Magnus Sjöberg
Magnus Sjöberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Magnus Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2003-07. Magnus Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.7. Magnus Sjöberg har haft 28 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
172 omdömen om Magnus Sjöberg
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Fick jätte bra första intryck och även levererar lyckad försäljning trots svåra tider
köpte sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Trevligt och korrekt men ändå avslappnat bemötande. Snabb återkoppling och tydlig kommunikation.
sålde sitt hus med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mycket bra bemötande , bra återkoppling från Magnus angående inbokade besök, vad som sagts, och hur intressenter uppfattade projektet.
bra feedback på vad vi som säljare bör tänka på och om vi behövde åtgärda något inför försäljningen.
förutsätter att det fungerar lika ända in i mål! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Engagerad, proffsig och mycket hjälpsam.
Vi kan inte annat än säga att hela processen av försäljningen av vårt hus varit proffsig och smidig på alla sätt och vis. Magnus har under hela resan varit där med svar och råd.
Trevlig, professionell och hjälpsam mäklare
köpte en tomt med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Konkret; tydlig, effektiv, trevlig, professionell.
Tillmötesgående. -
sålde en tomt med hjälp av Magnus Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Som alltid lika proffsig . Svar på frågor och väldigt noggrann med information till både köpare och säljare . Alltid bra återkoppling . Spelar ingen roll när på dygnet . Alltid så glad och man känner att man kan lita på han och hans kunskap. Skulle alla gånger rekommendera honom .
Magnus Sjöberg har ett trevligt sätt och är bra på
att förklara. -
Vi har anlitat Magnus flera gånger. Han är alltid positiv och engagerad och har vid alla tillfällen kommit till bra avslut där både vi som säljare och köparen har varit nöjd.
Sivert & Monica