Jaana Dahl
Jaana Dahl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
.Jaana Dahl har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jaana Dahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.7. Jaana Dahl har haft 51 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 89 Läs vad Jaana Dahl
2021-01-23Verifierad kund
Jag köpte en lägenhet. Det som stack ut med Jaana var att hon var så lätt att få tag på. Svarade hon inte så ringde hon upp kort därpå. Hon hjälpte mig med andra kontakter som jag behövde iom köpet på ett smidigt sätt. Det märktes att hon var mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda.
2021-01-22Verifierad kund
Vi har genomfört en smidig affär och både sålt vår bostad och köpt vår nya genom Jaana,
Ett gott bemötande, lätt att nå och hör av sig med ny information i affären.
Kunnig och har information och tips på lösningar i allt möjligt.
Generellt mycket nöjda, en smidig affär!sålde sin lägenhet med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-12-21Verifierad kund
en mycket trevlig och bra mäklare.
Jag har köpt en tomt.köpte en tomt med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-11-01Verifierad kund
Sålt bostad och vi skulle gärna använda oss av Jana igen
Min fru har svarat på denna enkät oxåsålde sitt hus med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-10-29Verifierad kund
Jaana hjälpte oss att sälja vår villa. Efter att hon för ett par år sedan hjälpte oss sälja en bostadsrätt vände vi oss till henne igen och vi är lika nöjda den här gången. Jaana förmedlar en trygghet i säljprocessen då hon är lugn och förtroendeingivande med stor kompetens. Vi kommer vända oss till Jaana igen om vi har behov av en mäklare och kan varmt rekommendera henne och Svensk fastighetsförmedling.
Anna och Henriksålde sitt hus med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-10-15Verifierad kund
Engagerad och visade stort intresse för att hitta den rätta köparen.
2020-10-11Verifierad kund
Vi har köpt en lägenhet med hjälp av Jaana.
Jaana är professionell, detalj-styrd och vill att alla ska bli så nöjda som det går. Hon ser till att alla parter tar sitt ansvar och kommer överens på ett trevligt sätt. Hon hör av sig, återkopplar och är mån om att allt ska gå bra med nöjda kunder.köpte sin lägenhet med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-10-10Verifierad kund
Sålde precis vår bostadsrätt innan visning. Värderingen och slutpris blev som mäklaren spådde.
Rak på sak och väl erfaren i yrket som mäklare.
Tack för en bra försäljning!sålde sin lägenhet med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-10-04Verifierad kund
Köpte en sommarstuga. Mäklaren hörde av sig och det va som en dröm när hon gjorde det. Mäklaren gjorde mer än hon behövde göra på ett bra sätt och det märker vi som köpte. En angagerad mäklare är en bra mäklare och det är hon. Ger mitt bästa betyg till henne.
köpte sitt hus med hjälp av Jaana Dahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna -
2020-09-09Verifierad kund
Vi köpte Floraborg, ett trevligt ställe. Jaana var väldigt tydligt med som gällde vid köp mm