Adrian Tangen Fällman
Adrian Tangen Fällman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Enköping
.Adrian Tangen Fällman har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adrian Tangen Fällman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 102 omdömen med ett betyg på 4.7. Adrian Tangen Fällman har haft 34 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
102 omdömen om Adrian Tangen Fällman
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sitt hus med hjälp av Adrian Tangen Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Kort men bra erfarenhet av Adria. Jag har inte haft så mycket kontakt det var mina barn som skötte om det.
sålde sitt hus med hjälp av Adrian Tangen Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Adrian har lagt ner ett trevligt, effektivt och intensivt arbete för snabb försäljning av fastigheten. Han har hela tiden hållit god och omedelbar kontakt med mig samt fungerat som kontakt med min jurist.
Släkt och goda vänner med stor erfarenhet av "Stockholmsmäklare" har uttryckt uppskattning för Adrians informationstexter på Hemnet och i broschyr.
Mycket bra och trevligt informativ besiktningsman. Adrian närvarade också under den hela två timmar långa besiktningen.
Tyvärr kan jag inte på samma sätt rekommendera fotograf och tryck av broschyr. Naturligtvis kan fotografen inte på något sätt lastas för att vädret var grått och mulet, men tråkigt foto. Broschyren upplevde jag utskriven på (visserligen god men dock) färgskrivare och inte i tryck. -
Mycket professionell fastighetsmäklare, jag var mycket nöjd med hans arbete. Jag rekommenderar 👍🏻
Adrian var väldigt trevlig och professionell att ha å göra med. Var även väldigt hjälpsam och tillmötesgående vilket underlättade något enormt för min del för att kunna få igenom ett så snabbt och smidigt köp.
Definitivt en mäklare jag kommer att vilja använda mig av i fortsättningen och någon jag starkt kommer att rekommendera. -
Driven och engagerad genom hela säljprocessen
sålde sin lägenhet med hjälp av Adrian Tangen Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Så trevlig och duktig - 10/10 på Adrian!
Bra bemötande, lättillgänglig.
Jag är väldigt nöjd i både försäljning och köp av bostad. -
Trevligt bemötande,, lugn och kunnig!
Adrian har visat ett fint och bra bemötande till oss under hela processen av upplägg och försäljning.
Tack Adrian att vi fick dig som mäklare! -
Professionellt och seriöst bemötande! Pedagogiskt genomgång vid kontraktsskrivningen.