Emma Mc Cullough Nylén
Emma Mc Cullough Nylén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Emma Mc Cullough Nylén har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Emma Mc Cullough Nylén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Mc Cullough Nylén har haft 28 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 77 Läs vad Emma Mc Cullough Nylén
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Mc Cullough Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Väldigt glad och trevlig och mycket proffsig och hjälpsam. Rekommenderas varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Emma Mc Cullough Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Bra och saklig information. Trevligt bemötande.
Bra bemötande. Gav ett förtroendeingivande intryck. Bra kommunikation.
Mycket bra bemötande, goda kunskaper, bra rådgivning, serviceinriktad och seriös.
Har haft en bra dialog med oss och hållit oss informerade om vad som händer hela tiden.
Mycket nöjd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Mc Cullough Nylén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Trevligt bemötande, hjälpsam, kunnig i sitt yrke..
Otroligt trevlig, hjälpsam och stort tålamod med oss som förstagångsköpare
Proffsig och trevligt bemötande. Kunnig. Tillgänglig. Serviceinriktad. Mycket nöjd!
Jag har blivit bemött på ett exemplariskt sätt! Emma är vänlig och svarar till sin bästa förmåga på alla frågor man kan ha angående bostadsköp. Förväntade mig inte att en mäklare skulle vara så lugn och förstående som Emma varit. Min mäklare har varit så otroligt hjälpsam under detta bostadsköp och jag är så tacksam! :)
Received all necessary help with selling an apartment
Fick direkt ett väldigt bra trovärdigt och proffsigt intryck av Emma. Kände att hon ville vårat bästa när vi skulle sälja mammas lägenhet eftersom hon valt att flytta till vård/äldreboende.
Tack Emma!