Lovisa Wiklund
Lovisa Wiklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Lovisa Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Lovisa Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Wiklund har haft 29 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
136 omdömen om Lovisa Wiklund
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Wiklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Otroligt serviceminded, flexibel och tillmötesgående!
Rekommenderar Lovisa varmt⭐️ -
Kunnig, trevlig och tillmötesgående.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Wiklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lovisa är fantastisk! Varm och trygg. Informativ och tydlig. Jag är väldigt nöjd!
Blev bemött på ett bra sätt helt nöjd.
Engagerad och intresserad förstod våra synpunkter och hade en bra dialog med oss. -
Vi upplevde att Lovisa var mycket positiv och tillmötesgående. Engagerad i sitt uppdrag. Hon återkopplade på ett bra sätt.
Mycket trevligt bemötande, svarade snabbt pâ frågor. Tillgänglig.
Hjälpsam och väldigt tillgänglig per telefon och mejl!
Lovisa är förtroendeingivande och gör allt för sina kunder. Anlitat henne flera gånger och alltid lika nöjda.
Hon var närvarande, varm och jordnära.
positivt och vänligt bemötande och snabb och handlingskraftig