helhet. Detta ville man inte göra utan de ville själva "fixa" skåpet.
  Orimligt!

  Oerhört dåligt kundbemötande och vilja att hantera fel när det handlar om fel som de har orsakat.

  Jag skulle aldrig någonsin släppa in dessa individer i mitt hem.
  gillar detta
 • Karin J
  Karin J skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade Stockholm städgruppen AB för flyttstädning. Flera ytor var väldigt bra gjorda som spis, ugn, dusch mfl. Hade missat lite fläckar på golv och väggar. Kundtjänst var mer än tillmötesgående och hjälpte mig med fakturan då jag inte var helt nöjd! Nästa gång blir nog städning bättre!
  Karin J gillar detta
 • Johannes B
  Johannes B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade för storstädning och vart jätte nöjd med resultatet. Städerskan var superduktig och lyckades få bort fläckar som vi har kämpat med länge. Kommer definitivt anlita dem igen nån gång.
  gillar detta
 • Jenny K
  Jenny K skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade för städ och det blev jätte fint! Min lägenhet har nog aldrig varit så ren. Kommer definitivt anlita den igen och rekommendera till kompisar!
  Agnes B, Jenny K gillar detta
 • Agnes B
  Agnes B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi använde oss av Städgruppen för vårstädning samt fönsterputsning. Allt gick utmärkt bra! Vi vart jätte nöjda. Snabbt svar via mail, tydlig offert, lyhörda och mycket proffsiga. Städerskorna kunde inte så bra svenska men vi förstod varandra lätt ändå och dem var ordentliga och trevliga. Fönsterputsningen får en riktig plus, våra fönster har nog aldrig glänst som nu. Vi funderar på att anlita dem för regelbunden städningen varje eller varannan vecka i vår nya lägenhet. Familjen Berg.
  Agnes B gillar detta
 • Elin H
  Elin H skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Skitdålig städning och ohjälpsamma.
  Rikard S gillar detta
 • Carolina
  Carolina skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Städningen blev bra, det kom en tjej som jobbade på hårt men hon kunde varken svenska eller engelska vilket gjorde att vi inte kunde kommunicera över huvudtaget.

  Vi hade även bristande mejlkontakt med ekonomiavdelningen, både i mån av svarstid och kommunikation. Vi hade mejlat om att få ändra beställare på fakturan, och betalade t.o.m. en liten avgift för den tjänsten. Efter några dagar mejlade vi om att vi fortfarande väntade på den nya fakturan och fick ett otrevligt svar tillbaka "Hur tänkte ni att vi ska ordna det?" trots att han innan svarat att de skulle ordna detta och därav den extra avgiften som vi betalade. Sedan fortsatte mejlkontakt om hur detta skulle ändras, Dmitrij (som svarar för deras ekonomi) OK:ade men fortfarande gjordes inget åt detta från deras håll och nu två veckor senare har vi fått ett brev från Skatteverket med oändrad beställare.

  Att vi från början la in fel beställare är absolut vårt fel men detta bör inte vara några problem att ordna. Både jag och min sambo har erfarenhet inom både kundreskontra och leverantörsreskontra. Det tråkiga är att han säger att han kan fixa det, ber oss betala en avgift för det och sedan skiter i att leverera till sina kunder. Extremt dålig service!
  Rikard S gillar detta
 • Johanna S
  Johanna S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi anlitade företaget för flyttstädning och tyckte dem utförde ett bra jobb. Lätta att få kontakt med, professionella och god service. Tog till sig alla önskemål och skötte allt enligt överenskommelse.
  Agnes B gillar detta
 • Jesper A
  Jesper A skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Varning för oseriöst företag!

  » Bröt avtal
  » Fälldes av Allmänna reklamationsnämnden
  » Vägrade betala

  Läs mer på https://jesperahlin.com/2017/03/21/anlita-aldrig-stockholm-stadgruppen-ab/
  Rikard S, Magnus O gillar detta
 • Peter L
  Peter L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Akta er för detta EXTREMT oseriösa företag.

  Beställde flytt städ för cirka en månad sen nu, vi klickade i dom extra "städ" flikarna som fans så som städning av inglasad balkong etc.

  När personen i fråga som skall städa dyker upp har vi en person som inte pratat engelska, inte svenska, inte tyska, franska, spanska eller något internationellt språk så vi kan förstå varandra, utan hon står där som ett frågetecken när jag frågar var dammsugaren är, (hon hade ingen med sig) jag frågar om hon har nån stege med sig då det är 3m upp till tak och samtliga garderober är på 2meter + lite till cirka. Och inget svar då heller.

  Men jag blir aningen fundersam när jag kommer till lägenheten efter dom ska ha "städat" då det första jag ser är in gnuggad skit på golvet som inte ens var där när vi lämnade över lägenheten till er på Stockholm städgruppen. Samtliga avlopp och vattenlås är inte rengjorda, fönsterkarmen/fönsterbräda/lister, är inte rengjorda, alla skåp är inte rengjorda, ugnen ser nästan värre ut än innan ni kom dit då det är massa fett och skit inne i ugnen (har förmodligen inte använt ugnrengörningsmedel) alla garderober har ett ca 1 cm tjockt damm lager på sig. Samtliga armaturer till belysningen är skitiga. Jag kan fortsätta i evigheter.

  Men det här var efter FÖRSTA städningen. Dom skulle komma tillbaks dagen efter och ta det dom "missat".

  Ännu en gång kommer en person som inte pratat någon svenska/engelska/franska/spanska utan han står också som ett frågetecken, samma sak här, ingen damsugare, ingen stege, inte ens en mopp? Jag försöker visa han var dom missat då han inte förstår ett ord av det jag säger och han nickar bara och jag tror allt är frid och fröjd. Dagen efter återvänder vi för att inspektera städningen, döm av min förvåning när det ser lika skitigt ut. Vet inte vad han gjorde i lägenheten? Tog en kopp kaffe och njöt över utsikten av Mälaren?

  Vi kontaktar då företaget och säger att vi absolut inte kommer godkänna någon faktura då allt detta strul senarelagde köparens inflytt vilket INTE är okej. Då försöker ni skylla ifrån er att vi inte har klickat i dom tillvalen så som rengöring av avlopp osv. Men det finns inga såna tillval? Slutade med att vi tog in en ny SERIÖS firma som under bevakning av köparen av lägenheten kunde konstatera att dom varit där i 7 timmar, UTÖVER dom 2 dagarna ni hade varit där, hur är det ens möjligt att säga att man har varit och städat.

  Kommer, likt som många andra anmäla er till konsumentverket då ni skickar ut en faktura på ett jobb ni inte ens genomfört.

  Och ett litet tips, ni jobbar med SERVICE, då bör man vara trevlig mot sina kunder och inte skrika "va fan, jag fattar inte ens vad du menar, ring inte mig", vafan är det för svar?

  Och det här är en lägenhet som byggdes 2 år innan själva städningen, så kom inte och säg att lägenheten var i dåligt skick innan då den var av absolut toppskick (förutom eran städning)

  Hälsningar Peter
  Rikard S, Magnus O, Jesper A gillar detta
 • Eva L
  Eva L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Beställde flyttstädning från Stockholm städgruppen AB, med avfrostning av frys. Först och främst var damen som skulle städa sen, flyttstädningen var inte bra den heller. Och avfrostning av frys glömde hon. Ringde företaget och de hämtade mina nycklar och åkte till lägenheten och korrigerade felet, men resultatet blev inte alls godkänt. De hade lämnat gammalt skräp efter sig och använt sig av smutsiga trasor då hela kyl och frys stank. Rekommenderas ej. Man får väl vad man betalar för.
  Magnus O, Jesper A gillar detta
 • Teresia
  Teresia skrev om Stockholm Städgruppen AB
  De kom i tid och städade, men missade viktiga delar som toalett, fönsterbrädor och diskmaskin. Blev pinsamt för mig när hyresvärden fick göra rent min toalett för att vi inte hann reklamera städningen innan nästa hyresgäst kom. Klagade och bad om avdrag då städningen inte uppfyllde garantin, men de svarade kort och utan ursäkt "Tråkigt att höra att det blev inte godkänt. Dock vi är ganska tydliga med våra villkor."
  gillar detta
 • Arno W
  Arno W skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Jag behövde flyttstäd väldigt omgående och som tur hittade dem snabbt tid åt mig. Jätte trevligt bemötande och noggrant städat. Rekommenderar starkt detta företag!
  Agnes B gillar detta
 • Margareta C
  Margareta C skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Tack för städningen! Jag är så nöjd. Det var otroligt välstädat o glänste i badrummet o spisen såg ny ut!
  Jag kommer verkligen rekommendera er till alla jag känner som behöver städhjälp.
  Ni får tacka de som städade och hälsa från mig.

  Med vänliga hälsningar, Margareta.
  Agnes B gillar detta
 • Magnus J
  Magnus J skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Bokade flyttstäd med detta bolag. De har ingen aning om vad Flyttstäd innebär, svårt att kommunicera då de inte pratar svenska eller engelska. De skickade ny städare för att städa om men lila dåligt.

  Det är nästa komiskt hur dåligt detta var. Jag fick bokat annat bolag, dock anser dessa att jag ska betala faktura...jisses.
  Rikard S, Magnus O, Jesper A gillar detta
 • Eric J
  Eric J skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi bokade både städ och flytt via detta företag.

  Städerska 1 timmes sen ankomst på lördag morgon. Städerskan lägger efter avklarad städning nyckeln i fel brevlåda trots att vi visat denne exakt brevlåda genom att peka och ange namn (vilket är samma som på dörren). Då vi hade överlämning av lägenhet i samband med detta så ledde det till stora bekymmer.

  Vi fick betala för 3,5 timmars restid (a 960 kr) avseende "utkörningsavgift" dvs företagets transport fram och tillbaka från sin adress till vår. Vi bor på Södermalm...

  Fakturan landade på 9.938 kr för en flyttstäd av en lägenhet på 58kvm och 2,5 timmars tidsåtgång för själva flytten
  Rikard S, Magnus O, Jesper A gillar detta
 • Idun H
  Idun H skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Tack det blev jätte fint! Bra service, trevligt bemötande.
  Agnes B gillar detta
 • Linn Å
  Linn Å skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Mycket nöjda med flyttstädningen. Hade inga anmärkningar.Företaget får högsta betyg av oss!
  gillar detta
 • Nicklas W
  Nicklas W skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Fick ett oerhört bra intryck av företaget. Punktuella, god service, lätta att nå och väldigt snabba i respons. Jag är glatt överraskad. ( Anlitade för flytt och flyttstäd)
  Agnes B gillar detta
 • Klara F
  Klara F skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Har inget att klaga på, bra städat!
  Agnes B gillar detta
 • Charlotte T
  Charlotte T skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade för flytt och flyttstäd. Mycket bra utfört arbete!
  Först flytten, grabbarna jobbade väldigt effektivt men försiktigt, så inga möbler eller kartonger gick sönder eller skadades. Flyttstädningen gick också utmärkt. Hade inga anmärkningar på det.
  Vi kände att företaget är väldigt pålitligt, dem jobbar verkligen med omsorg.
  Agnes B gillar detta
 • Johannes B
  Johannes B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Hemstäd.
  Grymt bra städat, vi är nöjda :)
  Agnes B gillar detta
 • Fanny L
  Fanny L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Bra utförd städning! Bra pris och allt gjordes enligt det som har utlovats.
  Agnes B gillar detta
 • Lovisa N
  Lovisa N skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Stockholm Städgruppen är bästa vi har haft hittills. Jag och min sambo har anlitat många olika städföretag och hittade aldrig någon som städade perfekt eller iallafall så att vi blev nöjda. Städgruppen lyckades utmärkt! Vi hade inget att säga till om.

  Nu har dem städat hos oss i några veckors tid (städning på helgen varannan vecka) och allt funkar som det ska. Vi kan själva bestämma tiden städerskan ska komma till oss vilket är väldigt bekvämt tycker jag. Kvinnan som kommer är väldigt duktig! Mycket ordentlig!
  Agnes B gillar detta
 • Matias S
  Matias S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade för flyttstäd. Både jag och de nya ägarna godkände städningen. Jag personligen fick ett mycket proffesionellt intryck av företaget. Hade inga problem med tider eller något annat. Därav högsta betyget!
  Agnes B gillar detta
 • Lisa A
  Lisa A skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi har använt oss av Städgruppen i ett par år nu. Dem har fått städa vårat hus. Jag har hittills alltid varit jätte nöjd med resultatet.Städerskorna (det brukar komma två stycken) är väldigt noggranna och tar sin tid för att för att göra det rent och fint i huset.

  Företaget är väldigt bra på att ta till sig våra önskemål om sådana finns ibland. Om man t ex vill lägga extra tid på något speciellt ifall det ser riktigt skitigt ut. I överlag tycker jag att vi har fått bra kontakt med företaget, väldigt lätta att prata och komma överens med.
  Agnes B gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Stockholm Städgruppen fick städa i vår lilla tvåa och det har gått kanon! Hade inga som helst anmärkningar.
  Vi la till avfrostning och inglasad balkong som kostade lite extra.
  Agnes B gillar detta
 • Cecilia N
  Cecilia N skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Hejsan!

  Jag tycker "Städgruppen" har bra kvalité på sitt arbete. Jag bokade hemstäd några gånger och har aldrig blivit missnöjd. Dem lyssnar väldigt noga och tar till sig alla önskningar man har.
  Agnes B gillar detta
 • Lars D
  Lars D skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi bokade flyttstäd och fick bra bemötande och jätte god service. Företaget jobbar extremt noggrant och effektivt.
  gillar detta
 • Sussanna U
  Sussanna U skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi har använt oss av Stockholm Städgruppen i ca 4 och har alltid varit nöjda med städningen sen hela första början. Det är alltid trevligt att komma hem efter att dem varit hos oss då det är mycket rent och fint.

  Stort tack från trogna kunder!
  gillar detta
 • Linnea B
  Linnea B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Hemstäd.

  De är väldigt flexibla och trevliga att ha o göra med. Jätte noggrant utfört arbete. Bra jobbat!
  gillar detta
 • Erik N
  Erik N skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Fick hjälp med flytten och flyttstäd. Allt gick utmärkt!
  gillar detta
 • Peter M
  Peter M skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Proffsiga, kommer i tid, grymt bra jobbat!
  gillar detta
 • Beatrice T
  Beatrice T skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Tackar för ett mycket proffesionellt bemötande! Städningen utfördes enligt det som hade utlovats och till ett mycket bra pris.

  Har rekommenderat er till några av mina vänner och ett par är intresserade av att anlita er för flyttstädning.
  gillar detta
 • Maria E
  Maria E skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Vi har anlitat Stockholms Städgruppen tidigare och för inte så länge sedan fick vi kontakt med dem igen.
  Både då och nu vart vi väldigt nöjda med resultatet.

  Vi bokade städning båda gångerna. Städtjejen gjorde ett jätte fint jobb. Kan verkligen tänka oss att anlita Städgruppen fler gånger.
  gillar detta
 • Gunilla H
  Gunilla H skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Hej!

  Stockholm Städgruppen är väldigt pålitliga. Vi har anlitat dem flera gånger för att städning. Vår villa är relativt stor därför skickar företaget flera tjejer. Det tycker vi var bra genomtänkt! Det är lätt att komma överens med företaget angående tider eller vissa specifika önskemål angående städningen. T ex önskade vi frys avfrostning och en annan gång extra uppmärksamhet på fönstren (dem blir väldigt skitiga under våren). Allt utförs som ska ingå.

  Tjejerna i sin tur städar väldigt fint och noggrant. Vi har hittills alltid varit nöjda. Dem lägger extra tid på vissa grejer om det så behövs och är väldigt alerta.

  Måste tillägga att personalen i överlag är väldigt trevlig och engagerad!

  Tack så jätte mycket för ert jobb!
  gillar detta
 • Victoria F
  Victoria F skrev om Stockholm Städgruppen AB
  De gjorde ett jätte bra jobb, kom i dit och var supertrevliga.
  gillar detta
 • Filip B
  Filip B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Bokade flyttstädning, packning och flytthjälp.
  Flytten och packningen gick smidigt.Vi fick hjälp av två flyttkillar som var väldigt seriösa och tog bra ansvar.

  Flyttstädningen var både vi och dem nyinflyttade nöjda med.
  gillar detta
 • Henrik B
  Henrik B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Perfekt städning och trevlig personal , vad mer önskas? Kan utan tvekan säga att hittills är Städgruppen bästa vi har haft.
  gillar detta
 • Therese U
  Therese U skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Hej,
  vi bokade Städgruppen för flyttstäd och både vi och dem nyinflyttade godkände städningen. Jätte trevliga tjejer kom och städade helt fläckfritt, det fanns inget att påpeka om. Vi funderar på att anlita dem för regelbunden städning i vårat nya hus.

  Stort tack!
  gillar detta
 • Dennis S
  Dennis S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Grymt bra jobbat! Jag och min sambo är jätte nöjda. Det var några vänner som tipsade om er till oss och vi bokade en städning direkt. Kommer lätt anlita er fler gånger!
  gillar detta
 • Jenny L
  Jenny L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Städgruppen får utan tvekan högsta betyg! Mycket väl utförd städning, noggrant och snabbt.
  gillar detta
 • Karin S
  Karin S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Har bara positiva erfarenheter av Städgruppen. Kan varmt rekomendera!
  gillar detta
 • Thomas M
  Thomas M skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Supernöjd med städningen. Väl utfört in till minsta detalj!
  Karin S gillar detta
 • Paula B
  Paula B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Rekomenderas! Helt utmärkt städat, jag kunde inte varit nöjdare. Kommer definitivt anlita städgruppen igen.
  Karin S gillar detta
 • Jonathan L
  Jonathan L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  blev jätte nöjd med städningen, trevlig personal och till bra pris!
  Karin S gillar detta
 • Åsa L
  Åsa L skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Anlitade Städgruppen för flytt och flyttstäd och både gick alldeles utmärkt! Flyttmännen arbetade flitigt, hade inga problem med att lite våra möbler till dem. Städerskorna var också väldigt duktiga, arbetade väldigt noggrant. vi är jätte nöjda!
  gillar detta
 • Albert B
  Albert B skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Väldigt bra kvalité på städning till ett mycket rimligt pris!
  Karin S, Jonathan L gillar detta
 • Ella S
  Ella S skrev om Stockholm Städgruppen AB
  Tack för ett bra jobb, det blev snyggt och fräscht hemma. Har redan rekomenderat er till mina vänner!
  Karin S, Jonathan L gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Stallgatan 23, 174 66 Sundbyberg
Kategorier