Läs vad 43 Läs vad Helena
2020-12-06Insamlad av företaget
Trevlig frisör men klippningen blev inte speciellt bra. Jag sa att jag har mkt lockigt hår och inte vill ha en tefatsfrisyr, men det fick jag. Trist att betala ganska mycket när man bara klipper rakt av.
skrev om Helena en del av surebabyyesHej Sara! Så tråkigt att du inte blev nöjd. Kontakta gärna mig på emma@surebabyyes.se så ska vi försöka kompensera dig:)
Helena
2020-12-04Insamlad av företaget
Jag tog min bonusdotter till Helena då hon ville ändra stil. Helena förstod precis vad hon var ute efter. Min bonusdotter har vid flera tillfällen efter det sagt: den första som någonsin fattat precis vad jag vill ha för stil🌟 Helena kom också med väldigt bra tips, både åt mig men även för min bonusdotter. Mina varmaste rekommendationer!
2020-10-05Insamlad av företaget
Hon gjorde ett fantastisk jobb!
Jag har tjockt och lockigt hår, inte alltid lätt att hantera. Innan jag hade långt hår, nästan till midjan; Helena klippte den över mina axlar med ett mycket bra förslag på form.
Det är inte ofta man går ut ur salongen och gillar frisyren direkt, men den här gången var det så!skrev om Helena en del av surebabyyes -
2020-06-13Insamlad av företaget
Blev bra kippt. Trevligt och de kändes bra att vara där. Trevligt bemötande
2020-03-18Insamlad av företaget
Mycket bra färgarbete och trevligt bemötande.
2020-01-10Insamlad av företaget
Helena är mycket noggrann och tar sig tid samt kollar hela tiden om man är nöjd
Klippning
Alltid trevligt bemötande när man kommer och Helena är alltid väldigt trevlig och proffsig.skrev om Helena en del av surebabyyes -
2020-01-10Insamlad av företaget
Alltid lika snygg efter ett besök!
2020-01-10Insamlad av företaget
Förutom att Helena alltid är glad och trevlig så kommer hon alltid med tips och förslag på klippning/färgning. Ett bra bollplank och hon ger sig aldrig förrän kunden är helt nöjd. Rekommenderar varmt!
2019-11-03Insamlad av företaget
Superbra bemötande, proffsigt och tryggt.
Vänligt och varmt.
Fick goda råd och tips på bra produkterskrev om Helena en del av surebabyyes