Marianne Ky

Marianne Ky

Marianne Ky är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Marianne Ky har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Marianne Ky har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.8. Marianne Ky har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

163 omdömen om Marianne Ky

Sedan starten hos Reco 2020
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Marianne Ky en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
    • Myrstuguberget
    2023-03-22 Verifierad kund
    Professionell, vänlig och saklig i sitt bemötande men också i samtalen om försäljningen. Fick reda på allt jag behövde för att kunna genomföra försäljningen. Marianne var också alltid snabb på att återkoppla när jag ringt eller mailat med olika frågor. Dessutom så är hon mycket kunnig om det område där lägenheten var. Marianne är en person som får säljaren att känna sig trygg genom hela proceduren.
  • Marcus L
    • Centrala Huddinge
    2023-03-14 Verifierad kund
    Vi var länge oroliga över om det ens skulle gå att få lägenheten såld på denna marknad. Det var ett tursamt beslut av oss att gå vidare med Marianne. Sedan första dagen har hon väglett oss i rätt riktning. Hon har givit tydliga och avgörande råd inför fotografering. Hon har hjälpt oss med komplicerade deklarationsfrågor. Hon har även varit ett bra bollplank och stöd vid viktiga beslut. I slutändan var det viktigaste för oss att det skulle kännas bra med nya familjen som flyttar in i vårat hem och det gör det //Marcus
    • Segeltorp
    2023-03-08 Verifierad kund
    Påläst, kunnig och bra på att löpande informera om status under försäljningen.
    2023-02-26 Verifierad kund
    Ingen tvekan - du får högsta betyg
    Tack för att du har jobbat så hårt för oss och våran lägenhet. Ja den är svårsåld ja du löste det. Kändes som att du trolla fram mirakel. Tack för det.
    2023-02-26 Verifierad kund
    Hon löser allt! Vi köpte och sålde med Marianne och kommer alltid göra det. Jag rekommenderar henne till alla!
  • Milan G
    • Centrala Huddinge
    2023-02-26 Verifierad kund
    Genuint bemötande. Hon är professionell och trygg i sitt framträdande. Som köpare har haft ett förtroende för Marianne. Hon var närvarande och tog sig tiden. Mycket hjälpsam. Lätt att få kontakt med.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Marianne Ky en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
    • Sörskogen
    2023-02-25 Verifierad kund
    En energisk mäklare som gjorde sitt allra bästa för att hitta rätt köpare till mitt hus!
  • Maria L
    • Vistaberg
    2023-01-25 Verifierad kund
    Marianne har gjort ett fantastiskt jobb i rådande läge med elpriser, räntehöjningar och skakig marknad.
    Hon har varit positiv, framåt och initiativtagande gällande vårt objekt. Lotsat oss i rätt riktning och känts väldigt engagerad och lyhörd inför våra önskemål och behov.

Rekommenderar henne starkt!
    • Vistaberg
    2023-01-25 Verifierad kund
    Utomordentligt proffsig, tillmötesgående och outtröttlig!
    Stor eloge till Marianne som skötte våran försäljning med bravur!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Marianne Ky en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
    2023-01-09 Verifierad kund
    Superbra bemötande samt proffsig!
    Tummen upp!