Josefine Svanhem är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Josefine Svanhem har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Josefine Svanhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Svanhem har haft 13 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 9 Läs vad Josefine Svanhem
2020-12-10Verifierad kund
Sålt ett radhus. Trevlig, kunnig, bra på att förklara. Bra återkoppling under hela processen.
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare -
2020-12-07Verifierad kund
Jag har sålt en bostadsrätt via Josefine och är mycket nöjd. Hon har skött allt smidigt och snabbt och har återkopplat allt som händer på ett föredömligt sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareTack så mycket Anna för dina fina ord, så kul att kunna hjälpa er med er försäljning :)
2020-11-06Verifierad kund
Sålt villa Vi trivdes mycket bra med Josefin så henne kan vi rekommendera till andra som skall sälja villa.
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareTack för er fina rekommendation, det var så roligt att få hjälpa er med er försäljning. Lycka till nu i nya boendet!
2020-10-26Verifierad kund
Jättebra och välordnat. Allting gick snabbt och smidigt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareTack för ditt omdöme, det var kul att kunna hjälpa er att hitta en lägenhet som passade er :) Hoppas ni kommer trivas!
2020-09-21Verifierad kund
Sålt Bostadsrätt . Blev väl bemött.Hon levde väl till förväntningarna. Mycket bra upplevelse.
sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareDet var med glädje jag hjälpte er med er försäljning, tack så mycket :) Lycka till nu med er nya bostad! Syns på tillträdesdagen :)
2020-09-21Verifierad kund
Köpt en tre rums lägenhet, tycker jag fått svar på det jag undrat över, är mycket nöjd!👍
köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare -
2020-08-20Verifierad kund
Sålt ett fritidsboende. Josefine var mycket engagerad och hjälpsam med allt som gällde försäljningen!
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareTack så mycket för din fina reco, det var ett nöje att hjälpa er i er försäljning :) Ta hand om er!
2020-07-16Verifierad kund
Josefin har ett proffsigt bemötande, är lugn och saklig och har alltid försökt få mig som säljare att känna mig bra bemött. Hon har arbetat kvällar, helger och även haft visningar på hennes lediga tid. Hon har gjort vad hon kunde utifrån rådande omständigheter.
sålde sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareHej Marit! Tack för din fina reco, jag är glad att jag fått hjälpa er med försäljningen av er fina villa, lycka till i nya huset! / Josefine
2020-07-03Verifierad kund
Köpt en villa, blev suveränt bemött! Bra service och otroligt bra bemött med alla tusen frågor vi hade.
köpte sitt hus med hjälp av Josefine Svanhem en del av Svensk Fastighetsförmedling GällivareTack Ida för att du tog dig tid att lämna en så fin reco! Hoppas ni ska trivas i ert hus här efter tillträdet :) /Josefine