Jonna är supertrevlig och väldigt tillmötesgående, professionell och hjälpsam!
Jonna Sommarhed Sjöstrand
Jonna Sommarhed Sjöstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
.Jonna Sommarhed Sjöstrand har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Jonna Sommarhed Sjöstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonna Sommarhed Sjöstrand har haft 49 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
193 omdömen om Jonna Sommarhed Sjöstrand
Tydlig och enkel kommunikation, vi kände oss säkra trots att allt gick väldigt snabbt.
Jonna är mycket trevlig och kunnig som mäklare. Med en bakgrund som designer och inredare var hon till stor hjälp med stylingen inför fotografering och visning med många bra tips och checklista. Ibland lovades kanske en för generös tidslinje för återkoppling under processen och jag kände själv att jag behövde höra av mig när hon inte återkommit på utlovad tid. Dock så var hon alltid tillgänglig när jag hörde av mig och tog sig tiden att svara på mina frågor. På det stora hela är jag nöjd med processen, men på grund...
Kunnig, tillmötesgående, lätt att ha att göra med och hjälpte oss som förstagångsköpare med alla frågor, små eller stora.
Jonna har ett väldigt proffsigt bemötande, har koll på sin statistik och är otroligt engagerad! Dessutom är hon väldigt strategisk, inkännande, informativ och kommunikativ och hjälpsam genom hela processen från början till slut. Vi är inte annat än jättenöjda med hennes jobb vid vår försäljning! Stort lycka till framöver Jonna!
Engagerad och ett trevligt bemötande. Snabb och lättsam att kommunicera med.
Jonna är trevlig och duktig. Som förstagångsköpare fick vi all information och hjälp som behövdes för att komma in på bostadsmarknaden. Tack!
Väldigt professionell, kommunikativ och aktiv mäklare! Vi har känt oss väldigt trygga med Jonna. Hon har hållt oss involverade under hela processen genom att diskutera stretegier och alternativ i en spännande marknad. Vi rekommenderar henne verkligen som mäklare!
Bra och tydlig i kontakten, allting kändes genomtänkt hela vägen och Jonna var också tydlig med alla steg vilket kändes mycket bra och tryggt
Mycket proffsig och bra på alla sätt!