Fanny Bohlin

Fanny Bohlin

Fanny Bohlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Fanny Bohlin har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Fanny Bohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.6. Fanny Bohlin har haft 1 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 50% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

27 omdömen om Fanny Bohlin

Sedan starten hos Reco 2018
Marie N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fanny Bohlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Sålt bostadsrätt i centrala Eskilstuna. Jag har fått en fantastisk hjälp av Fanny som är en jättetrevlig, hjälpsam och professionell mäklare. Jag rekommenderar henne varmt! Marie N

Olivia Vilhelmina W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fanny Bohlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Eskilstuna

Vi är otroligt nöjda med Fanny som mäklare! Trevlig, professionell, snabb på att återkoppla och mycket hjälpsam. Rekommenderas starkt!

Svar från Fanny Bohlin

Tack så mycket för er fina rekommendation Olivia. Jag hoppas och tror att ni kommer trivas väldigt bra i ert nya fina parhus. :) /Fanny

Ingalill E
Sålde sitt hus med hjälp av Fanny Bohlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Grangärdet

Fanny har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad.

Svar från Fanny Bohlin

Tack för din fina rekommendation Ingalill! Och tack för att jag fick hjälpa dig med försäljningen av din villa :) /Fanny

Conny Valdemar B
Söder

Sålt bostadsrätt i Eskilstuna. Bra bemötande. Ordning och reda med dokument. Inga egentliga problem alls.

Sonja E
Norr

Sålt lägenhet i Eskilstuna. Fick utmärkt hjälp utav Fanny. Trevlig, duktig och tillmötesgående mäklare. Vi fick nästan det begärda priset. Så snabb försäljning som man kunde förvänta sig. Mycket bra jobbat

Martin S
Snopptorp

Vår mäklare Fanny Bohlin hjälpte oss med försäljningen av vår bostadsrätt på ett mycket kompetent och tryggt sätt.

Jonas K
Lasarettsområdet

Köpte min första bostad och det gick smärtfritt. Jag blev proffsigt bemött från start till mål. Mäklaren ställde upp i alla lägen och slut betyget blir mycket väl godkänt.

Ida S
Lundby

Vi blev rekommenderade av vår fantastiska mäklare Fanny Bohlin att använda Läge+ när vi började se oss om efter ett större boende. När vi så vann budgivningen på vårt nya hus, var allt klart för försäljning av vårt gamla bostadsrättsradhus. Vi fick även hjälp att bedöma om vårt bud på det nya huset verkade rimligt i förhållande till objektsbeskrivningen och läget. Inom loppet av någon vecka hade vi skrivit på det nya, och sålt det gamla. Allt gick över förväntan och idag är vi supernöjda att vi utnyttjade möjligheten till...

Eva Lena P

En mycket smidig försäljning av en bostadsrätt. Fanny har ett trevligt bemötande är mycket hjälpsam och lätt att få kontakt med. Har både köpt och sålt med svensk fastighetsförmedling tidigare och valde dem igen för deras proffsiga bemötande.

Anne H
Norr

Jag hittade en lägenhet i skylten & fick visitkort till aktuell mäklare. Fanny svarade snabbt på mitt samtal & mina sms. Upplever att jag fick en snabb respons & fastighetsaffären gick galant. Från första samtal till kontraktsskrivning tog det knappt en vecka. Mycket bra servic.