Väldigt bra och trevligt bemötande, snabb återkoppling hela tiden vilket var en viktig del i mitt säljande. Då jag redan hade flyttat sålde jag lägenheten på distans, men Amanda gjorde att det gick jättesmidigt ändå. I helhet hade jag en jättebra upplevelse av Amanda som mäklare och rekommenderar henne starkt!
Amanda Rosvall Stenman
Amanda Rosvall Stenman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Amanda Rosvall Stenman har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Amanda Rosvall Stenman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Rosvall Stenman har haft 14 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
181 omdömen om Amanda Rosvall Stenman
En mycket trevlig och kompetent tjej. Hon lotsade mej genom hela försäljningsproceduren på ett mycket lugnt och proffsigt sätt. Jag kan verkligen rekomendera Amanda
Insatt, noggrann, trevlig. Håller vad hon lovar. Enkel att förstå.
Amanda var tillgänglig och lätt att nå under hela processen. Amanda har ett trevligt bemötande som hon kombinerar med tydlig och bra information.
Amanda är verkligen rätt person på rätt plats! Väldigt kunnig och professionell, hon höll mig uppdaterad och jag fick alltid snabba svar på mina frågor. Otroligt tillmötesgående och trevlig - hon gör verkligen det lilla extra. Rekommenderar henne till varenda kotte!
Amanda har på ett utmärkt sätt genomfört försäljningen av fastigheten på Björkvägen 12
Amanda bemöter på ett proffsigt och trevligt sätt. En mäklare man kan rekommendera inför försäljning av sin bostad!
Positivt och vänligt bemötande. Var hela vägen engagerad och professionell. Snabba och täta återkopplingar. Delaktig och flexibel i processens olika steg. Upplevde stor tillit genom hela förloppet.
Blev alltid bra bemött av Amanda. Förväntade mig att få hjälp och sälja lägenheten så snabbt som möjligt och det lyckades hon med. Hade jätte bra upplevelse att ha Amanda som mäklare, hon var mycket bra på hålla mig uppdaterad under hela försäljning/ visningarna.
jag är nöjd och glad att arbeta med Amanda.alltid hon fick tid att hjälpa mig och gör så fortfarande