Anna Avhede
Anna Avhede är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Anna Avhede har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Anna Avhede har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Avhede har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att det är ett roligt, givande och otroligt inspirerande yrke. Varje bostadsaffär är unik och mitt mål är att få nöjda kunder i varje affär jag genomför.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har mer än 10 års erfarenhet inom mäklarbranschen.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag ger alltid 100% i mina affärer och dessutom är jag är noggrann, positiv och lyhörd. En mycket bra kombination!
2022-03 - 2023-02
143 omdömen om Anna Avhede
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Trevligt bemötande. Kunnig mäklaren.
Jätte engagerad och trevlig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
professionell, flexibel, personlig
Anna ordnade en supersnabb visning åt mig vilket jag verkligen uppskattade! Sedan var det lite tekniskt strul med att få kontakt men förutom det har allt varit bra och supersmidigt för mig som köpare! :)
Blev bemött på ett mycket bra sätt. Mina förväntningar var inte särskilt höga men blev väldigt överraskad över hur trevlig hon var och väldigt duktig på sitt jobb.
Proffsigt o trevligt bemötande, hjälpsam vid försäljning i svåra tider
sålde sitt hus med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Anna är en väldigt proffsig och erfaren mäklare som har stöttat oss i vår försäljning av bostad och har fått oss att känna oss trygga i den marknad som råder nu. Rekommenderas starkt!
köpte sitt hus med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Anna tog sig tid för en privat visning med kort varsel och har varit tillgänglig och behjälplig. Anna är både personlig och professionell i sin roll som mäklare! Vi är mycket nöjda med köpet av vår bostad med hjälp av Anna!
Professionell, personlig och flexibel
Tillgänglig