Henrik Hansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Henrik Hansson har varit registrerad mäklare sedan 1998-04. Henrik Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Henrik Hansson har haft 35 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 67% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är variationen i yrket och såklart att få hjälpa säljare och köpare i en av de viktigaste affärerna i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag har viljan att lyckas och hitta den bästa lösningen får båda parter.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden vill jag helst vara med min familj, träna och umgås med vänner.
Hur ser din drömbostad ut?
Den bor jag redan i - en 20-tals villa i centrala Halmstad.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 69 Läs vad Henrik Hansson
2020-11-27Verifierad kund
Vi köpte bostad av Henrik. Hjälpsam och trevligt bemötande!
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadHej Cecilia! Tack själva för trevlig kontakt och bra att ni känner att ni har fått bra stöd genom er bostadsaffär. Vi ses framöver
2020-10-21Verifierad kund
Fritidsboende
Finns inget att klaga på utan allt har fungerat perfekt och vi har blivit väl bemötta.
Henrik är supertrevlig och kunnig mäklare.sålde sin stuga med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadStort tack Marianne att du tog dig tid att svara och för de fina orden. Hoppas ni kommer trivas i Halmstad. Lycka till // Henrik
2020-10-18Verifierad kund
Vi har sålt enplanshus i Harplinge utanför Halmstad. Henrik inger ett bra förtroende för både säljare och köpare och lever upp till det förtroendet över tid.
Rekommenderar Henrik till både säljare och köpare av bostad.
Pontus Wsålde sitt hus med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTack Pontus och Jennie! Alltid kul att hjälpa er till en lyckad bostadsaffär. Ert hus är sålt med Varudeklarerat besiktning/försäkring inkl. energi och vattenprov och detta underlättar helt klart för köparen att ta ett enklare och beslut. Mvh Henrik Hansson Henrik H
2020-10-18Verifierad kund
Vi köpte nyligen ett hus. Henrik Hansson är en mycket kontaktperson som kunde förbereda alla nödvändiga saker för en given transaktion. Allt har förklarats för oss. Naturligtvis är detta en mäklare som är värt att rekommendera. Om jag behöver en mäklare i framtiden hoppas jag att vi kommer att arbeta tillsammans.
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTack Pontus och Jennie! Alltid kul att hjälpa er till en lyckad bostadsaffär. Ert hus är sålt med Varudeklarerat besiktning/försäkring inkl. energi och vattenprov och detta underlättar helt klart för köparen att ta ett enklare och beslut. Mvh Henrik Hansson
2020-10-17Verifierad kund
Jag sålde ett småhus med hjälp av Henrik som var mycket trevlig och skötte sitt uppdrag med största engagemang. Han gav tydlig och bra information och var snabb med att informera vid budgivningen.
Mvh/Görel Silenhagsålde sitt hus med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadStort tack Görel och för att du tog dig tid att svara. Vi hörs framöver. Bästa hälsningar // Henrik Hansson
2020-10-17Verifierad kund
Vi har köpt ett hus med Henrik som mäklare. Ett professionellt och trevligt bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadStort tack Matilda och för att du tog dig tid att svara. Vi hörs framöver. Bästa hälsningar // Henrik Hansson
2020-10-04Verifierad kund
Vi har köpt en lägenhet, han bemötte oss på det bästa sättet. Med andra ord så var han jättebra
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad -
2020-09-10Verifierad kund
Har köpt ett fritidshus. Henrik var mycket påläst om bostaden och gav ett seriöst intryck.
Visade att han brydde sig om både köpare och säljare. Kändes inte som att han bara var där för att tjäna pengar utan verkligen tycker att hans jobb är roligt till skillnad från många andra mäklare vi mött i vår jakt på ett fritidshus.köpte sin stuga med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadHej Mona! Bästa rekomendationen man kan få. Det värmer att ni har uppfattat mig på detta sätt och tack för att ni tog er tid att svara. Mvh Henrik Hansson
2020-06-15Verifierad kund
Köpt lägenhet i centrala Halmstad. Fick ett mycket trevligt bemötande av Henrik. Inget att klaga på.
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTack för att du tog dig tid att svara och välkomna till Halmstad :) Trevlig sommar // Henrik
2020-06-08Verifierad kund
Henrik är Både kompenent och trygg för oss som köpare. Känner stort förtroende för honom.
köpte sin bostad med hjälp av Henrik Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTack Sofie! Viktigt att ni som köpare känner förtroende och att fastighetsmäklaren leder er rätt. Önskar er en fin sommar. Mvh // Henrik Hansson