Alla kategorier Begagnade bilar Stockholms län Nacka Stockholms Bilgrupp

Stockholms Bilgrupp

Hantverkarvägen 40, 136 44 Handen — Visa karta

4.3 i betyg av 194 rekommendationer
Funderar du på att sälja eller byta din bil? Kontakta oss med information som registreringsnummer, hur långt bilen gått, vilken utrustning den har, vilket skick den är i och huruvida det finns sommar- och vinterdäck så hör vi av oss så snart vi kan.

Är det snarare köptankar du går i? Se de bilar vi har inne just nu på vår hemsida eller kom förbi och se dem med egna ögon. Vi erbjuder garanti genom AutoConcept och samarbetar med många stora finansbolag, t.ex. DNB, Nordea, Santander och WASA Kredit, för att du ska kunna hitta en så bra finansieringslösning som möjligt.

Vi levererar bilen hem till dörren vid behov. Hör med din säljare om pris och mer information.

Välkommen till Stockholms Bilgrupp - när du vill betala lite mindre!
Stängt just nu
Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: 11:00-15:00
 

Läs vad 194 kunder tycker om Stockholms Bilgrupp

 • Emad D
  Emad D skrev om Stockholms Bilgrupp
  Trevliga men inte så super organiserade, tog mer än en vecka att genomföra ägarbyte och fixa gratis försäkringen trots att jag jagade dem. Inte ok.
  Bra pris på bilarna men de kan ha skönhetsfel därav priset.
  gillar detta
 • Tomas S
  Tomas S skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket bra bemötande. Smidig affär.
  gillar detta
 • Sara M
  Sara M skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Trevligt mottagande, bra service, snabb på att svara på mail vid frågor.

  kunde haft lite bättre koll på annonsen samt att ha alla papper klara vid affären (servicepapper tex)
  gillar detta
 • Mike c
  Mike c skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Great people. Andres was very helpful and the whole team were great but I would have liked the car to be clean when I picked it up. So only a 8.5 out of 10 for that little detail. But overall I would recommend them.
  gillar detta
 • Ann E
  Ann E skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket bra bemötande och utmärkt service
  gillar detta
 • Karl Erik H
  Karl Erik H skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket bra bemötande, trevlig och hjälpsam personal.
  gillar detta
 • Alexander M
  Alexander M skrev om Stockholms Bilgrupp
  VARNING! Säljarna har ett bedrägligt beteende. Säljer bilar med allvarliga fel.
  Sara B gillar detta
 • Edouard O
  Edouard O skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Bra bil till ett bra pris. Nöjd kund.

  Mvh
  Edouard
  gillar detta
 • Bengt Ingemar Q
  Bengt Ingemar Q skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Jag fick en mycket positiv upplevelse. Servicen var hög och jag kände mig som en viktig kund. Mycket bra service också skulle gärna rekommendera er till andra.
  gillar detta
 • Håkan N
  Håkan N skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Artur var ärlig, tillmötesgående och informerade väl. Bilen var i utlovat skick, mkt prisvärd. En liten del till en list saknades på railsen, den skulle komma på posten. Vi rekommenderar denna firma// Anna & Håkan
  gillar detta
 • Mikael C
  Mikael C skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Bra bemötande samt bra service
  gillar detta
 • Mats A
  Mats A skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Har handlat av Stefan i snart 10år...
  De säger en hel del....
  Kund fokus... Aldrig omöjlig att ha å göra med...
  Kan rekommendera....
  Tack för ett bra bemötande igen
  Mvh Matte
  2017-02-18 STHLMS Bilgrupp svarar Mats A
  Hej Mats,
  Ja, du är en av våra trogna kunder!
  Hoppas allt blev bra med bilen och att den går som en raket...

  Mvh
  Fredrik Åkerblom
  Mats A gillar detta
 • Arvid H
  Arvid H skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Här har ni en kanon bilförsäljare. Jag fick ett väldigt bra bemötande, då jag köpte bilen utanför arbetstid och Artur tog sig tid att vänta då jag åkt en bit. Bra service med snabb återkoppling efter affär på saker jag undrade över. Även tydlig och rak i förhandlar diskussionen. Kändes bra och tryggt att köpa bil av Artur. Dessutom är jag väldigt nöjd med min nya Pegeuot 508.
  gillar detta
 • Peter E
  Peter E skrev om Stockholms Bilgrupp
  Jag är 50plus och har köpt och ägt många bilar sedan jag var 18år. Jag har dock aldrig tidigare i mitt liv blivit så lurad som jag blev på Stockholms bilgrupp. Köpte en begagnad Toyota Rav4 som skulle vara i superskick. Tittade i bilregistret och bilen hade 2 ägare. Man hänvisade till en varudeklaration & allt var bra. Ack som jag bedrog mig. När jag körde hem visade det sig att lysena på bilen var trasiga. Motorgången var ojämn med onormalt hög bränsleförbrukning. Kopplingen låter, grenröret läcker samt bromsarna raspar & tar dåligt. Framvagnen klonkar & glappar när man kör över ojämnheter. Mailar men inget gensvar så jag åker dit. Efter lite om och men sätter sig en annan säljare med mig i bilen för att gå igenom punkterna då han ser att jag är upprörd. Vi tar en sväng & han bekräftar att de fel jag påpekar finns. Man ombesörjer sig att ordna dem. Väntar 3 dgr då han ringer och säger att bilen nu är fixad. Kommer dit och säljaren säger att han kört bilen & felen är åtgärdade. Kör där ifrån för att inse att inget är gjort åt motorgången. Bromsarna lika dåliga med samma missljud. Kommer hem för att konstatera att det läcker bromsvätska framför vänster bakhjul. Bilen är nu alltså farlig att köra. Jag åker tillbaka efter helgen för att jag vill att de tar tillbaka bilen då den är direkt farlig. De kan tänka sig köpa till baka bilen för 15000kr mindre än de sålde den för 10 dgr innan. Bussigt. Dessutom har jag inte fått ägarbeviset 13 dgr senare då jag kan konstatera att de gjort ytterligare 4 ägarbyten efter att jag betalade & skrev kontrakt på bilen.
  Jag tycker de är en skam för bilförsäljarkåren och om någon skulle få för sig at titta på bil hos dem så är mitt råd att springa så fort de kan för att inte råka lika illa ut som jag. Deras ord & varudeklaration ä inte värt vatten. Om man inte står bakom sin produkt i detta fall bilen man säljer så ska man inte ägna sig åt denna verksamhet
  2017-02-14 Stockholms Bilgrupp AB H svarar Peter E
  Hej Peter.
  Tråkigt att du känner så här.
  Du kom hit första gången för att du hade problem hos en annan bilhandlare där du bytt in din gamla Mini men bilen du köpte där hade något fel dom inte kunde ordna beskrev du för oss. Vi hjälpte till med kontakten med den andra handlaren för att lösa detta problem för dig då du ville köpa en bil du hittade hos oss.
  Att det sedan uppkom fel på vår bil var naturligtvis väldigt olyckligt,men vi har hela tiden haft en dialog med dig och tagit vårt ansvar för reparationer på den bilen.
  Att du sedan väljer att inte få bilen reparerad av oss utan absolut vill att vi köper tillbaka bilen är ditt beslut. Vi förklarade att du kommer förlora pengar på det förfarandet men du ville bara ha ett bud från oss. Och återigen,det var ditt beslut att ta det steget,vi stod beredda att reparera bilen och ge dig lånebil under tiden.
  Våra säljare har naturligtvis alltid svarat i telefon under förutsättning att inte alla suttit med kunder vilket händer rätt ofta,men då tar vår telefonistservice samtalen och lämnar meddelande för återkoppling.
  Att du tycker vi är en skam för bilförsäljarkåren får stå för dig,vi har och kommer alltid ha en bra relation med våra kunder och står bakom våra produkter och våra ord TILL 100%,kan du göra detsamma?
  Återigen tycker vi det är tråkigt att du upplevt ditt bilköp så negativt hos oss,vi strävar ALLTID efter nöjda och glada kunder vilket vi känner och vet att vi har.
  Vi önskar dig,från vårt hjärta,lycka till i din nästa bilaffär och hoppas att allt stämmer för dig där produktmässigt OCH känslomässigt.

  Med Vänlig Hälsning
  Stockholms Bilgrupp Norden AB
  2017-02-14 Peter E svarar Stockholms Bilgrupp AB H
  Jag kan absolut stå bakom det jag säger. Är det inte sant?? Känslomässig blir man då man känner sig lurad samt får betala dyrt för det. Jag står för det jag säger. Ni är vänliga tills bilen är såld sedan är det inte på samma sätt. Om du står bakom bilen du säljer och vill att kunden skall vara nöjd så kanske man borde lyssna och bemöta kundeni stället för att gömma sig.
  Hälsningar
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • EL MAY M
  EL MAY M skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket bra bemötande,bra service och mycket trevliga personal.jag är mycket mycket nöjd. Tack gör allt
  gillar detta
 • Thomas W
  Thomas W skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Fredrik Åkerblom är en jätte bra säljare. Man känner sig tryck och lugn. Han lyssnar och uppfyller det vi vill ha gjort på bilen som vi köpte. Det är inte många säljare som är som Fredrik. Kund bemötandet är utmärkt

  //Thomas wargkelius
  2017-02-10 STHLMS Bilgrupp svarar Thomas W
  Hej Thomas,

  Tack för det, blir mycket glad för Era fina ord..
  Vi tackar även för att Ni valde att köpa Er bil utav oss!

  Med vänliga hälsningar


  Fredrik Åkerblom
  Stockholms Bilgrupp AB
  gillar detta
 • Peter W
  Peter W skrev om Stockholms Bilgrupp
  Skulle inte rekommendera denna firma. Så länge allt funkar är det frid och fröjd. Men minsta komplikation så är det inte direkt medvind. Lägg märke till hur dem jobbar med att underhålla sitt namn på internet när dem inte har kunder i butiken. Minsta inlägg på RECO eller på Flashback eller andra siter så svarar dem inom väldigt kort tid, så kan lova att dem skriver ihop det själva. Många är kanske nöjda, då bilarna fungerat. Men dem riktigt nöjda kunderna är dem som märker att dem får stöd där det uppkommer komplikationer. Och där kan jag inte säga mkt positivt. Skulle gått på min frus första indikation - "Här ska vi inte köpa bil" Men men, är nu av med bilen, dock torskade jag 15 000:- på den för dem 20 milen jag kunde köra. Men ändå skönt att slippa både bil och kontakt med Stockholms Bilgrupp. Värt varenda spänn jag torskade bara att slippa prata med dem.

  Trist, men sant. Hoppas dem som köper bilar här får fungerande bilar.
  gillar detta
 • Martin J
  Martin J skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Bra service med trevlig säljare som även efter köpet vill att allt ska fungera och inte problem ska uppstå👍
  Även bra att han kunde hjälpa till att kolla dragkrok
  2017-02-07 Artur A svarar Martin J
  Tack Martin!

  Hoppas att Ni är nöjda med Eran nya VW Passat! Ni är välkomna att höra av Er och besöka oss I fall det uppstår funderingar eller frågor :)

  Med vänliga hälsningar / Artur Aramian
  gillar detta
 • Lenka T
  Lenka T skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Ett bra bemötande, Jag fick bra tips och bra förslag i samband med sökandet efter en bil passande handikapprullstol.
  gillar detta
 • Jan L
  Jan L skrev om Stockholms Bilgrupp
  Hej
  Jag köpte en Volvo S 80 av Fredrik Svahn den hade några fel som att bränslevärmaren inte startade, höger framstol gick inte att justera och parkeringshjälpen varnade nästan hela tiden.
  Det tog lite tid men nu fungerar allt, och jag är jätte nöjd.

  Med vänliga hälsningar.
  Janne
  gillar detta
 • Mohammad S
  Mohammad S skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Är nöjd av bilen jag köpte från Stockholms bilgrupp
  gillar detta
 • Roger W
  Roger W skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Helt suverän service,,inget tjafs utan felen fixade efter besiktning..Andres mkt,trevlig o med glimten i ögat

  ska du byta eller köpa bil kolla här först!
  gillar detta
 • EVA MARIANNE L
  EVA MARIANNE L skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket bra allt igenom. Trevligt mottagande och bra service.
  2017-01-30 Artur A svarar EVA MARIANNE L
  Tack Eva Marianne!

  Hoppas att Du är nöjd med Din nya Kia och tackar för att du valde att köpa den hos oss!

  Med vänlig hälsning / Artur Aramian
  gillar detta
 • Tony J
  Tony J skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Hej,supertrevligt bemötande,proffsigt skött allting.
  2017-01-26 STHLMS Bilgrupp svarar Tony J
  Tack Tony,

  Hoppas du blir nöjd med din fina nya bil och tack att du valde att köpa bil utav oss.

  Mvh
  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Daniel P
  Daniel P skrev om Artur Aramian en del av Stockholms Bilgrupp
  Bra kontakt och Artur höll vad han lovade.
  2017-01-27 Artur A svarar Daniel P
  Tack Daniel!

  Hoppas att Ni är nöjda med Eran nya AUDI A3! Ni är varmt välkomna till oss på Stockholms Bilgrupp när nästa bilköp blir aktuellt!

  Med vänliga hälsningar / Artur Aramian
  gillar detta
 • Veli-Matti V
  Veli-Matti V skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Fredrik haki minut Tukhoman keskustasta kun ilmoitin milloin olen siellä. Palvelu oli ystävällistä koko ajan ja minut huomioitiin auton ostajana kokonaisvaltaisesti! Valitsemani auto esiteltiin minulle perusteellisesti sikä opastettiin jatkon osalta hyvin. Suosittelen firmaa ja myyjää lämpimästi muillekin! Veli-Matti
  2017-01-27 STHLMS Bilgrupp svarar Veli-Matti V
  Hej Veli-Matti,

  Tack för din rekommendation, jag fick be en annan Finländsk kund att översätta =)

  Med vänliga hälsningar


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Lars
  Lars skrev om Stockholms Bilgrupp
  Var och kollade på en bil. De hade ingen koll på vilka garantier som gällde och blev arga när vi påvisade att de hade fel. Känns väldigt oseriöst så jag valde en annan handlare.
  gillar detta
 • Frida W
  Frida W skrev om Stockholms Bilgrupp
  Bra service och trevligt benötande!
  gillar detta
 • Ulrika L
  Ulrika L skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  super bra service snabba och trevliga
  2017-01-17 STHLMS Bilgrupp svarar Ulrika L
  Hej Ulrika,

  Tack för det... lycka till med din fina bil och tack att du valde att köpa bil utav oss!

  Mvh


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • lena a
  lena a skrev om Stockholms Bilgrupp
  Fick provköra en bil som dom inte hunnit lägga ut till försäljning ännu, de ville ha 79.900:-, gick tillslut ner till 70.000:-, men vi backade ändå.
  Ser nu några timmar senare att de lagt ut bilen på blocket för 69.900:-

  Tack men nej tack.
  2017-01-11 Stockholms Bilgrupp AB H svarar lena a
  Hej Lena,
  I detta fall är det så att ägaren, dvs. detta är ett försäljningsuppdrag där säljaren i slutändan avgör pris på bilen.
  Våran rekommendation är 79.900 kr för bilen, ägaren i detta fall var utav en annan uppfattning och ville sätta ett lägre pris i efterhand, vilket vi korrigerade direkt då vi inte bestämmer i detta fall.
  Tråkigt om Ni uppfattar det som om vi försökt hålla uppe priset, 69.900 kr är ett otroligt bra pris på denna bil!

  Mvh Stockholms Bilgrupp
  gillar detta
 • Asad B
  Asad B skrev om Stockholms Bilgrupp
  Inga konstigheter. Välbemötande personal, härlig service. Artur var ärlig och härlig! Han gav det lilla extra så att säga. Rekommenderar mycket!
  gillar detta
 • Nina L
  Nina L skrev om Stockholms Bilgrupp
  Fick vänta i 45 minuter på att provköra en bil och då hade vi ringt i förväg och frågat om vi behövde meddela innan vi kom hit för att kunna provköra bilen men det behövde vi inte enligt dem! Riktigt dåligt!
  gillar detta
 • Filip S
  Filip S skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Jag blev väl bemött på Sthlms Bilgrupp. Jag hade höga förväntningar på bemötande och service eftersom jag ägnat en del tid åt att sålla bort bilhandlare som verkade oseriösa. Jag blev inte besviken. Jag blev trevlig bemött vid ankomst och lyssnad på när jag beskrev vad jag sökte. Allt var kanon. Det enda negativa jag kan komma på än så länge är att försäljaren svarade någon eller några gånger för mycket i sin telefon efter att vi provat bilen och skulle avsluta affären. Men man ju rätt van vid att folk alltid är anträffbara och ibland svarar i telefon trots att man samtalar, så jag upplevde det inte som allt för störande.
  2017-01-02 STHLMS Bilgrupp svarar Filip S
  Tack Filip,

  Vi ska tänka på att inte ta telefon när vi sitter med kund, jag förstår att det kan vara störande.
  Hoppas att Ni är nöjda med nya fia bilen och fortsatt lycka till med dina studier.

  Med vänliga hälsningar

  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Alastair R
  Alastair R skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Fick mycket bra bemötande av Fredrik och även de andra medarbetare som jag hade kontakt med. Fredrik var mycket tillmötesgående och generös med information på alla nivån i hanteringen av köpet och gav även andra mycket bra, detaljerat råd vad gäller andra frågor jag hade kring en annan bil jag äger.
  2017-01-02 STHLMS Bilgrupp svarar Alastair R
  Tack Alastair,

  Tack för det, hoppas allt löser sig med din andra bil och lycka till med den nya fina bilen!

  Med vänliga hälsningar


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Sasan A
  Sasan A skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Riktigt trevliga att göra affärer med!
  2016-12-29 STHLMS Bilgrupp svarar Sasan A
  Hej Sasan,
  Tack för det, vi tackar för affären och önskar lycka till med nya bilen!

  Med vänlig hälsning

  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Kristoffer E
  Kristoffer E skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  Köpte en Volvo xc70 som det uppstod ett fel på. Detta löste grabbarna på Stockholms bilgrupp på bästa sätt efter köpet! Ett mycket seriöst företag som ansvarar för sin försäljning och kunder! Nästa bil beg Volvo V50 blir hos Stockholms bilgrupp! / Kristoffer Emmerfors Kristianstad
  gillar detta
 • Jesper L
  Jesper L skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Köpte bilen på distans..funkade kanon..Fick en ordentlig genomgång av säljaren på telefon. Då jag skulle hämta bilen var allt klart bara skriva på och åka hem.. jättenöjd
  2016-12-20 STHLMS Bilgrupp svarar Jesper L
  Tack Jesper,

  Hoppas resan hem gick bra och att frugan blir nöjd med bilen!

  Med vänlig hälsning
  Fredrik
  gillar detta
 • Erkan Y
  Erkan Y skrev om Andres Lindberg en del av Stockholms Bilgrupp
  En bra och reko bilhandlare, som var serviceinriktade, ärliga, och vänliga, har själv köpt bil ifrån dem, det kan rekommenderas om du söker en bra handlare :)
  gillar detta
 • Giuseppe I
  Giuseppe I skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  The sales person who did the paperwork for us was very imformative and gave us good advice. We felt comfortable buying our first car in Sweden.
  Good price, good customer service. All in all we are very happy and highly recommend this company.
  2016-12-06 STHLMS Bilgrupp svarar Giuseppe I
  Thank you, good luck with your new car!

  Best regards


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Kristina H
  Kristina H skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Bra bemötande och kunnig. Lätt att prata med och man får snabba svar.
  Svaret gäller även Fredrik Svahn.
  2016-12-07 STHLMS Bilgrupp svarar Kristina H
  Tack Kristina,

  Fredrikarna tackar ödmjukast för din rekommendation och att du valde att köpa bil hos oss.

  Mvh


  Fredrik Åkerblom & Svahn
  gillar detta
 • Renee B
  Renee B skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Känner mig nöjd och väl mött, en seriös bilhandlare som uppfyller de önskade kraven, rekommenderas +++++
  2016-11-23 STHLMS Bilgrupp svarar Renee B
  Tack Renee,

  Hoppas du blir nöjd med din fina bil och lycka till med studierna!

  Med vänlig hälsning


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Henrik
  Henrik skrev om Stockholms Bilgrupp
  Trevlig, seriös bilhandlare som ger personlig service. Känns tryggt och bra. Bra priser dessutom!
  gillar detta
 • Riitta N
  Riitta N skrev om Stockholms Bilgrupp
  Vi känner att vi har blivit lurade av försäljaren Fredrik. Han sålde nämligen sin kompis bil till oss i slutet av september och vi litade på hans försäljarsnacket. Det visade sig efteråt att det saknas reservhjulet!!! och verktygen som vanligtvis följer med var bristande!!
  När vi köpte bilen var vinterdecken i bakluckan så vi kontrollerade inte att alt var på plats för att vi litade på dig!
  Nu har det också blivit något fel på klima anlägget så vi måste gå till en bilverkstad.
  Ärligheten varar längst!!
  2016-11-15 Stockholms Bilgrupp AB H svarar Riitta N
  Hej Riitta.

  Vilken bil gäller detta? Reg nr?

  Mvh // Fredrik Svahn
  gillar detta
 • Håkan A
  Håkan A skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Sammantaget var det en överraskande positiv upplevelse. Inget "bilhandlarsnack", klara besked, trevligt bemötande och en uppenbar problemlösarattityd. Ordning och reda på alla papper inklusive bilhandlingarna. Småfel fixas till och jag rullade därifrån med ny bil på klart gott humör. Fast kaffet smakade parfym.
  2016-11-08 STHLMS Bilgrupp svarar Håkan A
  Hej Håkan,

  Vi byter genast kaffebönor, du är välkommen in på en rykande god kopp kaffe! ;-.)
  Hoppas du är nöjd med din nya bil och tack att du valde att köpa bil hos oss!

  Mvh


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Marcus M
  Marcus M skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Mycket nöjd! Trevlig och kunnig säljare
  Seriös firma
  2016-11-08 STHLMS Bilgrupp svarar Marcus M
  Hej Marcus,

  Tack för det, vi försöker jobba på ett seriöst och trevligt sätt!

  Mvh


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Jonny P
  Jonny P skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Vänligt och trevligt bemötande. Lyhörd. Serviceinriktad och tillmötesgående. Glad och social.
  2016-10-26 STHLMS Bilgrupp svarar Jonny P
  Hej Jonny,

  Tack för dina fina ord och hoppas du blir nöjd med din nya fina bil!

  Mvh
  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Hssine K
  Hssine K skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Väldigt tillmötesgående och serviceinriktade.
  Fredrik, som jag hade kontakt med, var väldigt trevlig och noga med att förklara och informera om allt jag behövde veta. Rekommenderar stark.
  2016-10-23 STHLMS Bilgrupp svarar Hssine K
  Hej Hssine,

  Tack för din rekommendation och hoppas du blir nöjd med nya fina bilen!

  Mvh


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Ann-charlotte L
  Ann-charlotte L skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Jag tycker att jag har blivit väldigt bra bemött och fått väldigt bra service.
  2016-10-20 STHLMS Bilgrupp svarar Ann-charlotte L
  Hej Ann-Charlotte,

  Tack för att du valde att köpa bil hos oss och hoppas du blir nöjd med bilen.

  Med vänlig hälsning

  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Umran B
  Umran B skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Enda jag kan sega 1bästa Bill firma i Sverige 2 jag var jätte glad för att jag har träffat FREDRiK han är Sverige bästa Bill säljare jag har köpt bästa Bill jag var jätte nöjd med min Rover V8 tjejer ni som läser min sms om ni vill ha riktig kille /jag kan Pekka på att han är nice för är ni vet vem jag menarr ;)gängligen allar dom som jobbar där och firma jag kan sega och garantera att är bästa i Sverige
  2016-10-10 STHLMS Bilgrupp svarar Umran B
  Hej Umran,

  Tack för alla fina ord, du är rolig du!
  Hoppas du är nöjd med din fina Range Rover S/C!

  Med vänlig hälsning


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
 • Marie-louise H
  Marie-louise H skrev om Fredrik Åkerblom en del av Stockholms Bilgrupp
  Under flera besök under kort tid fått ett positivt, vänligt, professionellt bemötande. Då jag haft otur med mitt inledande köp aldrig upplevt att jag betraktats som en besvärlig kund utan mitt problem tagits på fullt allvar och har blivit erbjuden en lösning som jag är mycket nöjd med.
  2016-10-20 STHLMS Bilgrupp svarar Marie-louise H
  Hej Marie-Louise,
  Hoppas vi hittat rätt till slut och att denna bil passar dina behov bättre!
  Det finns inga besvärliga kunder!

  Med vänliga hälsningar


  Fredrik Åkerblom
  gillar detta
Fredrik Åkerblom
4.7 / 5 — 24 recos
Andres Lindberg
4.6 / 5 — 13 recos
Artur Aramian
4.5 / 5 — 11 recos
Fredrik Svahn
4.0 / 5 — 4 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hantverkarvägen 40, 136 44 Handen
Kategorier