Selma Fazlic

Selma Fazlic

Selma Fazlic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Selma Fazlic har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Selma Fazlic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.9. Selma Fazlic har haft 34 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-05 - 2023-04

200 omdömen om Selma Fazlic

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Selma Fazlic en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
    • Johanneshov
    2023-05-14 Verifierad kund
    Selma var påläst, flexibel och trevlig - jag hade rekommenderat henne till andra som ska sälja sin lägenhet!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Selma Fazlic en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
    • Johanneshov
    2023-05-14 Verifierad kund
    Selma erbjuder service i världsklass. Hon är kunnig på området och svarar snabbt på eventuella funderingar.
    2023-05-08 Verifierad kund
    Jag upplevde Selma som kunnig, engagerad och fokuserad!
    Selma gjorde en stark insats för att få vår bostad såld med en del knepigheter för försäljningen och
    höll en god taktik. Hon lyckades pressa upp priset genom en god taktik som föll ut på ett bra sätt.

Jag är mer än nöjd med hennes goda arbete och ihärdighet! Hon gav oss bra tips så jag är säker på att hon hjälpte oss på ett professionellt vis.
    Med vänlig hälsning:!
    Mats Norrstad
  • 2023-04-16 Spontant omdöme
    Selma är engagerad, mycket kompetent, kommunikativ, trevlig och vi är mycket nöjda som säljare. Vi kände oss trygga och vi rekommenderar Selma.
    • Enskede
    2023-04-14 Verifierad kund
    Trevlig, vi fick till en snabb affär och hon var kommunikativ.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Haft Selma som mäklare innan och anställde henne igen pga att hon alltid är så lättillgänglig, ärlig och rak. Hon får en att känna sig lugn även i dessa tider och lyckas alltid få en bra affär. Bra kommunikation och återkopplar snabbt.

Mycket nöjd och kommer anställa Selma igen om det skulle behövas (hoppas dock på att bo kvar i många år nu).

Kan varmt rekommendera!
    2023-03-23 Verifierad kund
    Selma var snabb, tydlig och proffsig i alla kontakter. Som köpare känns det viktigt att mäklaren bevakar även mina intressen och det upplevde jag verkligen.

Bra bemötande är bland det viktigaste för mig och där får hon högsta poäng!
  • 2023-02-16 Spontant omdöme
    Min bostadsförsäljning är bland det läskigaste jag har behövt göra i mitt liv. Stod helt handlingsförlamad och hade ingen koll på något inom bostadsmaknaden förutom 1 sak visste jag ,och det var att det är en väldigt dålig tid att sälja just nu och att jag kan förlora väldigt mycket pengar . En god vän till mig även duktig mäklare lugnade ner mina nerver och sa, det kommer att gå bra Maria bara du har en bra mäklare, han rekomenderade då Selma och sa hon är den bästa mäklaren du kan hitta och speciellt i det området du ska sälja. Fick kontakt med Selma, hon rekomenderade en lägenhetsstyling och värderade min bostad i dessa svajiga tider till ett pris jag inte ens hade kunnat önska, jag tänkte att om min goda vän har rekomenderat henne så får jag gå all in och lita på att hon vet vad hon håller på med, jag chansade och skrev på kontraktet med henne. Och från att det är bland det läskigaste jag gjort till det bästa jag gjort. Jag var en jobbig kund, osäker, super stressad över allt och pedant, Selma var engagerad ärlig rak och alltid tillgänlig och så otroligt proffesionell i sitt bemötande och så kunnig att hon fick mig att lita på henne och känna ett lugn och även ha positiva förhoppningar om en bra affär. Och så blev det EXAKT allt hon sa till mig, så blev det. Kan starkt rekomendera henne, hon gör mer än det lilla extra, alltid tillgänlig och arbetar hårt med hjärta och lägger ner sin själ i det hon gör. Denna power kvinnan brinner verkligen för det hon gör och det märks.Om jag ska sälja bostad igen skulle jag inte gå med på att ha någon annan än henne som mäklare, litar 100 procent på henne.
    • Skarpnäck
    2023-02-04 Verifierad kund
    Selma is very friendly and helpful! I got all my questions answered and a lot of help with communicating the bank.
    • Skarpnäck
    2023-01-20 Verifierad kund
    Vi har både köpt och sålt med Selma och är otroligt nöjda med hennes arbete. Hon är oerhört professionell och samtidigt engagerad, lyhörd och mycket driftig. Selma är helt klart en riktigt vass mäklare som vi varmt rekommenderar.