Karin Isaksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
.Karin Isaksson har varit registrerad mäklare sedan 1997-04. Karin Isaksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Isaksson har haft 31 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 73% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 90 Läs vad Karin Isaksson
2021-01-02Verifierad kund
Har både köpt och sålt villa genom Karin.
Karin är lugn, saklig och behaglig i sin framtoning. Inger stort förtroende.sålde sitt hus med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad -
2020-11-28Verifierad kund
Jag sålde min villa smidigt med Karins hjälp är väldigt nöjd
sålde sitt hus med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadStort tack för att jag fick hjälpa till vid ditt bostadsbyte och för de fina orden! Kram Karin
2020-11-28Verifierad kund
Saklig, kompetent, trevlig, engagerad och förtroendeingivande.
2020-11-21Verifierad kund
Vi har köpt en bostadsrätt med Karin som mäklare. Hela processen har fungerat smidigt. Vi har kännt oss trygga med henne. Hon är kunnig och professionell. Vi är mycket nöjda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad -
2020-11-12Verifierad kund
Karin hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt. Hon ingav förtroende och erfarenhet och var lätt att ha att göra med. Vänligt och trevligt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTusen tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er! Jag hoppas ni ska stortrivas i ert nya hem :) Tack och kram! Karin
2020-11-05Verifierad kund
Karin ger ett stabilt intryck av lugn och trygghet. I sin yrkesroll är hon kunnig och engagerad. Hon har också, för kunden, ett vinnande sätt. Kan rekommenderas.
Willy Wsålde sitt hus med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad -
2020-10-30Verifierad kund
Fritidshus. Bra bemötande och engagemang utöver det förväntade.
köpte sin stuga med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadVad roligt. Grattis till ert fina fritidshus. Jag hoppas ni får många härliga somrar framöver! Tack och kram! Karin
2020-07-19Verifierad kund
Vi köpte ett fritidshus i Halmstad där Karin Isaksson var mäklare.
Vi upplevde att Karin var hjälpsam under köpprocessen och snabb på att återkoppla vid frågor och funderingar.
Allt fungerade enligt våra förväntningar.köpte sitt hus med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadSå kul att höra! Jag hoppas ni har fått njuta av er fina stuga i sommar. Stort tack!! Kram Karin
2020-06-21Verifierad kund
Sålt Fritidshus.
Ett trevligt bemötande.
Våra förväntningar uppfylldes till fullo.
Presentationen av objektet var proffsigt genomfört, vi är mycket nöjda.sålde sin stuga med hjälp av Karin Isaksson en del av Svensk Fastighetsförmedling HalmstadTack för ett gott och roligt samarbete! Jag önskar er en riktigt skön sommar! Kram Karin
2020-06-09Verifierad kund
Karin hjälpte oss att sälja vår villa. Det var snabba ryck för vi hade redan köpt en annan bostad. Hon var tydlig i sin kommunikation och lyssnade in hur vi som säljare ville ha saker. Det gillade jag!