Josefine Svanhem
Josefine Svanhem är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Josefine Svanhem har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Josefine Svanhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Svanhem har haft 8 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 34 Läs vad Josefine Svanhem
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Bra bemötande och snabb respons på alla frågor 😁
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Josefin har ett bra bemötande. Lugn, trygg och visar ett proffsigt intryck, med bra och raka svar. Lätt att få kontakt och att samarbeta med. Processen var snabb och effektiv.
Vi kan varmt rekommendera henne! -
Josefin är mycket lätt att samarbeta med. Hon kan sitt jobb och är lyhörd för kundens önskemål.
Vi hade från säker källa hört att hon var mycket duktig och enkel att ha med göra. Detta stämde med 100%.
Försäljningen av Forellvägen 29 gick snabbt, enkelt och smärtfritt. -
Enkel och okomplicerad att ha att göra med. Trevlig och effektiv. Höll bra kontakt under hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Mäklaren var kunnig och gav oss mycket information. Hon var också tydlig och vi fick den hjälp vi behövde.
Fantastiskt bemötande av Josefine! Väldigt väldigt nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Tydlig och förklarade allt om affären på ett bra sätt. Eftersom det var ett dödsbo tog det tid men Josefin var ett bra stöd.
sålde en tomt med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Mycket bra bemötande, täta kontakter med uppdateringar samt ett smidigt avslut vid kontrakt skrivning.
köpte en tomt med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Smidig trevlig flexibel , saklig när det behövs..proffsig helt enkelt
Josefine har utfört vår husförsäljning mycket professionell! Hon har varit mycket lyhörd och vi har känt oss väldigt trygga med henne. Så vi kan varmt rekommendera henne!