Jens Berg
Jens Berg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
.Jens Berg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jens Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Berg har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa är att få träffa otroligt mycket människor och leda vägen till en väldigt bra affär, för både säljare och köpare.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag vet vad som krävs för att få en lyckad affär och gör även därefter. Jag är tydlig, ärlig och ger aldrig upp.
Vad gör du helst på fritiden?
Så ofta det går tar jag mig ner till Stortorpshallen för att spela med Trånkan Hockey. Har spelat hockey sedan barnsben i och tycker fortfarande att det är det bästa som finns. Har även en flickvän som såklart måste nämnas!
2022-03 - 2023-02
126 omdömen om Jens Berg
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sitt hus med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Svåra tider att sälja men han lyckades till slut efter många visningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Bra mäklare får bra vibbar bra intryck
sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Berg en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Jens Berg är lugn och professionell, väldigt lyhörd på våra önskemål.
Kändes väldigt tryggt att sammarbeta med Jens i vår försäljning då han agerade snabbt och var engagerad i att få tag i möjliga köpare.
Grym mäklare -
Duktig och trevlig mäklare!
Bara positivt👍🏽 -
Mycket nöjd med Jens. Han är professionell och har visat stort tålamod genom vår försäljning. Kan varmt rekommendera.
Otroligt lyhörd och engagerad mäklare!
Mycket nöjd med Jens och hans arbete. Kan varmt rekommendera :) -
Supertrevlig och professionell. Bra kommunikation och Jens höll oss uppdaterade under hela processen. Jens var ett bra stöd i både köp och sälj vilket gav oss en trygghet i bostadsaffärerna.
Jens Berg har handlat vårt ärende mycket effektivt och bra. Dessutom till ett högre anbud ä förväntat
Jens är superbra och trevlig och det kändes väldigt tryggt att köpa genom Svensk Fastighetsförmedling.
Hjälp vid husförsäljning. Tips och ideer