Alexander Sjödin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Alexander Sjödin har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Alexander Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Sjödin har haft 8 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-02

21 omdömen om Alexander Sjödin

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
    2023-02-27 Verifierad kund
    På ett mycket bra å positivt sätt. Kom alltid me bra å smart tips som gjorde att allt blev mycket enklare! Svara i telefonen å ställer upp fort de va något, så är verkligen väldigt nöjd med Alexander som mäklare.
    Stort tack Adam för ett bra samarbete och ett stort tack för dina fina ord.
    Stort lycka till framöver.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
    2023-02-24 Verifierad kund
    Redan från börjar har jag blivit bemött på ett trevligt, professionell och genuint sätt.
    Mäklaren levde absolut upp till förväntningarna.
    Vid mitt bostadsköp var Alexander alltid tillgänglig och hjälpte mig med alla frågor o funderingar som uppstod både innan, under och efter affären. Vill rekommendera Alexander för en professionell och trygg bostadsaffär. 10/10
    Sort tack Albin för de fina orden, hoppas du kommer trivas bra i den nya bostad. Alexander Sjödin
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
    2023-02-20 Verifierad kund
    Alexander har varit lyhörd och svarat väl på frågor och funderingar kring objektet i fråga. Det ger en känsla av trygghet hos spekulanter och köpare.

Alexander har vidare varit rak och ärlig genom affären. Mycket professionellt.

Skulle absolut rekommendera Alexander som mäklare!
    Stort tack för de fina orden Jesper.
    Vill önska er ett stort lycka till med huset.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
    2023-02-16 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Smidig mäklare att göra affär med. Kände mig delaktig från början till slutet av bostadsaffären.
    Stort tack för de fina orden Kristina. Alexander Sjödin
    2022-12-19 Verifierad kund
    Tycker att jag blev väldigt bra bemött! Mäklaren gav ett förtroendegivande intryck,väldigt tydlig med vilka ambitioner han hade och hur försäljningen skulle gå tillväga! Mycket engagerad, hjälpsam och mån om att alla skulle bli nöjda med försäljningen av bostaden.
    Tusen tack för de fina orden Lars och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljning. Alexander Sjödin
    2022-12-18 Verifierad kund
    Alexander har fungerat mycket bra. Varit tillgänglig 24/7 och på ett enkelt och tydligt sätt guidat oss igenom denna process. Jag rekommenderar mer än gärna honom för både köpare och säljare
    Tack Åsa för ett mycket bra samarbete. Är super tacksam för att jag fick förtroendet att hjälpa er med er försäljning och jag blir väldigt glad för de fina orden, tack! Alexander Sjödin
    2022-12-18 Verifierad kund
    Blev väl bemött av Alexander, proffesionell på alla sätt och vis. Vi hade stora förväntningar och Alexander uppfyllde alla dom och lite till utöver det. Väldigt hjälpsam och förståelig. Har svar på alla frågor man har. Rekommenderas starkt att köpa hus/lägenhet via Alexander! Ni kommer inte bli besvikna
    Tusen tack för de fina orden, det värmer väldigt mycket Minavere.
    Vill passa på att önska ett stort lycka till i ert nya hus och hoppas att ni kommer trivas.
    2022-12-03 Verifierad kund
    Mycket engagerad och professionell mäklare med tydlig information genom hela säljprocessen.
    Stort tack Anders för de fina orden. Alexander Sjödin
    2022-11-30 Verifierad kund
    Jättetrevlig mäklare. Känner sig trygg med honom. Han svarade snabbt på frågor och gav bra råd. Kunde inte vara nöjdare
    Tack för de fina orden Cecilia & tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er! Alexander Sjödin
    2022-11-30 Verifierad kund
    utmärkt specialist, sympatisk person, hjälpte oss med att köpa en lägenhet
    Tack så mycket för de fina orden Ivan! Alexander Sjödin