Ellinor Petrovski
Ellinor Petrovski är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Ellinor Petrovski har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Ellinor Petrovski har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-04 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.8. Ellinor Petrovski har haft 12 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
140 omdömen om Ellinor Petrovski
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Ellinor Petrovski en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Vi är mycket nöjda med Ellinor som mäklare. Trevlig, professionell och tillgänglig. Kändes tryggt att veta att Ellinor tog hand om allt och kunde besvara alla våra frågor längst vägen.
Rekommenderas varmt!
⭐⭐⭐⭐⭐ -
Jättegó och duktig mäklare, jag är nöjd trots att vi sålde under lågkonjunktur och inte fick det pris jag hoppats på.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ellinor Petrovski en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mycket bra och proffsigt bemötande. Kommer att rekommendera vidare.
sålde sitt hus med hjälp av Ellinor Petrovski en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Tillmötesgående, gjorde allt för att vi skulle få en så bra affär som möjligt. Hon är grym! Tack!
She has excellent communication skill and she can help things in english.
She is really helpful and has the patience to explain when you need any information.
I suggest to have any written binding on commitment from seller, since it might change after signing the contract. -
På alla sätt och vis ett gott bemötande. Det enda som jag märkt av var en liten felaktighet i vilket vädersträck bostaden ligger.
Jag är mycket nöjd. Uppskattar ett lugnt bemötande utan manipulation. Det gav Ellinor. -
köpte sin stuga med hjälp av Ellinor Petrovski en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hej
Ellinor är toppen att ha med att göra!
Noggrann, upplysande, lätt anträffbar och följer upp ärendet utmärkt.
Exakt så bra som man hoppas men sällan upplever.
Bästa hälsningar
Ulf -
Omöjlig att få tag på via telefon
Bra bemötande, bra uppföljning och visade intresse och förstod min situation
Trevlig, hjälpsam, gav bra tips och såg till att vi visste vad som gällde under försäljningen.