Douglas Horvath är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Enköping
.Douglas Horvath har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Douglas Horvath har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.6. Douglas Horvath har haft 50 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 59 Läs vad Douglas Horvath
2020-12-17Verifierad kund
Tack för all hjälp med försäljningen av min bostad. Du gjorde ett riktigt grymt jobb. 😊
2020-11-15Verifierad kund
Jag har sålt min etta och Douglas har ställt upp och svarat på alla frågor, klargjort alla frågetecken och varit duktig på att förklara vad, för mig främmande, begreppen inom köp/sälj av fastigheter innebär för mig som säljare.
I övrigt är han trevlig, tillmötesgående och genomför försäljningen på ett professionellt men samtidigt personligt sätt :)sålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping -
2020-11-15Verifierad kund
Bra bemötande och snabb i kontakterna trots tidspress mm
Uppskattar hans vilja att komma till en affär snabbt och smidigtköpte sitt hus med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping -
2020-11-09Verifierad kund
Snabb och grym service. Tacksam för hjälpen.
sålde sitt hus med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping -
2020-10-02Verifierad kund
Mycket professionell, tydlig pedagogisk.
2020-10-02Verifierad kund
Sålde min lägenhet.
Mycket bra bemötande, professionell och hjälpsam.
Jag är mycket nöjd! Smidigt och utan krångel.sålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping -
2020-06-25Verifierad kund
Köpte av mäklaren. Väldigt trevlig och tydlig. Svarade snabbt när man hörde av sig vilket uppskattades!
köpte sin lägenhet med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping -
2020-06-24Verifierad kund
Utmärkt service vid köp av fastighet!
2020-06-22Verifierad kund
Har köpt bostadsrätt.
Blev bemött på ett professionellt sätt.
Mina förväntningar var att få svar på de frågor jag hade och Douglas svarade upp till det till 110%.
Utåtriktad, serviceminded och kunnig mäklare med hjärtat på rätta stället.köpte sin lägenhet med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling EnköpingStort tack för ett fint reco Susanne. Det värmer:). Jag hoppas att ni kommer trivas bra i er nya lägenhet.
2020-06-16Verifierad kund
Jag har sålt en BR 2 r o k i Enköping.
Jag valde aktivt Douglas som min mäklare efter att ha kollat runt på hemnet o läst om olika mäklares presentation av sej själv.
Jag upplever Douglas som en driven o ”hungrig” mäklare.
Försäljningen, från vårat första möte till mötet på mäklarkontoret där vi skrev kontrakt, gick precis så snabbt o smidigt som jag hoppades trots corona.
Douglas var hela tiden en stöttande, förstående, inkännande o peppande mäklare som jag känner stort förtroende för.
Då jag även fick sälja för mer än det begärda priset så är jag mer än 100% nöjd!!
Kram
Iréne Erikssonsålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Horvath en del av Svensk Fastighetsförmedling EnköpingStort tack Irene för ett fantastiskt reco och ett otroligt gott samarbete. Jag önskar dig all lycka i framtiden:)