Jens Berg

Jens Berg

Jens Berg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Jens Berg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jens Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Berg har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa är att få träffa otroligt mycket människor och leda vägen till en väldigt bra affär, för både säljare och köpare.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag vet vad som krävs för att få en lyckad affär och gör även därefter. Jag är tydlig, ärlig och ger aldrig upp.

Vad gör du helst på fritiden?
Så ofta det går tar jag mig ner till Stortorpshallen för att spela med Trånkan Hockey. Har spelat hockey sedan barnsben i och tycker fortfarande att det är det bästa som finns. Har även en flickvän som såklart måste nämnas!

2022-09 - 2023-08

135 omdömen om Jens Berg

Sedan starten hos Reco 2018
Åsa Y
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Gladö Kvarn

Trevlig, lugn, gav tid, det han ej kunde svara på lovade han att ta reda på och återkom snabbt med svar. Duktig, kompetent och profesionell.

Åsa A
Sålde sitt hus med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Öran

Jens Berg är proffsig, påläst om min fastighet och väldigt enkel att ha som sin mäklare. Snabb återkoppling och får både säljare och köpare att känna sig bekväma och nöjda. Helt igenom en smidig affär. Han får högsta betyg av mig och rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad. Hälsningar Åsa Arvidsson

Christer F
Farsta

Trevligt bemötande, lätt att prata med, hade inga förväntningar dock blev allt mycket bra både för oss och köparen. Han skötte allt mycket bra och smidigt.

Niclas B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Kästa

Jens var förtroendeingivande och gav ett erfaret intryck vilket även visade sig stämma under försäljningsprocessen. Goda kunskaper om marknadsläget och han anpassade strategin därefter. Han mötte våra förväntningar och bostaden såldes innan öppen visning.

Sara E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Stuvsta

Jens uppfyllde min förväntan på att bli bemött på ett professionellt sätt, genom att vara väl påläst och hade svar på mina frågor och funderingar kring lägenhet samt föreningen. Vidare uppskattar jag att Jens var tydlig i sin information och kommunikation vilket förenklande min köpprocess, speciellt som det var mitt första bostadsköpare. . Jens gjorde ett extremt bra arbete före och efter köpet av lägenheten!

Eva S
Vidja

Trevlig, tydlig och rodde snabbt affären i land.

Melanie J
Fullersta

Vi sålde vårt hus med hjälp av Jens och rekommenderar honom starkt. Han har ett beundransvärt lugn, samtidigt som han är driver försäljningen framåt. Vi fick känslan att även köparna har känt sig trygga med Jens som mäklare vilket är väldigt viktigt för oss!

Yvonne J
Farsta

Vid första mötet för snart ett år sedan var vi inte så nöjda, vår och Jens prisbild var inte densamma. Vi drog oss ur samarbetet. Ett halvår senare kontaktade vi dock honom igen och det blev ett bra mottagande från hans sida och ett bra samarbete fram till kontraktsskrivandet. Han var väldigt enkel att ha att göra med, höll oss uppdaterade om utvecklingen av visningar och budgivning. I lagom takt, inte för ofta och inte för sällan. Vi är mycket nöjda med Jens.

Jaana Helena P
Solgård

Här har vi möt en kunnig,trevlig och ödmjuk fastighetsmäklare. Vi ger Jens högsta betyg på alla nivåer.

Richard C
Farsta

Svåra tider att sälja men han lyckades till slut efter många visningar.