Great help before, during and after deal. No issues, very transparent and easy process.
Gustaf Winterros Malmsten
Gustaf Winterros Malmsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Gustaf Winterros Malmsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Gustaf Winterros Malmsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.5. Gustaf Winterros Malmsten har haft 12 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
23 omdömen om Gustaf Winterros Malmsten
Thank you for youre kind words! Just give me a call or email me if you need help with something! :)
saklig bra har hållit mej uppdatterad it
Bra bemötande och proffsigt hanterandersv försäljningsprocessen.
Engagerad med stark vilja att ta reda på och besvara alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Gustaf!
Ödmjuk och lyhörd samt bra inkännande i ett känsligt läge.
En bra, tydlig och välinformerad mäklare. Trevlig, professionell och lätt att kommunicera med.
Kunnig, tillmötesgående, hjälpsam och snabb. Har mycket positiva erfarenheter av Gustaf som mäklare. Han har skött allt från visning till stöd inför budgivning och kontraktskrivning på ett för mig som kund tryggt och proffesionellt sätt.
Mycket kunnig och hjälpsam mäklare. Dessutom är Gustaf riktigt trevlig. Rekommendaras varmt.
En mycket trevlig och duktig mäklare. Noggran och inger stort förtroende. Lätt att prata med och är snabb på att återkoppla. Jag kan varmt rekomendera honom.
Ett fint bemötande,ett bra bemötande,en bra upplevelse med bra resultat.