Nora var väldigt bra på att förmedla budskap mellan säljare och budgivare. Hon var enkel och snabb att kommunicera med upplevdes väldigt genuin. Tack för en bra affär.
Nora Carlsson
Nora Carlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Nora Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Nora Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.8. Nora Carlsson har haft 20 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
110 omdömen om Nora Carlsson
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Väldigt tillmötesgående. Svarar snabbt på frågor.
Kunnig, lätt att få kontakt med.
Trevligt och positivt bemötande.
Nora blev den mäklare jag valde efter att varit i kontakt med flera andra mäklare. Hon gav ett mycket bra intryck och nu efter försäljningen är klar så kan jag även säga att jag är mycket nöjd. Det går gått enormt smidigt! Kan varmt rekommendera Nora om du söker mäklare till försäljning av din bostad.
Mycket trevlig och kunnig tjej. Påläst kändes väldigt bra och tryggt Ger henne det bästa betyget
Nora var professionell, kunnig och engagerad. Genom hela försäljningsprocessen gav mäklaren oss information och vägledning, vilket kändes tryggt. Rekommenderar starkt Nora till alla som vill ha en smidig försäljning av sin bostad.
Bra och duktig mäklare, inger förtroende, trevlig och sympatisk.
Smidigt och proffsigt jobb av Nora under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommenderas!