Anna Berg

Anna Berg

Anna Berg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Anna Berg har varit registrerad mäklare sedan 2013-12. Anna Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Berg har haft 13 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

64 omdömen om Anna Berg

Sedan starten hos Reco 2019
Emilie A
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Vessigebro

Väldigt trygg, kunnig, skicklig och trevlig. Vi kände oss helt lugna i att låta Anna sköta försäljningen av vårt hus.

Susan R
Grimsholmen

Mycket engagerad och tillmötesgående. Bara bra erfarenheter.

Svar från Anna Berg

Tack för fina ord. Varit en fröjd att få hjälpa er. Lycka nu till med jakten på ert nya drömboende!

Naim M
Östra Gärdet

Hon är bäst Tydlig punktlig rättvis hon gör allt att båd parterna köparen och säljaren känner sig trygga Som sagt hon är bäst

Svar från Anna Berg

Tack Naim för dina fina ord, det värmer!

Felix L
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Östra Gärdet

Vi kan varmt rekommendera Anna Berg som mäklare. Vi har fått ett fint bemötande och hon är duktig på att återkoppla och ta reda på det man funderar kring.

Svar från Anna Berg

Tack Felix. Jag är övertygad att ni kommer stortrivas i huset och varmt välkomna till området!

Mia W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Ekhaga

Anna är alltid glad o positiv. Hon har uppdaterat mig hela tiden om vad som hänt. Allt har gått fortare än vad jag förväntade mig och jag är väldigt nöjd med hur Anna har hjälpt mig i min försäljning.

Svar från Anna Berg

Tack Mia för ett gott samarbete och många skratt längs vägen!

Hans-Erik M
Skrea Strand

Väldigt trevlig o proffsig som gjorde att vi kände oss trygga med att ha henne som mäklare

Svar från Anna Berg

Tack Hans-Erik för ett gott samarbete och att jag fick hjälpa till med försäljningen utav ert barndomshem!

Ylva Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Arvidstorp

Vi blev väldigt bra bemötta.förklarade allt jätte bra.Tog gott om tid ingen stress och trevlig.Trivdes bra med henne

Svar från Anna Berg

Tack, jag vet att ni kommer stortrivas i er nya lägenhet när flytten går sen :)

Niklas A
Arvidstorp

Väldigt bra mäklare och trevlig

Svar från Anna Berg

Tack Niklas, Lycka nu till med bostadsletandet i Göteborg :)

Michel A
Vinberg

Anna ingav ett mycket bra intryck generellt. Jag har tidigare erfarenheter av mäklare som känns lite "pushiga" och "säljiga" vid visning av objekt. Men Anna hade en bra balans i sin approach och bemötande. Hon svarade ärligt på de frågor vi hade, även de lite mer kritiska. Detta inger såklart förtroende, och inte minst hög trovärdighet. Detta uppfattades även under själva "avtalsprocessen", där hon uppvisade ett lugn och förståelse, utan att stressa fram något.

John Jörgen E
Arvidstorp

underbar tjej samma bra otrogligt seriös

Svar från Anna Berg

Tack Jörgen. Hoppas ni får många lyckliga år i nya boendet!