Alexander Sjödin
Alexander Sjödin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
.Alexander Sjödin har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Alexander Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Sjödin har haft 8 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
21 omdömen om Alexander Sjödin
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
På ett mycket bra å positivt sätt. Kom alltid me bra å smart tips som gjorde att allt blev mycket enklare! Svara i telefonen å ställer upp fort de va något, så är verkligen väldigt nöjd med Alexander som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Redan från börjar har jag blivit bemött på ett trevligt, professionell och genuint sätt.
Mäklaren levde absolut upp till förväntningarna.
Vid mitt bostadsköp var Alexander alltid tillgänglig och hjälpte mig med alla frågor o funderingar som uppstod både innan, under och efter affären. Vill rekommendera Alexander för en professionell och trygg bostadsaffär. 10/10 -
köpte sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Alexander har varit lyhörd och svarat väl på frågor och funderingar kring objektet i fråga. Det ger en känsla av trygghet hos spekulanter och köpare.
Alexander har vidare varit rak och ärlig genom affären. Mycket professionellt.
Skulle absolut rekommendera Alexander som mäklare! -
sålde sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Trevligt bemötande. Smidig mäklare att göra affär med. Kände mig delaktig från början till slutet av bostadsaffären.
Tycker att jag blev väldigt bra bemött! Mäklaren gav ett förtroendegivande intryck,väldigt tydlig med vilka ambitioner han hade och hur försäljningen skulle gå tillväga! Mycket engagerad, hjälpsam och mån om att alla skulle bli nöjda med försäljningen av bostaden.
Alexander har fungerat mycket bra. Varit tillgänglig 24/7 och på ett enkelt och tydligt sätt guidat oss igenom denna process. Jag rekommenderar mer än gärna honom för både köpare och säljare
Blev väl bemött av Alexander, proffesionell på alla sätt och vis. Vi hade stora förväntningar och Alexander uppfyllde alla dom och lite till utöver det. Väldigt hjälpsam och förståelig. Har svar på alla frågor man har. Rekommenderas starkt att köpa hus/lägenhet via Alexander! Ni kommer inte bli besvikna
Mycket engagerad och professionell mäklare med tydlig information genom hela säljprocessen.
Jättetrevlig mäklare. Känner sig trygg med honom. Han svarade snabbt på frågor och gav bra råd. Kunde inte vara nöjdare
utmärkt specialist, sympatisk person, hjälpte oss med att köpa en lägenhet